• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

canım selam,

kusura bakmayın son zamanlarda foruma çok zaman ayıramıyorum. Tekrar geçmiş olsun=))

evet bende gögüs uçlarımda hiç geçmeyecek sandığım inanılmaz bir hassasiyet vardı. Ayrıca mem ucundan aşağıya dikişlere doğru olan kısımda nasıl tarif ediyim kütük gibi hiç hissetmiyordum. 2 ay da gögüs uçlarımdaki hassasiyet geçti. Daha sonra da o bahsettiğim kütük gibi dediğim durum hafifledi şu anda rahatım, damla silikon bence aşağıda daha yoğun olduğu için oluyor bu his ama alıştım dediğim gibi %50 den fazlası gitti araştırmalarımda bir yıla yakın zamanda geçiyor diyordu. Barış bey de zamanla geçecek demişti.

Birde gögüs uçlarının yukarıya doğru olmasını sevmemiştim üzülmüştüm ama meyer o ameliyattan sonra gögüs şeklini alana kadar ki bir durummuş=)) barış bey sütyene gögüslerinizi yerleştirin demişti. Ameliyat sonrası sütyeni takarken gögüs ucunu yukarıya doğru topluyorsun üsttende yerleştiriyorsun. Tabiki eskiden sütyen taktığımda yerleştirecek birşey olmadığı için alışkanlığımda yoktu :))) şimdilerde dahada güzel zaten bu ayım 6.ay kontrolüm var resim koyarım yine meraklı arkadaşlarım görsün die

öptümmmm

ayyy mumu var ya sanki beni anlatmışsın :)) ben de hep eşime diyorum ki göğüs altım kütük gibi sanki :)) göğüs ucu hassasiyeti geçse daha rahat olacağım ben de. Ama o uyuşukluk olan yere de dokununca hafif bi acı hissi duyuyorum. Nasıl oluyor anlamadım hem hissetmiyorum hem acı hissi duyuyorum çok garip. Sağ göğsüme pek dokunasım gelmiyor o yüzden. Acıyacak diye korkuyorum. Allahtan diğerine göre daha yumuşak da diğerine göre daha az masaj yapıyorum ona. Sen de inşallah en kısa zamanda %100'ünü hissedersin :))

sağol canım sorarım :) zaten yeterince çıldırtıyorum oraletle poisayı :))
aklıma gelen herşeyi soruyorum .onlarda bıkmadan usanmadan cevap veriyorlar sağolsunlar.artık çok istiyorum.dahada yaşlanmadan tadını çıkarmak istiyorum.benim ameliyat fobim var maalesef hep kaçtım ameliyat denilince.hatta sezeryan bile olmadım sırf o masaya yatmıyım diye.sizler bunu nasıl yendiniz?yada acaba doktora söylesem odada uyutup götürmezler mi beni?

tatlım aynı soruları 1.5 ay önce ben de soruyordum. Beni uyutup götürsünler, ben yolda bayılırım, uyanık gidemem ameliyathaneye falan diyordum. Bana da dediler ilaç verecekler sana dediler oralet ve poisa. Hatta ameliyat öncesi tahlil için kan almaya geldi hemşire. Kan bile alamadı dakikalaraca uğraştı. Nasıl kastıysam kendimi. Sonra gitti bana şurup getirdi. Epey azalttı o stresi. Ama titreme geldi bana. üşüyor gibiydim. Ilaç etki etmedi diye düşünüyordum ama ilaç etki etmemiş olsa çıldırırdım herhalde :)) hatta hemşire ile espiriler falan yaptık gülerek gittim ameliyata. Doktoru görünce iyice koptum deli gibi :)) gülmeye başladım. Sanki o an ilaç etki etmedi sanıyorsun ama öyle olmuyor merak etme. Zaten birkaç dakika içinde rüyalar aleminde buluyorsun kendini. Hiiiç korkulacak bir şey değilmiş.

