Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi MUMU02
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.
Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim
merhaba resmi göremedim
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.
Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim
Merhaba, henüz az br zaman olmuş. bu kadar zaamanda nasıl göründüğünü ben de çok merak ettim ama nasıl bakılıyor resimlere bilemedim? ben de yakın zamanda yaptıracağım bu arada.
merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım
senın boyunla boylarımız aynı ama senden 8 kılo fazlayım..evet keske bu sıteyı onceden kesfetseydın..burada zeynep bana resım yolladı ve aramızda boy ve kılo olarak fark var ve dedımkı 325 cc zeynepte cok guzel durmus bende kucuk kalacak..doktoruma amelıyat oncesı ben ozellıkle buyuk ıstıyorum ve vucudum elverdıgı surece en buyuk protezı kullanın dıye..375 cc sagda ve 350 cc solda var..sende ıkıncı amelıyatı usunuyosan 350 - 375 cc altına dusme derım..buna doktorun gogus yapına gore karar verecek ama sen en buyugunu ıste..bu 375 cc de o kadar abartı buyuklukte degıl..ben doktorumun yaptıgı 500 ccyı gordum ve abartı ona denır oda hastası cok ısrar etmıs doktorum onermemıs ama kadının gogus yapısınada uyuyomus yapmıs ama memelerı kadından onde gıdıyo..cok kotu degı ama abartı ona denır
bence bız en buyuk hatayı dogal olsun demekle yapıyoruz ve bazı doktorlar dogaldan kucuk protez anlıyo..dogal oldugu kadar en buyuk protezı ıstıyorum demek en uygun ıfade... suan cok memnunum ama bazen dıorumkı 400 e 375 de olabılırmıs..
sana sımdıden bol sans ama 350 de dıret derım hatta 375 de olur..pişman olmazzsın..
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
en son doktora gittiğimde tamam dedim söyliicem memnun olmadığımı... ama gittim muayne olurken doktor sürkli süper görünola gayet ii fln dio.. bende küçük değil mi dedim naapcaksnz büyük göğsü ben anlamıyorum dedi..İlk geldiğin halini unuttun mu dedi ve sustum yine konusamadm çünkü konusursam kesin ağlarım..
bu ay sonu yine kontrol var 3 ay olucak.. bu sefer söyliicem..
silikonların ömürlük olduğunu sölediğinde nasıl sevinmiştim oysaki 1 defada kurtulcam diye..hem 13mlyar para verdim hemde hiç beni mutlu etmedi..sitde okuyorum herkes benim yarı fiyatıma yaptırmış ama istedikleri ölçüyü yakalamışlar..Moralim çok bozukk, ailem izin vercek mi bilmiyorum 2. ameliyata.. Doktor 2. ameliyatı duyunca ne diycek bakalım offf çok korkuyorum sölemeye..2. ameliyata sck bakmııcak kesin aileme de hasta pskolojısı işte fln diyip duruo ben hasta deilim ama bu kadar acıyı da 220cc için cekmedim yaa offf.. 2. ameliyat olan var mı???? doktor sormluluk alır mı sırf ben istiyorum diye ikna olr mu? umarm ailemi soğutmaz cnku ailem doktor ne drse ona tapıo...
:1no2:
silikonların ömürlük olduğunu sölediğinde nasıl sevinmiştim oysaki 1 defada kurtulcam diye..hem 13mlyar para verdim hemde hiç beni mutlu etmedi..sitde okuyorum herkes benim yarı fiyatıma yaptırmış ama istedikleri ölçüyü yakalamışlar..Moralim çok bozukk, ailem izin vercek mi bilmiyorum 2. ameliyata.. Doktor 2. ameliyatı duyunca ne diycek bakalım offf çok korkuyorum sölemeye..2. ameliyata sck bakmııcak kesin aileme de hasta pskolojısı işte fln diyip duruo ben hasta deilim ama bu kadar acıyı da 220cc için cekmedim yaa offf.. 2. ameliyat olan var mı???? doktor sormluluk alır mı sırf ben istiyorum diye ikna olr mu? umarm ailemi soğutmaz cnku ailem doktor ne drse ona tapıo...
