Mula///48

hı hı evet olabilir, çocuklular benim burda tanıdığım bi kaç kişi... kendinden bahsetsene :) tanışalım :)

ozel msj atabilsem daha net tanisabilirdik ama gondermiyorum sayim dolmamis.dort yasinda bir oglum var.dogumdan beri evdeyim calismiyorum.aslen karadenizliyim on yildir marmaristeyim.sen?

ozel msj atabilsem daha net tanisabilirdik ama gondermiyorum sayim dolmamis.dort yasinda bir oglum var.dogumdan beri evdeyim calismiyorum.aslen karadenizliyim on yildir marmaristeyim.sen?

ne güzel, ben 27 yaşındayım, öğretmenim, ulalıyım, 8 aylık hamileyim :) bebek yolda yani...eşimin tayiniyle geldik, ben de tayin isteme dönemimdeyim işte, ona uğraşıyorum bi yandan, ev yerleştirmesi, hamilelik... çok yorucu günlerdeyim...

ne kadar yorucu oldugunu tahmin ettigimi dusunuyorum.allah kolaylik versin en azindan ailen yakininda olacak.bebek dogmadan bu degisikliklerin olmasida ayri bir avantaj cocukla hareket etmek o kadar zor oluyorki.insallah hayirlisiyla alirsin kucagina saglikli bir sekilde.simdiden iyi bir cocuk doktoru arastirin.en buyuk sikinti o.antibiyotik bagimlisi olmayan bir doktor.doktor acisindan biz cok sikinti cektik.yeni yeni rahatladik diyebilirim.gerci bilmiyorum belki muglada vardir iyi teshis ve tedavisi olan doktorlar.

abim sağlık memuru, yengem de hemşire devlette, kendi bebekleri de var, yardımcı olurlar dr konusunda, zaten muğla ufak olduğu için herkesin dilinde dolaşan dr kim bilebiliyosun :) inşallah iyi biri varıdr, o konuda hiç araştırma yapmadım, çünkü kendi doğumcumu henüz ayarlayamadım, diyabet hastasıyım da aynı zamanda, sıkıntı o zaten...halletmeye çalışıyorum, yarın randevum var yücelende, bakalım. ben de yarın 28 yaşındayım dicem, 84 doğumluyum yani, ordan hesaplaması daha kolay oluyor, 3-4 yaş var aramızda sanırım...

bilmiyorum ki, oraya yazıldığını duymamıştım, öyle bişey varsa açılabilir konu, benim önceki yaşadığım şehirde böyle kendi topiğimizde kararlaştırıp toplanmıştık 6 kişi. öbür topiğe hiç girmedim, sen bilirsin :) buraya kimse de uğramıyor çünkü...

selaaammm...
ayşegül hoşgeldin muğlaya,bir arkadaşımız da sanırım tayinle gelmiş.
sağlık yönünden gerçekten çok zayıf hastaapılamadı.
üniversite hastanesi açılsa çok iyi olacak hocalar geldi ama bina yok..
inşallah o da olacak!!
bende evde sıcaklarla boğuşuyorum oğluş iyileşti dün iki yaşına girdi:))
eşim de iyi çok şükür ama evde çok daraldım bu yaz çok yorucu geçti...
buluşma planları var inşallah olur...

selam derin55 oğlun 2 yaşına girmiş sağlıklı mutlu nice yaslarını görürsünüz-görürüz hepimiz inşallah.ben marmariste yaşıyorum dalamanda acaba bu kadar sıcakmıki resmen soba yanıyor vantilatörde o ısıyı üflüyor. başka tanımı yok bunun.evlerden çıkamaz olduk.

meraba derin55 ve meyyal,

derincim oğluşun 2. yaşı kutlu mutlu olsun :) maşallah ona, sağlıklı bi ömrü lsun inşallah... burası o kadar sıcak değildir ama gene de sıcak, biz eve klima aldık da kkurtulduk şükür :) gelir gelmez taktırdım, zaten sıcak basıyo beni :)

günayydıınnn..
dalamanda çok sıcak nemden nefes alınmıyor.
bizde de her yerde klima var yoksa oturulmuyor evde.
ayşegül tokide oturan arkadaşlar var banyolardan su sızıyordu dikkat et.
kışın güzel ısınıyor ama.
bu arada doğum ne zaman?
meyyal marmarisli değilsin sanırım?

X