Mula///48

canım sayfanın en üstünde sağ köşede, nickhinin yazdığı yer var ya onun altında özel mesaj yazar. zaten özel mesaj geldiğinde orda 1 mesaj 2 mesaj diye yazar... tıkla üstüne açılır canım...

herkese merhaba
ben de eş durumundan turkıye ye geldım.marmarısteyım.umarım benı de aranıza katarsınız.bıraz yalnız kaldım buralarda...

bende eşimin işi dolayısıyla burdayım muğlada okuduk ve kaldık buralardaa.sbende yalnızım dalamandayım ama marmarisi çok severim daha çok öğrenciyken gider biraz deniz havası alırdık.bu arada merhabalara.s.

işte mugladan bır arkadas daha...
derın 55 soyle bır bakıyım derken gordum msgını.selamlarımı yolluyorum sana da. bır taraftan da kahvemı ıcıyorum .bu saatler olmazsa olmazlarımdan.sen de mı sabah keyfı yapıyorsunİ:KK66:))

işte mugladan bır arkadas daha...
derın 55 soyle bır bakıyım derken gordum msgını.selamlarımı yolluyorum sana da. bır taraftan da kahvemı ıcıyorum .bu saatler olmazsa olmazlarımdan.sen de mı sabah keyfı yapıyorsunİ:KK66:))

kahve keyfini bende çok severim sabahları kahvaltıdan sonra benim yaramazdan fırsat bulursam yapıyorumkaydirigubbakcemilefanatik kulüplerde var hatta orayada beklerim görüşmek üzere selamlara.s.mutfaktcokacimcoookan çağırılıyorum benimkiler tarafından!

kahve keyfini bende çok severim sabahları kahvaltıdan sonra benim yaramazdan fırsat bulursam yapıyorumkaydirigubbakcemilefanatik kulüplerde var hatta orayada beklerim görüşmek üzere selamlara.s.mutfaktcokacimcoookan çağırılıyorum benimkiler tarafından!

o dedıgın kulube henuz bakamadım.yavas yavas keşfedıyorum sıtenın ıcerıgını.esım yarın sabah yınr seyıre gıdıyor ben de artık yarın tekrar buralarda goz gezdırırım neler var dıye... orda rastlasırız ınsallah derın55
selamlar ...:teytey:

o dedıgın kulube henuz bakamadım.yavas yavas keşfedıyorum sıtenın ıcerıgını.esım yarın sabah yınr seyıre gıdıyor ben de artık yarın tekrar buralarda goz gezdırırım neler var dıye... orda rastlasırız ınsallah derın55
selamlar ...:teytey:

merhabaa.s.sanırım buralardasın...

merhaba kızlar marmarise yeni gelenler gelecek olanlar... bende 1.5 yıldır buradayım evlenip izmirden gelin geldimzor oldu buraya alışmak ama insan aşkıyla bir arada olunca samanlık seyran oluyor demekki benimde aşkım seyirde burcu birliktelermi acaba??? :) geçen kısa yazdım iş güç vardı baya kaynaşmışsınız ben yokken.güneşce burcu ekliyorum sizi canlar...

günaydın arkadaşlara.s.güneşce merhaba site bazen çok yavaş oluyor bende sinirleniyorumÇok üzgünüm çoookbenim yaramaz da zor bırakıyor şu anda bile onunla uğraşıyorumhihoyyytyinede dayanamayıp giriyorum siteyekaydirigubbakcemileneyse senin bebeğin var mı?:ecrin_bebek:varsa bilirsin annelik zor iş:CüvCüv:bir o kadarda güzel.görüşmek üzere....

hekese merhaba .
ben de 1 buçuk ay önce geldim muğlaya.
samsundan gelin olup geldim. ortacadayım ben. sanırım ortacadan kimse yok

hekese merhaba .
ben de 1 buçuk ay önce geldim muğlaya.
samsundan gelin olup geldim. ortacadayım ben. sanırım ortacadan kimse yok

ben samsunluyum canım merhaba hoşgeldina.s.dalamandayım bende çok yakınıza.seşin mi buralı?

ben samsunluyum canım merhaba hoşgeldina.s.dalamandayım bende çok yakınıza.seşin mi buralı?

merhaba derin. evet çok yakınmışız kaydirigubbakcemile5
dalamana da gittik gezmeye.
eşim de samsunlu. onun işi dolayısıyla burdayız.
buralar güzel ama ben samsunu çok özlüyorum derin çok :a015:

merhaba derin. evet çok yakınmışız kaydirigubbakcemile5
dalamana da gittik gezmeye.
eşim de samsunlu. onun işi dolayısıyla burdayız.
buralar güzel ama ben samsunu çok özlüyorum derin çok :a015:

bizde iş dolayısıyla burdayız benim eşim adanalı. bende çok özledim samsunua.s

X