tatlım aynı soruları 1.5 ay önce ben de soruyordum. Beni uyutup götürsünler, ben yolda bayılırım, uyanık gidemem ameliyathaneye falan diyordum. Bana da dediler ilaç verecekler sana dediler oralet ve poisa. Hatta ameliyat öncesi tahlil için kan almaya geldi hemşire. Kan bile alamadı dakikalaraca uğraştı. Nasıl kastıysam kendimi. Sonra gitti bana şurup getirdi. Epey azalttı o stresi. Ama titreme geldi bana. üşüyor gibiydim. Ilaç etki etmedi diye düşünüyordum ama ilaç etki etmemiş olsa çıldırırdım herhalde :)) hatta hemşire ile espiriler falan yaptık gülerek gittim ameliyata. Doktoru görünce iyice koptum deli gibi :)) gülmeye başladım. Sanki o an ilaç etki etmedi sanıyorsun ama öyle olmuyor merak etme. Zaten birkaç dakika içinde rüyalar aleminde buluyorsun kendini. Hiiiç korkulacak bir şey değilmiş.

inşallah canım .artık kendimi korkutmamaya söz verdim.oralette zaten video izleme diyo daha çok korkutuyorsun kendini diyo.ben sürekli okuyorum.özellikle sizin yazdıklarınız yol gösteriyor bana.ameliyat öncesi sonrası her yaşadığınızı,hislerinizi yazmışsınız samimiyetle.
neyseki doktor konusunda hiç şüphem kalmadı Barış Beye olmaya karar verdim.direnden korkmuştum en başta ama o takılmayınca akıntı olma riski yüksekmiş yine buradan öğrendim rahatladım.her gülün bir dikeni var diyorum kendime.memişlere kavuşmak var işin sonunda dimi:)))

görev yaptığım yerde şu an kar var ama hava düzelsin ilk işim, görüşme için randevu almak olacak kısmet bakalım hayırlısı.hatta internetten güzergah bile çıkardım nereden giderim,nerede kalırım diye:))ben bu yola baş koydum bakalım zaman ne gösterecek :1:

inşallah canım .artık kendimi korkutmamaya söz verdim.oralette zaten video izleme diyo daha çok korkutuyorsun kendini diyo.ben sürekli okuyorum.özellikle sizin yazdıklarınız yol gösteriyor bana.ameliyat öncesi sonrası her yaşadığınızı,hislerinizi yazmışsınız samimiyetle.
neyseki doktor konusunda hiç şüphem kalmadı Barış Beye olmaya karar verdim.direnden korkmuştum en başta ama o takılmayınca akıntı olma riski yüksekmiş yine buradan öğrendim rahatladım.her gülün bir dikeni var diyorum kendime.memişlere kavuşmak var işin sonunda dimi:)))

görev yaptığım yerde şu an kar var ama hava düzelsin ilk işim, görüşme için randevu almak olacak kısmet bakalım hayırlısı.hatta internetten güzergah bile çıkardım nereden giderim,nerede kalırım diye:))ben bu yola baş koydum bakalım zaman ne gösterecek :1:

Barış Bey iyi tercih canım ben son derece memnunum hakkında hayırlısı canım görüşün bakalım :)

