• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUMU02 Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar aranızda yeniyim böyle bir site ile karşılaşınca endişelerim biraz azaldı.Bende eşime bir süpriz yapma planı içerisindeyim :) tavsiye edebileceğiniz bir doktor varsada çok sevinirim.Kızlar operasyon kaç saat sürüyor?korkuyorum yaa

Son düzenleme:
Selam çok geçmiş olsun,

275 cc çok büyük değil şişliklerin indikten sonra inanılmaz doğal boyutta olurlar hatta küçük bile gelebilir.

Sağlıklı mutlu günlerde kulllanman dileğiyle :=)

çok teşekkürler sende iiyi günlerde kullan canım sendeki farklı bi marka galib yuvarlakmı kaç cc?

Merhaba lolita :) Eğer minyon bir yapın varsa çıtı pıtı bir hatunsan o zaman 275 cc sana ideal bir protezdir. Benim ebatlarımda olsan 275 küçük gelirdi. Herkeste aynı durmaz yani bir protez.
Bende 290 ama tam istediğim ebatta. Bir de arkadaşlarının dürüst olduğunu nereden biliyorsun ?
Bu ameliyatı olduğumda daha görmeden yorum yapanlar olmuştu bana. Hiçbirini umursamadım şimdi onlarınkinden daha güzel haliyle. Boşver keyfine bak sen.

oraletcım bayılıyorum senın bu pozıtıflıgıne supersın

oraletcım bayılıyorum senın bu pozıtıflıgıne supersın

:) :17: :17: yanaklarım al al oldu kırmızı ve pembe renkler artık bana yakışmalı :))

Ben ameliyat olduktan sonra başkasının cc lerine bakıp ne kadar büyük olmuştur veya ne kadar küçük olmuştur diye kendime göre pay biçiyordum. Sonra bunun ne kadar yanlış olduğunu anladım. Mesela doktorum bana 270 seni mutlu edecek bir protez değil demişti ben ısrarla 270 olsun derken. Bir dönem bana göre bu küçük bir cc demekti. Mesela en güzel örnek lolita ona 275 büyük gibi geliyor ki şu an ilk zamanları daha oturmamış hali sonrasında hayran kalacak eminim şu an bile öyledir hatta :)

Herkeste farklı durur protez cc'si aynı bile olsa. Bu yüzden şuna şu cc konmuş bende bunu isteyeyim demek yanlış aslında. Sonrasında istenmeyen sonuçlar çıkması muhtemel oluyor.
En güzeli doktorun tavsiyelerine uymak :)

Yahu ben çok heyecanlıyım Altın şu an ameliyatta veya çıkmış olmalı abcj de ameliyata hazırlanıyor olmalı. Sanki çocukları olacak iki arkadaşım için yorum yapıyor gibi hissediyorum kendimi. İnsanın hayatı boyunca hep hatırlayacağı keyifli bir süreç. :)

kıslar ben daha olamadım öle hayran hayran sizlere bakıyorum hala para biriktip eşimi ikna etme çabalarındayım barış beye.offf bende kavuşsam biran önce mumu gibi oralet gibi....

kıslar ben daha olamadım öle hayran hayran sizlere bakıyorum hala para biriktip eşimi ikna etme çabalarındayım barış beye.offf bende kavuşsam biran önce mumu gibi oralet gibi....

Geç olsun, güç olmasın be canım :) Hem Altın86 gibi ameliyatla ilgili donanıp olursun :)
Dilerim hayalindeki göğüslere kavuşursun. En büyük ortak noktamız bu olduğu için çok iyi anlıyorum seni..

Geç olsun, güç olmasın be canım :) Hem Altın86 gibi ameliyatla ilgili donanıp olursun :)
Dilerim hayalindeki göğüslere kavuşursun. En büyük ortak noktamız bu olduğu için çok iyi anlıyorum seni..

Oralet in de dediği gibi geç olsun güç olmasın canım. Bu konuda sıkıntısı olan bütün bayanları çok iyi anlıyorum. Dileğim en kısa sürede sizinde bu operasyonu olmanız.)

Seni Öyle iyi Anlıyorum ki Evli Bir KADIN olarak Bende Çünkü Eşimi İkna Etmek te Zorlanmıştım :16: Lakin sonra başardım :13: Sen de Başarırsın Sevdiği için Anlayacaktır yada En azından Sana olan Bağlılığı ve AŞKI Buna Yardım edecektir Ve İşte Şu An Çokkk Mutluyum 4 Ay Önce Arzu Ettiğim gibi Operasyonum Gerçekleşti
Darısı Başına Tatlişkom SevgiLerrrr:70:

altın dan haberi olan varmı ?? oralet ziyarete gidicem demiştin arkadaşım bi bilgin varmı ?merak ediyorum ...

ben çıkartmayı düşünüyorum o raddeye geldim nefret geldi bana..daha 2 ay oldu ama hiç memnun değilim..çıkarttırıp ufak taktırsam acaba bi sorun olurmu bunu hatta naci beye de sorucam?

ben çıkartmayı düşünüyorum o raddeye geldim nefret geldi bana..daha 2 ay oldu ama hiç memnun değilim..çıkarttırıp ufak taktırsam acaba bi sorun olurmu bunu hatta naci beye de sorucam?

