• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

selam arkadaşlar
ben de 10 kasım da amleliyat olcam fakat doktorum ile protezin şekli konusunda anlaşamadık henüz benim meme dokum yok denecek kadar. bu nedenle kendisi kas altı damla 300 cc takalım dedi fakat ben forumdaki yazıları okuyup netten de öncesi sonrası fotolarına bakınca kas altı yuvarlak olmasına karar verdim...sizden de görüş rica ediyorum çok gerginiiiiiim.

merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım:(
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu tcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:

Selam canım öncelikle geçmiş olsun, yaşını bilmiyorum eğer anne olmadıysan ki aileme söyledim falan demişsin bence acele etme, şuanda sütyen ölçün kaç ?
bencede çok güzel ve doğaldırlar ne yapıcaksın öyle kocaan gögüsleri emininmki tam kıvamındadır ameliyat sonrası psikolojisi çok yıpratıyor insanı büyük silikon demek daha çok ağrı demek komplikasyonu daha çok

resmin varsa göndersene bana

eğer doktorun ısrarla kas altı damla diyorsa yuvarlağın doğal durmasından şüphe ediyordur. çünkü her doktorun yaptığı yuvarlak doğal durmuyor. o yüzden ısrarla yuvarlak dersen doğal olmama riskini göz önünde bulundur. dekolte istiyorsan kesinlikle yuvarlak yaptır. bide damla zaten biraz aşağıda duruyor ilerde haliyle biraz daha sarkacak yaş ilerleyince bunu da düşün. yuvarlak da zamanla sarkıyor ama en azından o zaman damla gibi oluyor. ama ddoğal dursun istiyosan doktoruna yuvarlak doğal dururmu diye sor. gerçi kas altı dediğin için doğal olur gibi geliyor, benim kas üstü olmasına rağmen doğal. bi de bence 325 cc yaptır:) benim 300 cc. çok güzel aslında ama biraz daha büyük olabilirdi.

merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım:(
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:

Esmeralda Selam,

İkinci ameliyatla ilgili sana kendi doktorumdan aldığım bilgiye verebilirim. Lokal olarak yapılır 15 dakika sürer dedi. Benim doktorum Barış Çakır

o yüzden korkulacak birşey yok. Ancak doktorunun bu işlemden para almaması gerekir narkozda almana gerek yok çünkü hasta hakları diye bir şey var al eski çamaşırlarını yanına annenle git verdiğiniz para istanbulde benim diyen sosyete
estetikçilerini bile çok sollamış:)))

Rahat olun gidin ve konuşun. Ayrıca şu yorumlara ben katılmıyorum 400 cc bile olabilir deniyor yanlış arkadaşlar omuz genişliği, gögüs kafesi, meme dokusu her kişide farklı
büyük taktırıp aylarca ızdırap çekenler, çatlakları olanlar yapmayın okuduk bunların hepsini ve şikayetler çok az dile getiriliyor lütfen tamam ölçülerinizi yazın ama illede şu olsun şu kadar takdır demeyin lütfen

Evet doktorlarınızı uyarın doğalın büyüğü olsun diye

selam arkadaşlar
ben de 10 kasım da amleliyat olcam fakat doktorum ile protezin şekli konusunda anlaşamadık henüz benim meme dokum yok denecek kadar. bu nedenle kendisi kas altı damla 300 cc takalım dedi fakat ben forumdaki yazıları okuyup netten de öncesi sonrası fotolarına bakınca kas altı yuvarlak olmasına karar verdim...sizden de görüş rica ediyorum çok gerginiiiiiim.

Selam canım

doktorun kim? Daha önceki ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gösterdi mi? güven verdimi ? soru işaretleri varsa acele etme senin kafan net değil?

Sana fikir olacaksa bana damla takıldı ama ben çok memnunum ve 40 yaşındayım tatlım doktorum bu yaşınıza kadar sarkma deforme olmamış bu saatten sonrada biraz zor dedi:)) Ancak tabi yıllar geçtikçe derimiz bile sarkacak estetiğn sonu yok:)))
mail adresini sende yaz bana resim gönderirirm fikir olur ok mi?

