Mula///48

kızlarrr!!bende bodrumda yaşıyorum aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum beraber birşeyler paylaşabilirsek mutlu olurum aranızda bodrumda yaşayan varmı???hepinizi öptüm

merhabaa.s. bodrumda yaşamıyorum ama paylaşmak istersen burdayım!....

derin merhabahihoyyythihoyyyt nerde yaşıyorsun bodruma geldinmi gelmediysen gelip görmeni tavsiye ederim bodrumdan selamlar

merhaba ceylin!a.s.bodruma çok geldim hatta iki hafta önce ordaydık!a.sşu anda dalamanda oturuyoruz yani uzağız biraz sana.ben marmarisi daha çok seviyoruma.s bodrum küçük istanbul gibi!muğlada okuduğumuz için muğlanın birçok yerini biliyorum!doğa harikası yerleri var gerçekten!buradan da sevgi ve selamlar....

Canim dedigin cok dogru kucuk Istanbul olduk Evin onune arabayi zor park ediyoruz cok kalabalik oldu AMA Havasi denizi bambaska yani degisilmez

bayanlar mrb..ben size bişey sormak istiyorum.ben muğlalı değilim muğlaya da hiç gitmedim.nişanlım ile gelecek ay marmariste tatil yapmayı düşünüyoruz.fakat açıkcası bildiğimiz güvenilir,temiz,ucuz bir apart yok..en az 7gün kalacağımız için fiyatının uygun olması biizm için önemli...lütfen rica etsem bana yardımcı olabilirmisiniz birde bu apartlar şubat mart ayında da açık olur değilmi?oraya gidip öylece kalmayalım da yardımlarınız için çok tşk ederim şimdiden....

yerkeskliler nerdesiniz yahu? ben muğlalı değilim sevgilimin ailesi yerkesikte yaşıyor....yerkesik insanını merak ediyorum olanlarla tanışmak isterim

yerkeskliler nerdesiniz yahu? ben muğlalı değilim sevgilimin ailesi yerkesikte yaşıyor....yerkesik insanını merak ediyorum olanlarla tanışmak isterim

merhaba arkadaşlar!a.s.nil marmaris güzeldir ama bu mevsimde pek birşey olmaz canım!:1no2: çok apart var ama sana önerebileceğim biryer yok! heryer apart dolu kesin açık olan vardır bulursunuz!
g 53 bekleme çünkü buraya muğlalılar hariç herkes uğruyor!:1no2:üzgünüm!...

tşkler canım..açıktır değilmi şubat veya martta da?benim için bu sorun...bide güvenli olması...senağlama

derin 55 saol canım hiç olmazsa cevap beklemem artık....sözlümün ailesi orda yaşıyor hani ailesini çok seviyorum çokda sahiplendim onlarda beniş ama işte merak ediyo insan bundan sonra onlarda olacak hayatımda.gerci epey bilgim var da yerkesiklilerle konusmak tanısmak isterdim yinedeee..saol canım başka bi forumda görüşmek üzereeeeeee..

tşkler canım..açıktır değilmi şubat veya martta da?benim için bu sorun...bide güvenli olması...senağlama

iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.nil açıktır kesinlikle çünkü yılın her ayı giden oluyordur marmarise!güvenlik sorunu da yaşamazsınız. internetten de bir araştır istersen bende etrafımdakilere sorarım bildikleri bir yer var mı diye?
g 53 görüşmek üzere önemli değil!...

merhaba arkadaşlar bende fethiyede oturuyorum....fethiye de oturmaktan ve fethiyeli olmaktan çok mutluyum

merhabalar hanımlar, bende marmariste oturuyorum, bir buluşma olmasını bende çok isterdim sonuçta buradaki paylaşımlar gerçek yaşamın içindede neden var olmasın ki?.... sevgiler......

[QUOTE="NAZ";5367148]merhabalar hanımlar, bende marmariste oturuyorum, bir buluşma olmasını bende çok isterdim sonuçta buradaki paylaşımlar gerçek yaşamın içindede neden var olmasın ki?.... sevgiler......[/QUOTE]

merhaba hoşgeldin a.s.ama bu topikten ben çok umutsuzum :1no2:buluşma olmasını bekleme! uğrayan bir daha uğramıyor!görüşmek dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…