- 15 Şubat 2009
- 268
- 0
- 49
-
- Konu Sahibi fatosfirat
fethiye merkeze göre her yönden daha iyi deniyor. Sen 4 yıl da çevre edinemediysen ben burda kafayı sıyırırım artık-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu
derincim bugün hava çok güzeldi:teytey:carefour daydık seni andım bende keşke gelseydi bugün diye neyse artık havalar ısınıyo inşallah beklerim canım a.s.
kızlar bende geçtiğimiz hazirana kadar 3 yıl fethiyede yaşadım.
çalışta oturuyordum genpanın orada şimdi annemler orda
yaz tatlinde geleceğim.şu an istanbuldayım.
ama oraları havasını suyunu sahilini herşeyini özledim .
yazın geldiğimde mutlaka görüşelim kordonda çay içeriz.
hepinizi öpüyorumŞenizŞenizŞenizŞeniz
inşallah istediğin gibi olur derinciğim.efsunefe hoşgeldin sende aramıza.buluşuruz yaza.
merhaba arkadaşlar sohbetiniz bol olsun bende fethiyede oturuyorum..
hoş geldin zehra daha öncede yazmıştım sana ama pek girmiyosun galiba bende fethiyeden.kalabalıklaştık derincim. güzel oldu.
hoş geldin zehra daha öncede yazmıştım sana ama pek girmiyosun galiba bende fethiyeden.kalabalıklaştık derincim. güzel oldu.
teşekür ederim hoşbuldum...evet çok sık giremiyorum haftada 3 gün kursa gidiyorum başka zaman vakit bulunca giriyorum....
günaydın arkadaşlara.s.!okyanus fethiyeden arkadaşlar var bir sürü uğrayıp kaçıyorlar!:sm_confused:burası muğlada oturup muğlalı olmayanların topiğine döndü!CADIARZUzehracığım sen ne kursuna gidiyorsun?
merhaba kızlara.s.!zehra ben çok seviyorum ahşap boyamayıa.s ama şimdilik hiçbirşeyle uğraşamıyorum kızım var küçük o bana yetiyor!....hihoyyyt