canıımm çook merak ettim yaaa nsl çok küçüldüler? inşallah sana öyle geliyordur canım. benim doktorumda bana enaz 260cc öneriyor, ben de biraz dha büyük istiyorum. senin fotoğraflarını ben de göreblirmiym canım. inşallah herşey yoluna girecektir bir an önce istedğin görüntüye kawuşursun
Canım sana tavsiyem başka doktorlarada git,görüş.Bana bile maksimim 280cc olur diyen doktorlarda olmuştu,300cc diyen doktorlarda olmuştu.Ama 400cc taktırdım,bu bile aman aman çok büyük bir protez degil canım.Size tavsiyem 350cc den aşşagı tak-tır-ma-yın.Zamanla şişlikler gidince gözünüze daha küçük gelecektir.
teşekkür ederim canım mesajına :) şu sporcu sutyenini bir atabilsem belki biraz daha keyfim yerine gelecek bakalım :)
canıımm çook merak ettim yaaa nsl çok küçüldüler? inşallah sana öyle geliyordur canım. benim doktorumda bana enaz 260cc öneriyor, ben de biraz dha büyük istiyorum. senin fotoğraflarını ben de göreblirmiym canım. inşallah herşey yoluna girecektir bir an önce istedğin görüntüye kawuşursun
canım, albüm yaptım, 250cc kasaltı, fikrin olsun..
Canım resimlerine baktım,gayet dogal duruyorlar,vücudun ile gayet uyumlu olmuş.Güle güle kullan tatlişkomm
çok teşekkür ederim kuzumm, idare edicez artık :) en azından yaptıracak arkadaşlara bir fikir olur.
idare etçez deme resimlerinede yorum bırakmıştım zaten gerçekten çok hoş duruyor böyle karamsar olma
haklısın canımm :26: cidden çıkıcam artık bu havadan :26:
çık tabi keyfini sür yeni cicişlerin)
canım umarım göğüslerini güle güle kullanıyorsundur ... resimlerini görmek isterdim fikir edinmek açısından çünkü büyükce olsun ama doğal dursun istiyorum şimdiye kadar baktıklarım yapaydı estetik olduğu çok belliydi öyle olsun istemiyorum
burdamı gördün yapay olanları
valla ben hiç yapay görmedim belki bazı arkadaşlarımızın ölçüleri büyük yada küçük diye değerlendirebiliriz ama yapay asla
küçük de dediğim olmadı ama kimine şu büyük yada şu küçük denilebilir ama resimlerini gördüğüm bütün arkadaşlarımınki gayet doğal :82:
yok canım burda değil mesaj sayım yeterli olmadığı için henüz burdakileri göremedim ... bana doktorumun göstertikleri ve benim tıp sitelerinde baktıklarım onlar bana doğal gelmedi artık onlar başka ülkeden oldukları için mi yoksa senin benim gibi normal olmadıkları için mi bilemedim :26:
evt ya bende yabancı sitelerindekine baktıkça soğuyorum valla
bizim kızlarınkine baktıkça içim açılıyo
hakkaten çok fark var aralarında
ama bizim kızlarımız güzel doktorlarımız becerikli :82: sonuçta muhteşem oluyor tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?