merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu tcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:
merhaba herkese..sitede çok yeniyim sırf derdime çare bulmak için kayıt oldum.. keşke daha önce yazdıklarınızı okusaymışım
2 ay önce silikon taktırdım 220cc ankrada kenan atabaya ameliyat oldum.. Tercihi tamamen doktora bıraktım çünkü plastk crrahta en iyilerden biri olduğunu biliyorum..
Çok fazla mudahele etmedim, ama küçük olmasın diye çok söylemiştim..Yıllardır bu ameliyatı bekliyordum, ailemi razı ettim en ii doktordan birine oldum ama hiç memnun değilim.. Sanırım ameliyat olunca insanın beklentisi artıyor.. Eski halinden çok iyi ve inanılmazzz doğal ama benim yıllardır hayal ettiğim bu değildi...
İlk zamanlarda dah büyüktü ama ödemi attığımdan beri küçüldü gittiler..Yeni bir sütyen bile almadım düşünün o kadar hewesim kalmadı..Her duşa girdiğimde ağlıyorum her aklıma geldiğinde moralim bozuluyor..Sonunda aileme anlattım derdimi hem çok kızdılar hem de üzüldüler..Onlara karşı yüzüm yok ama mutlu değilim yapabilceğim bişey de yokki napayım..Çok büyük istemiyorum ama beni mutlu etcek, ameliyet olduğuma değcek bi boyut istiyorum.Daha doktora birsey söliyemedim ama 2. ameliyatı olmayı düşünüyorm.. 1.73 boyum 59 kiloyum kaç cc gider sizce? 320 tam karar olur diy düşündüm ben..bu gercekten son şansım :Saruboceq:
selam arkadaşlar
ben de 10 kasım da amleliyat olcam fakat doktorum ile protezin şekli konusunda anlaşamadık henüz benim meme dokum yok denecek kadar. bu nedenle kendisi kas altı damla 300 cc takalım dedi fakat ben forumdaki yazıları okuyup netten de öncesi sonrası fotolarına bakınca kas altı yuvarlak olmasına karar verdim...sizden de görüş rica ediyorum çok gerginiiiiiim.
selam arkadaşlar
ben de 10 kasım da amleliyat olcam fakat doktorum ile protezin şekli konusunda anlaşamadık henüz benim meme dokum yok denecek kadar. bu nedenle kendisi kas altı damla 300 cc takalım dedi fakat ben forumdaki yazıları okuyup netten de öncesi sonrası fotolarına bakınca kas altı yuvarlak olmasına karar verdim...sizden de görüş rica ediyorum çok gerginiiiiiim.
mumu02 bende barış çakıra ameliyat düşünüyorum ama kafam karışık barış çakıra ameliyat olan kimsein resmini görmedim. özel msj hakkım yok bana mail adresini atarmısın özelden ekliyim seni msne öle bana resim gönderebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?