Hakkında hayırlsı

doktorum emin sır. ameliyat öncesi ve sonrası resimlerini gösterdi hatta izmirde prof.ahmet seyhanın öğrencisi ve birlikte yaptıkları ameliyatlardan da resimler gösterdi. sadece özellikle damla üzerinde durmasından dolayı biraz fikir ayrılığına düştük şu an bende ilk başlarda damla istiyodum fakat sonradan yuvarlak gözüme daha güzel geldiği için vazgeçtim sonuçta bunca yıl göğsüm olmamış bundan sonra dolgun bişeyler istiyor insan:) mailimi yazıyorum

resimleri yani.... barış beyi burdan duydum arkadaşlar.ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum. msj sayım dolmadığı için özelden msj atamıyorum mumu cum. eğer resimlerini tekrardan albüme koyarsan sevinirim.

selam arkadaşlar

bestecim, kendin diyorsun göğüs dokum yok diye. Hiç olmayanlarda çoğu dr damla öneriyor. Oda sırıtmasın diye kas altından koyuyorlar. En en en az 300 olsun hatta yalvar yakar 325 falan yapsın da yaptırdıgına degsin canımmm

Son düzenleme:
Beni okumuşsundur belki. İlk görüşmemde dr sordugunda 'olması gerekn ölçünün 1 büyüğü olsun hatta 2 büyüğü çok dert oldu bana çünkü' demiştim. Oda bana 'boyun baya uzun, omuzların çok geniş, 345 falan kaldırırsın rahatlıkla' demişti. Ameliyattan çıktıgımda şok olmuştum ve dr odama gelır gelmez asık suratla 'yaa bunlar kac cc' dıye sorduğumda bana 'e göğüs dokun hiç yoktu, içerde yuva yeri azmış yani. 300 cc taktım bunu bıle zor aldı vücudun' demişti. En son kontrolümde de en iyisi seneye tekrar ameliyat ol büyütürüz biraz dedi. Yani 300 hiç de büyük durmaz hiç dokusu olmayanlarda

ha unutmadan!!! Geçen bir dr tv'de söyledi. Hiç göğsü olmayanlara damla yapıyoruz ve kas altından giriyoruz öbür türlü büyük ihtimal ben silikonum diye bağırır dedi.

bendede hıc meme dokusu yoktu ve dual plan yontemıyle gayet guzel bı dogallık yakaladık ve hıc meme dokum olmamasına ragmen 375 sag ,350 solda yyuvarlak hıgh profıl var ve hıc abartı durmuyolar..yuvarlak eger goguss kafesın darsa ve derın elastık degıl omusların darsa ve buyuk protez kullanılırsa ancak o zaman abartı duruyo ve dogallıgını kaybedıyo..hıc gogsu olmayan bı arkadassım damla yaptırdı ve sımdı ıkıncı amelıyatını olacak..damla asırı dogal duruyo ve sarkık bı gorunum verıyo..ben tercıh etmedım ve doktorumda damla taraftarı degıldı ve sonuc tam ıstedıgım gıbı..
o tvdekı doktor neden ole demıs anlamadım ama her doktorun kendıne ozel farkklı bı tarzı var..

Arkadaslar, bir konu hakkinda acil bilgiye ihtiyacim var.. Baris bey'in gogus buyutme ameliyatinin ucreti nedir acaba?? Hepiniz cok memnunsunuz ve ben fiyati cok merak ediyorum..

Ben kimseye ozel msj atamiyorum malum bununla beraber sadece 6 ileti yazdim. Ama eger siz atiyorsaniz rica etsem baris cakir hakkinda fiyat yazar misiniz?? 22 yasindayim ve goguslerim cok kucuk ailemi ikna ettim,ameliyat olucam fakat daha cok kendi biriktirdigim paramla..eksigimi onlar tamamlayacak. Haliyle yanlis doktora yanlis paralar vermek istemiyorum. Lutfen hem baris cakir'in hem de tavsiye edebileceginiz yine oldukca iyi ve uygun fiyatli doktorun adini yazar misiniz?? Izmir-istanbul-ankara-antalya farketmez. Giderim :) ozel'e cvp atarsaniz sevinirim. Tel.den forumlara verilen cvplari takip etmem zor oluyor. Tesekkur ederim.

Selam arkadaşım,

Barış Bey'in eylül ayındaki fiyatı gögüs büyütme için 5.500 TL Buna bir gece hastanede yatış refakatçi dahildir.

Fiyatları yeni değişmişti şu anda bir değişiklik olduğunu sanmıyorum.

mumu02 bende barış çakıra ameliyat düşünüyorum ama kafam karışık barış çakıra ameliyat olan kimsein resmini görmedim. özel msj hakkım yok bana mail adresini atarmısın özelden ekliyim seni msne öle bana resim gönderebilirmisin?

mumu02 bende barış çakıra ameliyat düşünüyorum ama kafam karışık barış çakıra ameliyat olan kimsein resmini görmedim. özel msj hakkım yok bana mail adresini atarmısın özelden ekliyim seni msne öle bana resim gönderebilirmisin?

msn den ekleme şansım yok seni canım çünkü msn kullanmıyorum ben sana özelden hotmail adresimi atıyım oradan cevap yaz bana gönderirirm resim okey mi?

Back