Mula///48

merhaba hemso dalamanla alakali bir sorum varda yazlik almayi düsünyürouz bir tanidik ihtiyactan satiyor ama orda orman arazisi varmis siteler yapilmis zamaninda .simdide mahkemedelermis tapu yok yani sen bilirsin orda olduguna göre nasil oralar degermi almaya cevaplarsan sevinirim hemso ayrica dalamanda oturan arkadaslar...

merhaba hemso dalamanla alakali bir sorum varda yazlik almayi düsünyürouz bir tanidik ihtiyactan satiyor ama orda orman arazisi varmis siteler yapilmis zamaninda .simdide mahkemedelermis tapu yok yani sen bilirsin orda olduguna göre nasil oralar degermi almaya cevaplarsan sevinirim hemso ayrica dalamanda oturan arkadaslar...

hangi siteler acaba?burda yapılmış çok site var son zamanlarda ve heryer arazi!:sm_confused:bir soralım bakalıma.s

evet bizde iş dolayısıyla.eşim endüstriyel mutfak üzerine çalışıyo.dört yıldır burda yaşıyoruz.eşim daha önce.siz kaç yıldır ordasınız.seviyomusun orayı?

evet bizde iş dolayısıyla.eşim endüstriyel mutfak üzerine çalışıyo.dört yıldır burda yaşıyoruz.eşim daha önce.siz kaç yıldır ordasınız.seviyomusun orayı?
merhabaa.s. biz üç yıldır dalamandayıza.s burası küçük bir yer. bazen çok sıkılıyorum:a015: iyi tarafları da var tabi...

yeniyil10051.jpg

:nazar:

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

natale2007nb3.gif

muğülalı arkadaşlar ne iş yapıyorsunuz yada ev hanımı mısınız???ben ev hanımıyım ve yapılacak iş düşünüyorum.........

muğülalı arkadaşlar ne iş yapıyorsunuz yada ev hanımı mısınız???ben ev hanımıyım ve yapılacak iş düşünüyorum.........

muğlanın nererindesiniz?bende şu an çalışmıyorum ve bu krizde çok yapılacak işde gelmiyor aklıma:sm_confused:!senin düşüncelerin neler?

kızlarrr!!bende bodrumda yaşıyorum aranıza katılmaktan mutluluk duyuyorum beraber birşeyler paylaşabilirsek mutlu olurum aranızda bodrumda yaşayan varmı???hepinizi öptüm

X