Mukus tıkacı nedir

Okumayın o zaman evet haklısınız çok saçma sapan mantıksız seyler ama psikolojim zaten berbat aklıma takılan şeyide soruyorum illa kötü birsey demek zorunda mısnız

Okumayın o zaman evet haklısınız çok saçma sapan mantıksız seyler ama psikolojim zaten berbat aklıma takılan şeyide soruyorum illa kötü birsey demek zorunda mısnız
İyi de bu kaçıncı konu.herkes aynı şeyleri söylüyor ısrarla ve inanmıyorsun da.o zaman konu açmanın mantığı nedir? Geçenki konunda yardımcı olmaya çalıştım.mümkün değil hamile olman diyoruz,ama sen hala kötü konuştuğumuzdan bahsediyorsun.yazık günah kendine zarar verme artık.sürtünmeyle hamile mi kalınır Allahını seversen.bu kadar basit mi sandın

Keske o ilişkiyi hic yaşamaysaydiniz.!
O ilişki hem sizi hem de bizi yaktı.!

Sağolun çok güzel dalga geciyorsunuz

Ben degil sen kendinle dalga geciyorsun.hayatını mahvediyorsun farkinda degilsin. Mukus Tıkaci Nedir? diye konu acmak yerine. "iyi bir psikolog nerden bulurum?" diye konu acmalisin... Zira yakin da daha kötü olacaksin.

Ben degil sen kendinle dalga geciyorsun.hayatını mahvediyorsun farkin da degilsin. Mukus Tıkaci Nedir? diye konu acmak yerine. "iyi bir psikolog nerden bulurum?" diye konu acmalisin... Zira yakin da daha kötü olacaksin.
Evet farkındayım durumumun ne olduğunu ama İnan’ın bana her doktorun dediği farklı internette hamileyken adet olanı da var gizli gebelik denen şey de var Yok kanda çıkmayan gebelikte var bu durumda olmam bu yüzden neye inanıcagımı bende sasırdım

Farz edelim saydigin teorilerin hepsi var sende. Ve sen gizli hamilesin.. (Yanlis hatirlamiyorsam 5 ay once ilişki yasamistin.) Anladigim kadariyla 4 ay sonra dogum yapman lazim yani psikolojik olarak öyle düşünüyorsun. Muhtemelen karninda kocaman olmustur. Ailen ozellikle annen durumu fark ettimi? Her anne anlar herhalde kizinin hamile olduğunu.! Her neyse Ama tıp bu bebegi kabullenmiyor. Bir turlu göremiyor. (Küçücük kanser hücrelerini gören makinalar senin bebeğini göremiyor nedense.!) Üstelik her ay adet de oluyorsun.ayni zaman da ustune de görüyorsun.merak ediyorum Dogum sancilarin tutunca ne yapacaksin? Bir sekilde cikacak o bebek degil mi? Beklemekten baska caren varmi suan? Merak ediyorum..
Bence şeytan vesvese veriyor sana kardesim. Bol bol oku sen.

Karnım büyük ama sert degil mesela top gibi durmuyor ikiye katlanıyor yani kıyafet olmasa da yağ tabakası gibi yumuşak sert ve gergin degil yani bu ilişki yaşandığında 73 kilo filandım suan 65 kiloyum zayıflamış olmama rağmen karnım gitmiyor

Ya arkadaşım düşünmekten psikolojik ve fiziksel olarak vücuduna da zarar vermişsin bence. Karnında ödem oluşmuş. Organlarımız stresten üzüntüden hemen etkileniyor sonuçta. Bence senin de öyle olmuş. O kadar çok kafaya takmışsın ki vucüt artık yeter diye sinyal veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…