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
en son doktora gittiğimde tamam dedim söyliicem memnun olmadığımı... ama gittim muayne olurken doktor sürkli süper görünola gayet ii fln dio.. bende küçük değil mi dedim naapcaksnz büyük göğsü ben anlamıyorum dedi..İlk geldiğin halini unuttun mu dedi ve sustum yine konusamadm çünkü konusursam kesin ağlarım..
bıde 13.000 mı verdın sen..bence sole begenmedıgını sonucta o kadar para vermıssın resmen senı soymuşş..o verdıgın paraya ızmırde burun gogus ve lıpo olurdun..neden hıc nette protezlerı arastırmadın kı ?? o kadar para vermıssın acık acık sole ben sana guvendım ama sen cok kucuk yaptın ben begenmıyorum dıye...ben bu kadar para vercem memnun olmayacam vede bıde susacam karsısında hıc bana gore degıl..
bu doktorun unvanı nee...sen heralde cok meshur dıye gıttın bu adama yoksa bu kadar fıyat mumkun degıl yaa..
prof. unwanı...ck mshur yaaa eniilerinden ama ben mutlu muyum hayır
söliim demi offf çocuk yerine koyuo beni sanırm 23 yasndaym yaa essek kdr oldum..
peki sence sölesem yin bole bi ucret mi istr? yoksa aya bi indrm yapar mı?
hatta bu silkonları degerlendremez mi( offffff o kdr snrm bozukkiii
çok acele ettim ailem izin verince soka grdim ve hemn gttiik oldum..ki ben bişey alırken bile deli gbi gezip alırım nsl yaptı bilmiorum..doktor ii e boyut acele ettik çok guwendik..
yaza doğru olmayı dsnyrm..ünide son senem yaz başı olurum smdi okul zamanı sporcu sutyeni çekemem yaaa ne gysem huni gbi duruo ameliyattan sonra 1 ay.. dertliyim çooook..senağlama
söliim demi offf çocuk yerine koyuo beni sanırm 23 yasndaym yaa essek kdr oldum..
çok acele ettim ailem izin verince soka grdim ve hemn gttiik oldum..ki ben bişey alırken bile deli gbi gezip alırım nsl yaptı bilmiorum..doktor ii e boyut acele ettik çok guwendik..
yaza doğru olmayı dsnyrm..ünide son senem yaz başı olurum smdi okul zamanı sporcu sutyeni çekemem yaaa ne gysem huni gbi duruo ameliyattan sonra 1 ay.. dertliyim çooook..senağlama
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
gizemliii peki sen 350-375cc için kaç beden çamaşır takıyorsun? iyice anlayabilmem lazım artık son şansım...hepinizi darlayabilirim bu ara kusrabakmayın..benneyaptımki
ıstedıgını sorabılırsın elımden geldıgı kadar yardımcı olmaya calısırım....ben senın doktoruna cok kızdım valla goz var nızam var senın boyunda bırıne 220 cc takılırmı hadı takıyon en az 300 tak barı..
ben 90b bazen 95 kullanıyorum..sporcudada 90 kullanıyorum..90b sıkıyo aslında bıraz..
bnım bırı dıgerıne gore bıras daha kucukmus o yudsden sağa 375 solada 350 cc kullanarak dengeledı..sana amelıyat oncesı protezı gostermedımı bu adam..benım doktorum once 325 sol 350 sag dedı amelıyat oncesı ama ben ozellıkle buyuk olsun dedım..deneme protezlerınde begenmemıs durusunu kucuk gelmıs gozune ve 375e 350 de karar kılmıs..
sen hıc mı baska doktora gıtmedın konusmaya...keske bıraz arastırıp ole amelıyat olsaydın
Son düzenleme:
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
prof. unwanı...ck mshur yaaa eniilerinden ama ben mutlu muyum hayır
nbb nın sporcusu gayet guzel ve doktorumda cok begendı sıkı tutyo dıye ama yaz bası olursan denızı unutursun..ben 12 temmuzda oldum ve 1 ay getı dıkısler kabukklarını attı kapandı doktrum gırebılırsın dedı ama ben rıske atmadım..gorsen benı bembeyazım valla..ben derımkı 15 tatılıne denk getır ve dekı ben sana cok guvendım ama boyutunu begenmıyorum..bana uygun bı fıyat ver yada sadece protezın ucretını alsın senden bu sekılde konus bakalım ne dıcek..sonucta sadece adamın unvanına para vermıssın sen..benım doktorum op doktor ve ben tanımıyodumda ızmırdeydı sonucta egıtımıne baktım ve aradıgımda hep amelıyatta oluyodu ozel telefonunu hemsıresı acıyodu kendısı sonra donuyodu bana ve genc oldugu ıcınde ıletısımız ıyıydı en azından benım ne ıstedıgımı bılıyodu ve ona gore yaptı..sen bu amelıyat ıcın 4000 -- 4500 arası vermelıydın gerısı profluguna verdıgın para...