MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

çok merak ettim neden eklemiyosun

eklediğin için teşekkür ederim arkadaşım.ama sanırım site bir değişiklik yaptığından şu an için gözükmüyor.olsun yinede hayallerine kavuşman çok ama çok güzel.bende yatıp kalkıp sadece bunu hayal ediyorum.

biz kadınlar için çok önemli bir özellik.tekrar tebrik ederim MUMUcum

iyide cnm ben ameliyat felan olmadım rica ettim sadece, peki sen bilirsin

Biraz yazılarınları okuyup iligli bölümlerde sorular sorsanız resimleri görmek için bir nedeniniz ve araştırmanız olduğunu anlarım. Bu forumun amacı ve kuralları belli topiğindeki konulara bakınca sadece merakını gidermek için ilgi duymanızı enteresan buluyorum:))

bende fotnu paylaşmanı enterasan buluyorum o halde bu kadar saçma yani bu cvbınn

Rica ederim. Soruların olursa her zaman yardıma ve bilgi vermeye çalışırım. Hakkında hayırlısı

cnm öncelikle cesaretinden dolayı kutluyorum bende çok istiyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum.. benide ekleyebilir misin.. bi de kaç cc lik??

Rica ederim. Soruların olursa her zaman yardıma ve bilgi vermeye çalışırım. Hakkında hayırlısı

sağol canım sorarım :) zaten yeterince çıldırtıyorum oraletle poisayı :))
aklıma gelen herşeyi soruyorum .onlarda bıkmadan usanmadan cevap veriyorlar sağolsunlar.artık çok istiyorum.dahada yaşlanmadan tadını çıkarmak istiyorum.benim ameliyat fobim var maalesef hep kaçtım ameliyat denilince.hatta sezeryan bile olmadım sırf o masaya yatmıyım diye.sizler bunu nasıl yendiniz?yada acaba doktora söylesem odada uyutup götürmezler mi beni?

Süper 6.ay resimlerini bekliyorum meraklı arkadaşlardan biri olarak :)) Her şeyin yolunda gitmesi ve gidecek olması da güzel :)

canım bir iğne yapıyorlar ameliyata gireceklere sen ameliyatamı davetemi gidiyorsun anlamıyorsun hiç korkma)

ay iyi o zaman herhalde korkanlara sakinleştirici gibi birşey olsa gerek.cevabın için teşekkürler canım

rica ederim rahatlatabildiysem ne mutlu bana kesin kararını verip sadece o aşamadan korkuyorsan bence sorun etme canım

ay iyi o zaman herhalde korkanlara sakinleştirici gibi birşey olsa gerek.cevabın için teşekkürler canım

Bazı doktorlar iğne de yapmıyor ya şurup ya da ilaç veriyorlar ameliyata dakikalar kala :)
İnan ameliyathane ortamı bile güzel geliyor :))
Ben ilk ameliyatımda ilaç ikincisinde şurup içmiştim :)
cgdm01'nde dediği gibi korktuğun bu olsun :)

kız istersen bizde orda oluruz seni sakinleştiririz hep beraber )

ay ciddi misiniz valla ne kadar sevinirim gerçekten.ben tırsık biriyim zaten iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…