- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
- Konu Sahibi fatosfirat
merhaba naz hoşgeldin. doğru derinin dediği .pek giren olmuyo buraya.[/QUO
okyanus nasılsın?:sm_confused:çoktandır görüşemiyoruz!havalarda çok kötü iyice sıkıcı oldu buralar!...:a015:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba naz hoşgeldin. doğru derinin dediği .pek giren olmuyo buraya.[/QUO
okyanus nasılsın?:sm_confused:çoktandır görüşemiyoruz!havalarda çok kötü iyice sıkıcı oldu buralar!...:a015:
sağol canım iyiyim.evet görüşemedik.buralarda öyle.dışarıda çıkamıyoruz.yazı özler olduk.şubat ayı çıktımı rahatlarız inşallah.mart geldimi buralara bahar da gelmiş olur.:Saruboceq:
merhaba zehra26 bende fethiyede oturuyorum ama fethiyeli değilim.
merhaba arkadaşlar bende fethiyede oturuyorum....fethiye de oturmaktan ve fethiyeli olmaktan çok mutluyum
kızlar bende fethiyedeyim hihoyyyt
1. karagözlerde oturuyorum :1rolleyes:
eşim buralı ama 8 ay önce izmirden
eşimin işi nedeniyle taşındık buraya-tatlicadiarzu-
izmiri çok özlüyorum :a015:
derin haklısın.benim kızımda çok sıkıldı.bizdede aynı sorun apartmanda oynayabileceği çocuk yok.napalım bzde ikimiz oynuyoruz.güneşli bir günü tercih edin bence fethiyeye gelmek için güzel olur.bizde sıkıldığımız zaman göcek ortaca dalaman marmaris geziyoruz.tabii sadece pazarları. dıptıs merhaba.bende uşaklıyım.dört yıl oldu buraya geleli.çalışıyomusun?izmir gibi güzel bir şehirden gelince alışman zor olmuştur tabii.
derin haklısın.benim kızımda çok sıkıldı.bizdede aynı sorun apartmanda oynayabileceği çocuk yok.napalım bzde ikimiz oynuyoruz.güneşli bir günü tercih edin bence fethiyeye gelmek için güzel olur.bizde sıkıldığımız zaman göcek ortaca dalaman marmaris geziyoruz.tabii sadece pazarları. dıptıs merhaba.bende uşaklıyım.dört yıl oldu buraya geleli.çalışıyomusun?izmir gibi güzel bir şehirden gelince alışman zor olmuştur tabii.
iyi pazarlar kızlara.s.!okyanus çevrede çocuk olmayınca çocuklarında arkadaşları bizler oluyoruz maalesef!:sm_confused:dıptıs gerçekten izmirden sonra fethiye zor olmuştur ama hiç değilse deniz kokusu var yine de!...a.s
çalışıyordum kızlar ama işden bugün itibari ile çıktımhihoyyyt
izmirden sonra cidden kastı beni ama iş varken anlamıyordum
şimdi ne yapıcam bakalım kara kara düşünüyorum-tatlicadiarzu-
görüşelim kızlar
siteden bir kaç arkadaş buluştuk biz bi arahihoyyyt
günaydın kızlara.s.!dıptıs neden işten ayrıldın?:sm_confused:buralarda iş bulmak zor biraz!çocuk var mı?görüşelima.s ben biraz uzağım size göre ama arada gezmek için uğruyorum oralara!...
evet canım ama malesef mecburen ayrıldım
yine bulurum ben sorun değil biraz dinleneyim delikafadulden
bebem yok daha ama inşallah olacak hihoyyyt
sen ne tarafdasın :uhm:
herkese merhaba uzun zamandır giremedim.yine marmaristeyim .muğla da oturan herkese selamlar.
merhaba seninle konuşmuştuk sanırım eşin asker miydi?geçende aksazdan askerler göreve gittiler haberlerde çıktı!sende eşini uğurladın mı?
normalde birlikte kalmıyor musunuz?:uhm:evet kışı ben hiç sevmem:1no2: buraların da en sevdiğim yanı kışı fazla olmaması ama bu sene çok oldu kış sanki ya da bana öyle geldi!:sm_confused:yaz geldiğinde gezebileceğimiz yerler oluyor en azından!evde çok sıkıldım benneyaptımkihergün aynı şey! kalkıyorum yemek hazırlıyorum, evi toparlıyorum kızımla oynuyorum ve akşam oluyor!:a015: yemek ye topla ve bir bakmışsın gün bitmiş!....merhaba
hayır gidenler arasında değildi.hala marmaris te görev yapıyor.ben de şu an onun yanında kalıyorum .1 hafta daha burdayım .
okyanus33
merhaba sen beni sanırım aksaz da yaşıyor sanıyorsun.orda kalmıyorum .sadece ilk tayin döneminde kısa bir süre orda yaşamıştık.marmaris in içindeyiz .
şu ara muğla marmaris her yer kışın kasvetini yaşıyor .ben de nasibimi aldım bu kasvetten:)) sizler nasılsınız
merhaba
hayır gidenler arasında değildi.hala marmaris te görev yapıyor.ben de şu an onun yanında kalıyorum .1 hafta daha burdayım .
okyanus33
merhaba sen beni sanırım aksaz da yaşıyor sanıyorsun.orda kalmıyorum .sadece ilk tayin döneminde kısa bir süre orda yaşamıştık.marmaris in içindeyiz .
şu ara muğla marmaris her yer kışın kasvetini yaşıyor .ben de nasibimi aldım bu kasvetten:)) sizler nasılsınız
derinn aynı yerde olsaydık güzel olurdu.kızlarımız oynardı beraber.kış olunca insan daha çok özlüyo memleketini.yazın gelen giden de çok oluyo.kışın unutuluyoruzzsenağlama