• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar mrb ben de aslında yeni sayılırım....cnm beni de eklersen görüp daha da heveslenmek istiyorum şu iş için artık yaaa:30:

foruma yeni katıldım,ancak fotograflara bakmayı beceremiyorum,nasıl yapacağım konusunda yardımcı olabilir misiniz?şimdiden teşekkürler

Mumucum kızlarla konuşuyoruz da bir türlü bilemedik. Sende bi ara hissizlik vardı değil mi? Geçti mi o.

Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.

Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim

beni eklermisin resimlerini gormek iistiyorum

canım bence bu sorunun cevabı bu topiğin 1.sayfasında yazıyor :) mumu'nun ilk yazısına bak ;))

aaa evet buldum :)) benimki ile aynı. Hem hassasiyet hem uyuşukluk ikisi bir arada :)) ileriki sayfalarda da yazıyordur herhalde ne zamana kadar devam etmiş.

Mumucum kızlarla konuşuyoruz da bir türlü bilemedik. Sende bi ara hissizlik vardı değil mi? Geçti mi o.

Canım Selam,

Kusura bakmayın son zamanlarda foruma çok zaman ayıramıyorum. Tekrar geçmiş olsun=))

Evet bende gögüs uçlarımda hiç geçmeyecek sandığım inanılmaz bir hassasiyet vardı. Ayrıca mem ucundan aşağıya dikişlere doğru olan kısımda nasıl tarif ediyim kütük gibi hiç hissetmiyordum. 2 ay da gögüs uçlarımdaki hassasiyet geçti. Daha sonra da o bahsettiğim kütük gibi dediğim durum hafifledi şu anda rahatım, damla silikon bence aşağıda daha yoğun olduğu için oluyor bu his ama alıştım dediğim gibi %50 den fazlası gitti araştırmalarımda bir yıla yakın zamanda geçiyor diyordu. Barış bey de zamanla geçecek demişti.

Birde gögüs uçlarının yukarıya doğru olmasını sevmemiştim üzülmüştüm ama meyer o ameliyattan sonra gögüs şeklini alana kadar ki bir durummuş=)) Barış bey sütyene gögüslerinizi yerleştirin demişti. Ameliyat sonrası sütyeni takarken gögüs ucunu yukarıya doğru topluyorsun üsttende yerleştiriyorsun. Tabiki eskiden sütyen taktığımda yerleştirecek birşey olmadığı için alışkanlığımda yoktu :))) Şimdilerde dahada güzel zaten bu ayım 6.ay kontrolüm var resim koyarım yine meraklı arkadaşlarım görsün die

öptümmmm

sakıncası yoksa benide ekler misin canım?çok merak ediyorum.

kısmetse yaza doğru ameliyat düşünüyorum.en azından fikir oluyo sizin yazdıklarınızı okuyup ,resimlerinizi görünce.

Canım geçmişolsun Darısı bizlere.Şu korkuyu bir atabilsek..

Selam,

Ehhh genelde hepimiz bazı korku ve endişelerle çıktık bu yola, bunu düşündüğümü söylediğimde bazıları delimisin sen dedi bazılarıda sonuna kadar destek oldu. Bu operasyon en kolay operasyonların içinde ancak iyi doktoru bulmak çok önemli tek tavsiyem doktor konusunda özenli davran gerisi narkozu alıp masaya yatıryorsun açtığında yıllarca aynaya küslük sebebin ortadan kalkmış oluyor. Ondan sonra bir hafta on gün kadar konforsuz sonrası deymeyin keyfine:))

Ancak bu söylediklerim gerçekten ihtiyacın varsa bu konu her kıyafet giymende kendini mutsuz hissediyorsan ve yaşında uygunsa(bunu özellikle belirtmek istiyorum gelişimin tamamlandıysa yaşını bilmediğim için) maddi imkanında varsa hiç düşünme

Hakkında hayırlısı inşallah

bızı eklede yorumlarımız gelsın eklemessen nasıl gelcek :80:

Selam,

Başlıktaki kızlar yorumlarınızı bekliyorum ameliyat öncesi iletişim içinde olduğumuz ve aynı süreçte ameliyat olan arkadaşlar içindi. Prensip olarak bu işi halletmiş kişilere mukayese etmelerine gerek görmediğim için eklemiyorum.

Sevgiler.

Back