Mukus tıkacı doğuma bir hafta kala gibi bir süreçte bazısı da doğum adımında düşer ve elinize gelen şey değil o rahim ağzında bulunur. Bebeği mikroplardan korur. Vajinanın içinde de sürekli bir akıntı halı olur bu da onun kendini temizleme yöntemi ve nem dengesini saglama yöntemidir.Kızlar ben 6 ay önce yaşadığım surtınmeli ilişkidrn sonra psikolojimin içine ettim gebeliğin bütün belirtileri var rahim büyümesi karın büyümesi gebelik lekeleri sık idrara çıkma 6 kere beta hcg yapıldı 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason yapıldı hepsi megatıf ama gizli gebelik diye birsey varmış benim merak ettiğim mukus tıkacı nedir benim su gibi akıntım var onun haricinde iç çamaşırıma asla bulaşmayan parmagımı vajinama soktuğum da ise elime sarımsı krem gibi yapışkan yoğun birsey geliyor ve vajinamın içinde yoğun bir şekilde var ama iç çamaşırıma bulaşmıyor bu gebelikte olan rahimin içinde biriken Doğumda kendini atan birseymiş acaba benim bu vajinamın içinde olan şey mukus tıkacı olabilir i nolur yardımcı olun akıl verin çok zor durumdayım
Benim de sürekli idrar yapmışım gibi sulu akıntım var ama o beyazımsı krem tarzında olan şey vajinanın bi cm ilerisinde parmagımı soktuğum da geliyor o yüzden sordumMukus tıkacı doğuma bir hafta kala gibi bir süreçte bazısı da doğum adımında düşer ve elinize gelen şey değil o rahim ağzında bulunur. Bebeği mikroplardan korur. Vajinanın içinde de sürekli bir akıntı halı olur bu da onun kendini temizleme yöntemi ve nem dengesini saglama yöntemidir.
Daha önceki konunuzu da hatırlıyorum bence psikolojik olarak destek almalısınız
Sen gerçekten ruh hastasısın bi psikiyatriste görün...
6 kere yapılan beta hcg'lerde sonuç ne çıktı?
Beğenmemek değil nacizane akıl veriyorum psikiyatriste görün.Ya siz söylediğiniz kelimelere dikkat edin rica ediyorum evet psikolojik olarak çok kötü durumdayım heryerden herkesten bi umut medet umuyorum neden bu kadar kötü konuşuyorsunuz beğenmediyseniz hiç yorum yapmayın
Tamam anladım da ruh hastası demenize gerek Yok daha yumuşak bir şekilde söylemeniz yeterli olurBeğenmemek değil nacizane akıl veriyorum psikiyatriste görün.
O zaman bu ısrarınız niye? Bir de vajinal baktırmışsınız, zararlı değil mi sizin için? Bu arada adet olmuyor musunuz bunca zamandır?Negatif 0.100 hepsinde de 0.100 çıktı
Geçmiş konularına bir dön bak, sana verilen cevaplarına bak. Ortada ciddi bir problem var buna odaklan. Vajinanı akıntını bırak artık.Tamam anladım da ruh hastası demenize gerek Yok daha yumuşak bir şekilde söylemeniz yeterli olur
Tamam teşekkür ederim naçizane fikriniz icinGeçmiş konularına bir dön bak, sana verilen cevaplarına bak. Ortada ciddi bir problem var buna odaklan. Vajinanı akıntını bırak artık.
Düzensiz de olsa adet oluyorum 22 gün ile 30 gün arasında sadece adet miktarım azaldı daha önce koyu olan adet kanım suan parlak kırmızı ve pıhtısı azO zaman bu ısrarınız niye? Bir de vajinal baktırmışsınız, zararlı değil mi sizin için? Bu arada adet olmuyor musunuz bunca zamandır?
Mukus tıkacı bir cm yukarıda olmaz ve akıntı her kadında olur az ya da her ay aynı derece akıntı beklemeyinBenim de sürekli idrar yapmışım gibi sulu akıntım var ama o beyazımsı krem tarzında olan şey vajinanın bi cm ilerisinde parmagımı soktuğum da geliyor o yüzden sordum
Çok teşekkür ederim çok sağolunMukus tıkacı bir cm yukarıda olmaz ve akıntı her kadında olur az ya da her ay aynı derece akıntı beklemeyin
Evet haklısınız çokta doğru söylüyorsunuz ama Elimde degilHamile olmadığınızı bir türlü kabullenemiyorsunuz. Ee hamile kalın madem. Onca test , tahlil , usg sizi tatmin etmemiş biz nasıl tatmin edebiliriz. Defalarca konu açtınız. Vajinaya parmak sokmak nedir ayrıca , parmak sokarsanız ıslaklık hissetmeniz normal. Ağzınıza burnunuzada soksanız ıslanır o el zaten. 3 ay daha bekleyin madem bebek doğmazsa hamile değilsiniz demektir. Allah yardımcınız olsun ya psikolojik bir destek alın yada bir daha böyle işlere kalkışmayın zira bizimde psikolojimizi bozuyorsunuz...
Evet haklısınız çokta doğru söylüyorsunuz ama Elimde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?