Şu akıntı olayını ele almak istiyorum arkadaşlar.Bu forumda ameliyattan sonra akıntısı olan sanırım sadece bendim,bana dren kullanılmamıştı ameliyattan sonra.Şunu söyleme geregi duydum,benim ameliyattan sonra oluşan akıntılarım dren kullanılmadıgından dolayı olmadı.Ben sag gögsümden daha iyileşmeden,ikinci kez ameliyat olmam gerkti.Benim hassas bir bünyem var,protezi vücudum kabul etmedi ve bu yüzdende reaksyon gösterdi bünyem.Hep dışarı atmaya çalıştı protezi,iyileşmeden tekrar aynı yerin açılması,içerisinin tekrar kesilmesi,dikilmesi...eeee..siz düşünün yani.Bunun drenle alakası yok.Ben yaşadıgım sorunları kendi sayfamdada başkalarının sayfasındada açıkladım,yeterince açıklayıcı oldugunuda düşünüyorum.Lütfen buradan özelden tüzelden benim agzımdan çıkmamış bir yorumla kimse saçma sapan bilgiler vermesin,yapanlarada teessüflerimi sunarım.Ben burada tamamen aklamadan,eksiksiz bilgiler verdim,ameliyat olmak isteyenler bunlardan haberdar olsunlar diye.Ama farklı yerlere konu giderse üzülürüm.Ben başkaları gibi başıma gelen olumsuzluklarıda saklamadım,ihtiyaçta duymadım,yukarıda Allah var.Sonuçta isteyen istedigini yapmakta,istedigi doktorada gitmekte özgürdür.Lütfen saygı gösterelim birbirimize.:20::19:

Şu akıntı olayını ele almak istiyorum arkadaşlar.Bu forumda ameliyattan sonra akıntısı olan sanırım sadece bendim,bana dren kullanılmamıştı ameliyattan sonra.Şunu söyleme geregi duydum,benim ameliyattan sonra oluşan akıntılarım dren kullanılmadıgından dolayı olmadı.Ben sag gögsümden daha iyileşmeden,ikinci kez ameliyat olmam gerkti.Benim hassas bir bünyem var,protezi vücudum kabul etmedi ve bu yüzdende reaksyon gösterdi bünyem.Hep dışarı atmaya çalıştı protezi,iyileşmeden tekrar aynı yerin açılması,içerisinin tekrar kesilmesi,dikilmesi...eeee..siz düşünün yani.Bunun drenle alakası yok.Ben yaşadıgım sorunları kendi sayfamdada başkalarının sayfasındada açıkladım,yeterince açıklayıcı oldugunuda düşünüyorum.Lütfen buradan özelden tüzelden benim agzımdan çıkmamış bir yorumla kimse saçma sapan bilgiler vermesin,yapanlarada teessüflerimi sunarım.Ben burada tamamen aklamadan,eksiksiz bilgiler verdim,ameliyat olmak isteyenler bunlardan haberdar olsunlar diye.Ama farklı yerlere konu giderse üzülürüm.Ben başkaları gibi başıma gelen olumsuzluklarıda saklamadım,ihtiyaçta duymadım,yukarıda Allah var.Sonuçta isteyen istedigini yapmakta,istedigi doktorada gitmekte özgürdür.Lütfen saygı gösterelim birbirimize.:20::19:

yanı bu durum asırı hassas bunyelerde amelıyat sonrası olusabılecek bı durum..doktorum amelıyat olmadan once bunun bılgılendırmesını yapmıstı bana..1000 kısıde olusmaz, bır kısıde olusur..
buna doktor hatası yada doktor dıren kullanmadı ondan oldu dıye bı yorum yapılamaz..
bendede dıren kullanılmadı ama ben arzumun yasadıgı gıbı bır olay yasamadım..
arzum gayet acıksozlu ve sozunu sakınmayan bırısı ve ıstese yasadıklarını anlatmayabılırdıdee..
ayrıca amelıyat oldugu doktor cok bılındık ve yurdısından ozellıkle almanyadan cok hastası olan bırı ve teyzemın yurtdısından cogu arkadası ona amelıyat oldu gayet mutlu ve mesutlar....
kısının bunyesınden kaynaklanan bı durumu doktora yuklememek lazım..

