- 15 Şubat 2009
- 268
- 0
- 49
-
- Konu Sahibi fatosfirat
herkeze merhaba arkadaşlar bütün forumu okudum bir kişi varmıdır merkezden acaba diye ama nerdeeeeesengözlerimebaksanab Ben Ankaralıyım ve görev icabı 7 ay önce geldik buraya önceleri tatil amaçlı ilçelere çok defa gelmiştik ama merkeze ilk gelişimiz oldu gelmez olaydık:çok üzgünüm: ne çocuğuma bi arkadaş ne bana bi komşu nede doğru düzgün bi çocuk parkı var. Ne yalan söyliyim esnafında esnaflık yok insanlarında bi güleryüz yok ne biçim bi yermiş nefret ettim burdan. böyle işte... Neyse herkeze selamlar ii geceler.
tuba75 hoş geldin aramıza.muğlanın içinde oturan arkadaşlar vardı.ama buraya pek sık uğrayan olmuyo.üzüldüm senin adına.burda komşuluklar biraz daha iyi.ama bende etrafta çocuk olmamasından dertliyim.havalarda kötü gidince parkada gidemiyoruz.katlanıcaz napalım.selamlar
umarım istediğiniz olur derincim ya.gerçekten birbirimizi çok iyi anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.insan sevdiklerinin kıymetini gerçekten uzak kalınca anlıyomuş.arkadaşlarla yapacak bişey bulamayınca canımız sıkılırdı.şimdi o cansıkıntılarını bile arıyorum.bende ev değiştirdim eski komşularım iyiydi ama yaşça büyüktüler şimdi yeni komşularla yavaş yavaş tanışmaya başladık.umarım iyi olur hepimiz için bizim burdan gitme ihtimalimiz yok.mecburum alışıcam.
kızlar marmarsten yok dimi içinizde bende oraya gelin gelicem 4 ay sonra....
ay yalnız kalıcam diye çok korkuyorum...
aşkım orda görevli....
Derin senin merkeze gelme durumun ne zaman olcak eğer olursa bellimi canım
dört yıl oldu doğru düzgün bi çevre edinemedim hala ama.alıştık artık.sağlık olsun.
bende arada geliyorum. görüşebiliriz istersen geldiğim bir gün!.... Tabiki canım çok isterim.haber verirsin ne zaman geleceğini organizasyon yaparız.kaydirigubbakcemile5
canım merhabaa.sbenim oğlum var 6 yaşına girdi :dance: carefour banada uygun bi gün öncesinden yaz ama geleceğin zaman tamammı şekerim görüşürüz.a.s.
günaydın arkadaşlar.oh ne güzel buluşma planları yapıyosunuz.kıskandım.:1rolleyes: