bende gelmek istiyordum ama iş olduğu için çok zor hepsine şimdiden sağlıkla mutlulukla rahat bir ameliyat diliyorumm dularım sizinle kıslarrr çok öpüyorum
senin düşünmen yeter canım. çok teşekkür ederim :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende gelmek istiyordum ama iş olduğu için çok zor hepsine şimdiden sağlıkla mutlulukla rahat bir ameliyat diliyorumm dularım sizinle kıslarrr çok öpüyorum
Selam çok geçmiş olsun,
275 cc çok büyük değil şişliklerin indikten sonra inanılmaz doğal boyutta olurlar hatta küçük bile gelebilir.
Sağlıklı mutlu günlerde kulllanman dileğiyle :=)
Merhaba lolita :) Eğer minyon bir yapın varsa çıtı pıtı bir hatunsan o zaman 275 cc sana ideal bir protezdir. Benim ebatlarımda olsan 275 küçük gelirdi. Herkeste aynı durmaz yani bir protez.
Bende 290 ama tam istediğim ebatta. Bir de arkadaşlarının dürüst olduğunu nereden biliyorsun ?
Bu ameliyatı olduğumda daha görmeden yorum yapanlar olmuştu bana. Hiçbirini umursamadım şimdi onlarınkinden daha güzel haliyle. Boşver keyfine bak sen.
çok teşekkürler sende iiyi günlerde kullan canım sendeki farklı bi marka galib yuvarlakmı kaç cc?
oraletcım bayılıyorum senın bu pozıtıflıgıne supersın
kıslar ben daha olamadım öle hayran hayran sizlere bakıyorum hala para biriktip eşimi ikna etme çabalarındayım barış beye.offf bende kavuşsam biran önce mumu gibi oralet gibi....
Geç olsun, güç olmasın be canım :) Hem Altın86 gibi ameliyatla ilgili donanıp olursun :)
Dilerim hayalindeki göğüslere kavuşursun. En büyük ortak noktamız bu olduğu için çok iyi anlıyorum seni..
Seni Öyle iyi Anlıyorum ki Evli Bir KADIN olarak Bende Çünkü Eşimi İkna Etmek te Zorlanmıştım Lakin sonra başardım :13: Sen de Başarırsın Sevdiği için Anlayacaktır yada En azından Sana olan Bağlılığı ve AŞKI Buna Yardım edecektir Ve İşte Şu An Çokkk Mutluyum 4 Ay Önce Arzu Ettiğim gibi Operasyonum Gerçekleştikıslar ben daha olamadım öle hayran hayran sizlere bakıyorum hala para biriktip eşimi ikna etme çabalarındayım barış beye.offf bende kavuşsam biran önce mumu gibi oralet gibi....
ben çıkartmayı düşünüyorum o raddeye geldim nefret geldi bana..daha 2 ay oldu ama hiç memnun değilim..çıkarttırıp ufak taktırsam acaba bi sorun olurmu bunu hatta naci beye de sorucam?
Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.
Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim
senin adına çok sevindim umarım bende benim için en doğru olana karar verebilirim..çok korkuyorum yaa.Barış beyi tavsiye ederseniz iletişim bilgilerini verebilirmisiniz ayrıca bir sakıncası yoksa resimlerinizi görebilirmiyim.sevgiler
altın dan haberi olan varmı ?? oralet ziyarete gidicem demiştin arkadaşım bi bilgin varmı ?merak ediyorum ...
ben çıkartmayı düşünüyorum o raddeye geldim nefret geldi bana..daha 2 ay oldu ama hiç memnun değilim..çıkarttırıp ufak taktırsam acaba bi sorun olurmu bunu hatta naci beye de sorucam?