Selam canım,

Çok erken daha lütfen acele etme 3.aydan sonra zaten gerçekten tam ödem atıyorsun heleki daha ilerde gözünde alışacak vücudunda dolayısyla bu konuda fevri davranma baktın ilerde yine alışamadın o zaman değiştirirsin öncesi halini düşün şimdiki haline alıştırmanıda kolaylaştırır. Eğer sakıncası yoksa bana resmini gönderirmisin.

Arkadaşlar bugün Barış Bey le randevum vardı. 25 gün oldu ameliyat olalı uyuşukluk bir süre daha sürer sabırlı olun dedi. Gögüs ucu hassasiyeti ile ilgilide his kaybı en kötüşeydir hassasiyet his kaybı olmadığını gösterir buna sevinmeliyiz. Hassasiyette geçici bir durum dedi.

Bugün barış beyden diğer yöntemlerle ilgili resimler göstermesini isteim birkez daha doğru karar vermişim die sevindim

senin adına çok sevindim umarım bende benim için en doğru olana karar verebilirim..çok korkuyorum yaa.Barış beyi tavsiye ederseniz iletişim bilgilerini verebilirmisiniz ayrıca bir sakıncası yoksa resimlerinizi görebilirmiyim.sevgiler

senin adına çok sevindim umarım bende benim için en doğru olana karar verebilirim..çok korkuyorum yaa.Barış beyi tavsiye ederseniz iletişim bilgilerini verebilirmisiniz ayrıca bir sakıncası yoksa resimlerinizi görebilirmiyim.sevgiler

Selam,

Ben Barış Çakır'a ameliyat oldum ilgisinden ve sonuçtan çok memnunum. İletişim bilgilerini google da aratırsan direk ulaşırsın yardımcısı Sevin hanım la görüşürsen randevu alabilirsin. Beşiktaş Fulya da muaynehanesi var. Bu arada seni ekledim resimleri görebilirsin. :=))

slm mumu,

beni de eklersen sevoinirim. forum takibinden ötürü baris cakir naci celik ve hasan findik areasinda kaldim. oralet ve poisa yi gördüm ikiiside ayni baris cakira ayni yöntemle olmus. ben öncelikle kas alti düsünüyordum ama simdi kol hareketlerinden protezler etkileno oynuo die de duydum. senin resimleri de görmek isterim. mart da istanbula gelmeyi düsünüyorum. yurtdisinda yasiyorum. bu arada 3 dr a da mail attim bugün naci celikden cvp gelmis. hastaya ve anatomik yapisina göre karar veriyor. üc boyutlu resimler cekip karar veriyorum demis. ücret olarak da 3000-3750 euro demis. protezler natrell yada arion. ucuz istiyorsan mentor protezi die yazmis. yorumlarinizi bekliyorum

altın dan haberi olan varmı ?? oralet ziyarete gidicem demiştin arkadaşım bi bilgin varmı ?merak ediyorum ...

Selam kızlar gittim, gördüm, döndüm :)

Kusura bakmayın internet problemi yaşadım tam da bu kadar kişi haber beklerken..

İlk olarak hastanede Altın86'yı ziyaret ettim. Yüzü gayet güzel gülüyordu cıvıl cıvıldı yemeğini yeni yemişti henüz yürütülmemişti. Sonra Abcj nin yanına gittim ameliyattan çıkalı yaklaşık 1 saat kadar olmuştu henüz yemek yememişti. Ama konuşurken yüzü hep gülüyordu ikisine de 320 cc yüksek profil takılmış. İki hatunla uzun uzun sohbet ettik birbirini ilk kez gören fakat sanki yıllardır tanışıyormuş gibi yaşadığımız his, yüzümüzdeki mutluluk görülmeye değerdi. Barış Bey'in akşam ziyaretine de denk gelmiş oldum. İkisi içinde "yakışan bir protez kullandım, mutlu ol artık göğüslerin var" demesi çok güzeldi. Cuma günü direnleri alınacak ikisininde. 15.gün kontrolleri olacak. Haliyle ilk gün mevcut bir sırt ağrıları var birazda direnlerin hareket kısıtlaması ama ikisiyle de konuştum bugün oturuyorlar, geziyorlar mesaj yazıp telefonla konuşuyorlar :) Ameliyatlarının ikinci günü bitmek üzere daha iyi olacaklar. Ben dün yanlarından ayrıldığımda saat çok geç olmuştu o yüzden gelir gelmez yazamadım. Soracağınız ekstra sorular varsa tekrar görüşürüz kızlar. :)

Çok erken söylenen sözler :) Naci Bey'e sor ama aynı cevabı verecektir :)
Farzetki çıkarttırmaya kesin karar verdin, o halde mevcut halleriyle tadını çıkarmaya bak :)

Çok Sevindim Cannım Altıncım ve Abcj de için Geçmişler olsun Ne Mutlu Şimdi Altıncığım içinde Ayrıca MUTLUYUm Evli Bir Bayan OLarak Benimle Artık Aynı hisleri Paylaşıyor olması Çok Ayrı Bir Mutluluk KADIN olarak 2 Arkadaşımda Benim gibi Bu olayı huzurla tadıp çıkmaları Accayip Keyif Verici SevgilerimLe :nazar: buda Nazarlığınız Hatunlar :71:

Back