Son düzenleme:
kusura bakmayın kızlar ,
ben sizi kırmak istemedim.şahsi olarakta birşey demek istemedim.acemiliğime verin olur mu? :4:

ayyy mumu var ya sanki beni anlatmışsın :)) ben de hep eşime diyorum ki göğüs altım kütük gibi sanki :)) göğüs ucu hassasiyeti geçse daha rahat olacağım ben de. Ama o uyuşukluk olan yere de dokununca hafif bi acı hissi duyuyorum. Nasıl oluyor anlamadım hem hissetmiyorum hem acı hissi duyuyorum çok garip. Sağ göğsüme pek dokunasım gelmiyor o yüzden. Acıyacak diye korkuyorum. Allahtan diğerine göre daha yumuşak da diğerine göre daha az masaj yapıyorum ona. Sen de inşallah en kısa zamanda %100'ünü hissedersin :))

Geçecek canım :))) herkes farklı şeyler yaşıyor bizimki tuttu endişe etme sakın

öptüm seni

sağol canım sorarım :) zaten yeterince çıldırtıyorum oraletle poisayı :))
aklıma gelen herşeyi soruyorum .onlarda bıkmadan usanmadan cevap veriyorlar sağolsunlar.artık çok istiyorum.dahada yaşlanmadan tadını çıkarmak istiyorum.benim ameliyat fobim var maalesef hep kaçtım ameliyat denilince.hatta sezeryan bile olmadım sırf o masaya yatmıyım diye.sizler bunu nasıl yendiniz?yada acaba doktora söylesem odada uyutup götürmezler mi beni?

Dahada yaşlanmadan ? süperrr ben 40 lı yaşlarda olan biri olarak yaşlılığı düşünmüyorum keşke 20li yaşlarımdada kadın olduğumun bilincinde olabilseydim =)))

Sevgili Arzum bu konuda seni çok iyi anlıyorum doktor önemli araştırmalarım sırasında ve ameliyatım sonrasında bunu iyice anladım. Ayrıca herkesin bilmesi gereken birşey var aman ben ameliaytımı oldum ağrılarım bitti hayat güzel (dileğim herkes için budur) Ancak kapsül oluşturma riski 3 yıla kadar hep var o yüzden gögsünüzde şiddetli ölüyorum dedirten gögsünüzde anormal kasılmalar olursa en kısa sürede doktorunuza başvurun. Onun dışında seninde başına gelen gayet normal 1000 kişide olmaz 1 kişide olur önemli olan bunuda senin yaptığın gibi neden ben diye isyan etmeden şükretmekdir. Çok takdir ettim seni helal olsun canım

Tekrar geçmiş olsun.

Neyseki doktor konusunda hiç şüphem kalmadı barış beye olmaya karar verdim.direnden korkmuştum en başta ama o takılmayınca akıntı olma riski yüksekmiş yine buradan öğrendim rahatladım.her gülün bir dikeni var diyorum kendime.memişlere kavuşmak var işin sonunda dimi:)))

var ya ben de ameliyat öncesi epey bir video izledim. Bakıp bakıp, ay nasıl kesiyor, ayyy memenin içine parmağını soktu... Kendi kendimi korkuttum hep. Valla isterse doktor memenin içine kolunu soksun :))) hissetmiyorsun ki çok derin bir uykuda oluyorsun o an. Ameliyat öncesi düşündüğüm, korktuğum, yaptığım her şey saçmalıkmış. Ameliyat esnasını boş yere düşünme. Onun yerine ameliyat sonrasını düşün. Barış bey doğru karar. çok ilgileniyor hastaları ile. Hep destek oluyor sana güven veriyor. Onunla görüşünce bütün korkuların son bulacak. Direnden de çok korkuyordum. Tahmin ettiğim kadar kötü değilmiş. Iki gün dayanacaksın artık. Sen gönlünü ferah tut.

öncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm

Canım geçmiş olsun ben de yakında ameliyat olacağım on günüm kaldı, benim de doktorum aynı şekilde kasaltı damla uygulayacak 330 cc düşünüyoruz eğer olursa tabi ama benimki orta profil koyacağını söyledi..ben oldukça minyonum 1 65 boy ve 44 kiloyum..bana resim göndermen mümkün mü?çok merak ediyodum görüntüsünü..

