Mula///48

derincim bugün hava çok güzeldi:teytey:carefour daydık seni andım bende keşke gelseydi bugün diye neyse artık havalar ısınıyo inşallah beklerim canım a.s.

fethiye merkeze göre her yönden daha iyi deniyor. Sen 4 yıl da çevre edinemediysen ben burda kafayı sıyırırım artık-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu

derincim bugün hava çok güzeldi:teytey:carefour daydık seni andım bende keşke gelseydi bugün diye neyse artık havalar ısınıyo inşallah beklerim canım a.s.

günaydın arkadaşlarrr!a.s.tubacığım ben dün muğladaydıma.s ama carefoura uğrayamadım :1no2:sana baktım sitede yoktun!almam gereken şeyler vardıkaydirigubbakcemile kızımla birlikte gezdik!benimde sen aklıma geldin!fethiyeye ben çok ısınamadım nedense?:uhm: sadece deniz kenarı olması iyi geliyor bana!muğla daha iyi bence!okyanus söz uğrayacağım bir gün!:1hug:görüşürüz hadi öpüyorum....a.s.

günaydın.üzüldüm buluşamamanıza.tuba fethiyeye taşınma durumunuz mu var?dün hava çok güzeldi.bugün yine kapalı.parka götürdüm kızımı.arkadaş bul bana diye tutturdu.bulduk bi tane.bugünde sözleştik buluşalım parkta diye ama hava kötü.gidemicez.derincim sen muğlada yaşamışsın galiba şehir sonuçta ilçeden daha iyidir diye düşünüyorum bende.fethiye tatil yapmak için güzel.

evet okyanus ben muğla üniv. mezunuyuma.s orada okudum ama çok zordu! kiralar çok pahalıydı. şimdi muğlanın iyi zamanları a.skiralar ucuzlamış, gökovada bile bir sürü öğrenci yaşıyor. bizim zamanımızda dolmuş bile sınırlıydı heryere:a015: şimdi çok güzel!şehir olmaya başladı, biz buraya geldik!inşallah doktoradan sonra döneriz:Saruboceq: aslında ben istanbula gitmek istiyorum direk!....

kızlar bende geçtiğimiz hazirana kadar 3 yıl fethiyede yaşadım.
çalışta oturuyordum genpanın orada şimdi annemler orda
yaz tatlinde geleceğim.şu an istanbuldayım.
ama oraları havasını suyunu sahilini herşeyini özledim .
yazın geldiğimde mutlaka görüşelim kordonda çay içeriz.
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz

inşallah istediğin gibi olur derinciğim.efsunefe hoşgeldin sende aramıza.buluşuruz yaza inşallah.

efsunefe hoşgeldin. Okyanuscum bi ihtimal var ben fethiyede yaşamadım orada yaşmak mı burada yaşamakmı tam olarak bunada karar veremedim çünki orayı bilmiyorum ama bi şekilde burayı öğrendim. İyimi olur kötümü olur endişeleniyorum ama dediğim gibi öyle bi ihtimal var canımcım

inşallah istediğin gibi olur derinciğim.efsunefe hoşgeldin sende aramıza.buluşuruz yaza.

efsunefe merhabaa.s.!arada buraya da takıl:1rolleyes: yazın görüşürüz inşallah!okyanus olacak ama ne zaman onu bilmiyorum:sm_confused: hayırlısı diyelim hepimiz için!:Saruboceq:

hoş geldin zehra daha öncede yazmıştım sana ama pek girmiyosun galiba bende fethiyeden.kalabalıklaştık derincim. güzel oldu.

hoş geldin zehra daha öncede yazmıştım sana ama pek girmiyosun galiba bende fethiyeden.kalabalıklaştık derincim. güzel oldu.

teşekür ederim hoşbuldum...evet çok sık giremiyorum haftada 3 gün kursa gidiyorum başka zaman vakit bulunca giriyorum....

teşekür ederim hoşbuldum...evet çok sık giremiyorum haftada 3 gün kursa gidiyorum başka zaman vakit bulunca giriyorum....

günaydın arkadaşlara.s.!okyanus fethiyeden arkadaşlar var bir sürü uğrayıp kaçıyorlar!:sm_confused:burası muğlada oturup muğlalı olmayanların topiğine döndü!CADIARZUzehracığım sen ne kursuna gidiyorsun?

ben ahşap boyama kursuna gidiyorum....bende ilk buraya kayıt olduğumda yazmıştım buraya fazla uğrayan olmamıştı ama iyi şimdi sizler varsınız

buraya girmeye tam vakit buluyorum bu seferde sizler olmuyorsunuz..karşılaşamıyacağız sanırım

merhaba kızlara.s.!zehra ben çok seviyorum ahşap boyamayıa.s ama şimdilik hiçbirşeyle uğraşamıyorum kızım var küçük o bana yetiyor!....hihoyyyt

merhaba kızlara.s.!zehra ben çok seviyorum ahşap boyamayıa.s ama şimdilik hiçbirşeyle uğraşamıyorum kızım var küçük o bana yetiyor!....hihoyyyt

allah bağışlasın kızını evet çocukla zor olur boyaların kokusuda zarar ona..ahşap boyama çok zevkli ama fethiye gibi bir yerdede çook pahalı bir uğraş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…