• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

mumucuğum bende barış beye yaptırmak istiyorum ancak birkaç fikir almak için foruma katıldım fakat resim görünmüyor yada ben yapamadım

Kızlar resimleri kaldırdım ancak mail adresini veren herkese objektif yorum yapmaları şartıyla gönderebilirim:)))

sevgiler

eeee süper olmuş mumucugum.Valla çok begendim.Ben dün dilek avşara gittim muayene oldum.Koltukaltından girerek,kas altı önerdi M 7.5 milyar istedi.Maslak,Acıbademde yapıyormuş.Fiyat çok yüksek.Saı günü saat 3 de barış beye randevu aldım.Gidicem bakalın ne diyecek hayırlısı.Ama güle güle kullan.çok güzel olmuş.Beniö normalde gögüslerim bundan daha büyük,aç gözlüyüm biraz galiba.Çünkü dilek hanımda dedi,gögüslerin çok iyi diye..

eeee süper olmuş mumucugum.Valla çok begendim.Ben dün dilek avşara gittim muayene oldum.Koltukaltından girerek,kas altı önerdi M 7.5 milyar istedi.Maslak,Acıbademde yapıyormuş.Fiyat çok yüksek.Saı günü saat 3 de barış beye randevu aldım.Gidicem bakalın ne diyecek hayırlısı.Ama güle güle kullan.çok güzel olmuş.Beniö normalde gögüslerim bundan daha büyük,aç gözlüyüm biraz galiba.Çünkü dilek hanımda dedi,gögüslerin çok iyi diye..

Avşar ı duydum ama tanımam bilmiyorum. Salı günü bakalım barış bey ne anlatıcak sana.Ama senin gögüslerin büyükse neyse kafanı karıştırmıyım. canda senin parada hayırlısı:)))

Yani büyük dediysemde çok formunda degiller,üst kısmında boşalma oldu,iki çocuk emzirdim yani.Nasıl anlatsam,dolgulu sütyen kullanmadan elbise giyemiyorum.Yazın tatilde gece dışları çıkarken sırt dekolteli elbiselerimi giydigim zanan arkada sütyen lastigi şey gibi çıkıyor.dekolte elbiselerin altından sütyen takmadan giyinsek daha diri diri dursalar fenamı olur yani.Sütyen takmayınca dümdüz duruyor neredeyse.Senin ameliyat olmadan önceki resmin varya ondan biraz daha büyük demek istemiştim.Ameliyata gelince,2 defa burun,2 defa varis,hemoroid,bademcik ameliyatları oldum:bbo: pek ameliyat korkum yok haaa bide 2 normal dogumkaydirigubbakcemile3 sonrası için tedirginliklerim var.Sonuçtan menmun kalırmıyım diye yani.Hayırlısı artık.Tatilde güzel güzel memeleri görünce inan ne havuza nede denize gitmkten zevk alamıyordum.Bi onlara bide bana bakıyorum,çok kafama dert ettim yani.Ne diyimki başka...

Hepinize teşekkür ederim. Ben 21 Eylül de Barış Çakır a ameliyat oldum. Kas zarı tekniği ile sol gögsüme 320 cc sağ gögsüme 280 cc damla nagor cohesive jel silikon kullanıldı. Henüz aha şişlerim var zamanla çok daha doğa

'damla nagor cohesive jel silikon' ???
her dakıka yenı bır ısım ogrenıyorum sılıkonlarla ılgılı. bılmedıgım ne cok sey varmıs bende arastırdım da oyle grdım amelıyata sanıyordum. sımdı baktım netten. sanırım NAGOR marka adı. 'COHESIVE JEL' ıse akmayan demek dıye cıktı. bırsey sorucam ama. damla sılıkonların hepsı zaten kessenızde akmaz ozellıkde degıl mıdır? yanı benımkılerde damla Mumu'cum. acep 'damla nagor cohesive jel silikon' mu benımkılerde degıller mı merak ettım sımdı.

Haaa..bu arada 3 saat narkoz demişsin mesajında,onu anlamadım ameliyat kaç saat sürüyorki?Bide Tugrul turan demişsin nerde onu bulamadım.Bilgin varsa onada muayene olmak isterim.Sadece internette diger doktorlarda pahalı oldugunu okudum ama muayenehanesinin veya görev yaptıgı hastane gibi hiçbir bilgi yok.

Haaa..bu arada 3 saat narkoz demişsin mesajında,onu anlamadım ameliyat kaç saat sürüyorki?Bide Tugrul turan demişsin nerde onu bulamadım.Bilgin varsa onada muayene olmak isterim.Sadece internette diger doktorlarda pahalı oldugunu okudum ama muayenehanesinin veya görev yaptıgı hastane gibi hiçbir bilgi yok.

doktor sıtesınden doktorların adreslerını tel numaralarını bulabılırsın..ızmır daha uygun dıger yerlere gore

Evet Baruş Bey de ameliyat oldum 2.5 saat sürüyor ameliyatı diğer bahsettiğin doktor tuğrul Turan herhalde doktorlar öneriler başlığı altında var oradan bakabilirsin

'damla nagor cohesive jel silikon' ???
her dakıka yenı bır ısım ogrenıyorum sılıkonlarla ılgılı. bılmedıgım ne cok sey varmıs bende arastırdım da oyle grdım amelıyata sanıyordum. sımdı baktım netten. sanırım NAGOR marka adı. 'COHESIVE JEL' ıse akmayan demek dıye cıktı. bırsey sorucam ama. damla sılıkonların hepsı zaten kessenızde akmaz ozellıkde degıl mıdır? yanı benımkılerde damla Mumu'cum. acep 'damla nagor cohesive jel silikon' mu benımkılerde degıller mı merak ettım sımdı.

Merhaba sizin silikonlarınız markasını bilmiyorum doktorların farklı tercihleri olabiliyor Fakat her damla silikon cohesive olmuyor bunu biliyorum. Ama zaten allah korusun her ikiside delice kesici bir darbe alsa öyle mememizde bekletecek halimiz yok aksada akmasada değil mi:)))))

cohensıve akmıyo evet hatta ben doktorumun ofısınde bı hastasının cıkmıs protezını gordum delınmıs ama kadın farketmemıs bıle cunku bastırınca cıkıyyo gıbı oluyo ama cıkmıyo...sılıkonunu buyutmek ıcın gıttıgınde cıkartıldıgında farketmısler..ıcıne tuzlu su konanlar var avantajı gobekten gırılıp ızın olmaması ama onlardada sızıntı oluyo ve ıcınde su oldugunu hıssedebılıyosun...cohensıve yanı jel sılıkonlar daha kullanıslı..

eeee süper olmuş mumucugum.Valla çok begendim.Ben dün dilek avşara gittim muayene oldum.Koltukaltından girerek,kas altı önerdi M 7.5 milyar istedi.Maslak,Acıbademde yapıyormuş.Fiyat çok yüksek.Saı günü saat 3 de barış beye randevu aldım.Gidicem bakalın ne diyecek hayırlısı.Ama güle güle kullan.çok güzel olmuş.Beniö normalde gögüslerim bundan daha büyük,aç gözlüyüm biraz galiba.Çünkü dilek hanımda dedi,gögüslerin çok iyi diye..[ben şubatta gideceğim barış beye. gün alabilirsem tabi. bana anlatır mısın neler dedi. ya da sormam gereken şeyler ne...

Back