Ameliyat sırasında biz uyuyan taraf olduğumuz için video izlemeyin. Her doktorun uygulaması farklı zaten videodaki gibi değil daha farklı uygulayacaktır;) Birde bunun stresi sarmasın yahu.
Diren konusuna gelince bende bir şeyler söylemek istiyorum. Diren ameliyatın yan ürünü, önemli olan doktor ve ameliyatı uygulama yöntemi. Buna odaklanmak gerek. Dediğin gibi her gülün bir dikeni var bu ama emin ol en güzel diken :))

yanı bu durum asırı hassas bunyelerde amelıyat sonrası olusabılecek bı durum..doktorum amelıyat olmadan once bunun bılgılendırmesını yapmıstı bana..1000 kısıde olusmaz, bır kısıde olusur..
buna doktor hatası yada doktor dıren kullanmadı ondan oldu dıye bı yorum yapılamaz..
bendede dıren kullanılmadı ama ben arzumun yasadıgı gıbı bır olay yasamadım..
arzum gayet acıksozlu ve sozunu sakınmayan bırısı ve ıstese yasadıklarını anlatmayabılırdıdee..
ayrıca amelıyat oldugu doktor cok bılındık ve yurdısından ozellıkle almanyadan cok hastası olan bırı ve teyzemın yurtdısından cogu arkadası ona amelıyat oldu gayet mutlu ve mesutlar....
kısının bunyesınden kaynaklanan bı durumu doktora yuklememek lazım..

Teşekkür ederim arkadaşım,beni anlayanlarında oldugunu görmek çok sevindirici dogrusu.Zaten dren konusunda sıkıntı yaşasaydım sadece sag gögüste problem oluşmazdı,sol gögsümdede sıkıntı yaşardım.Neyse boşver kimseyi inandırmak zorunda degiliz sonuçta,bilen biliyor.:16:

Teşekkür ederim arkadaşım,beni anlayanlarında oldugunu görmek çok sevindirici dogrusu.Zaten dren konusunda sıkıntı yaşasaydım sadece sag gögüste problem oluşmazdı,sol gögsümdede sıkıntı yaşardım.Neyse boşver kimseyi inandırmak zorunda degiliz sonuçta,bilen biliyor.:16:

Sen şu an iyisin ya gerisi mühim değil ;) Diren değil yöntem önemli ki senin yönteminde benim en güvendiğim yöntem. Gönül isterdiki yaşanmasın ama şu an iyisin en azından bunu biliyoruz ;)) :71:

Sevgili Arzum bu konuda seni çok iyi anlıyorum doktor önemli araştırmalarım sırasında ve ameliyatım sonrasında bunu iyice anladım. Ayrıca herkesin bilmesi gereken birşey var aman ben ameliaytımı oldum ağrılarım bitti hayat güzel (dileğim herkes için budur) Ancak kapsül oluşturma riski 3 yıla kadar hep var o yüzden gögsünüzde şiddetli ölüyorum dedirten gögsünüzde anormal kasılmalar olursa en kısa sürede doktorunuza başvurun. Onun dışında seninde başına gelen gayet normal 1000 kişide olmaz 1 kişide olur önemli olan bunuda senin yaptığın gibi neden ben diye isyan etmeden şükretmekdir. Çok takdir ettim seni helal olsun canım

Tekrar geçmiş olsun.

Mumucugum,canım arkadaşım,sanada çoook teşekkür ederim.Beni anlayan arkadaşlarımı görmek gerçektende çok güzel bir duygu.Sizler beni çok iyi anlamışsınız.Bu zamana kadar isyan etmedim,inşallah bundan sonrada etmem,Allah isyan edenlerden etmesin zaten.Başımıza ne gelirse buda Allahtandır,şükretmek lazım.Bu günümüzede şükür.Canım çok öpüyorum seni.:54:

Back