Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri müjdee ! göğüs büyütme ve ibrahim saraçoğlu

evet ben denedim :) 10.gün oldu. gayet farketti bende yani. regl döngüme göre hesaplayınca şuanda düm düz olmalıydım. nadiren reglden önce dolu dolu olur memelerim ve öyle şuanda... ki gerçek büyüme bir aydan sonra gerçekleşirmiş.öncesi şişkinlik olurmuş. tavsiye ederim yani....
bide avakado mevsimi değilmiş galiba bulamıyorum günde bir muz yiyorum. öncesinde denemediğim birşey kalmamıştı bu kadar etki eden bi intromtrack ın yöntemiydi o da zor geliyo illa birşey oluyo, bigün aşırı yoğun geçiyodu yapamıyordum ki çok istikrarlı değilimdir. ama bu yöntem kolay olduğundan istikrarda oluyo deneyin derim. bu şişkinliğe kalsa çörekotu yağını felan tek geçer yani

Canım sen bu İbrahim Saraçoğlu'nun kürüne mi başladın? 1 ay şerbetçiotuyla başlayan yani?

Evet canim siddetle tavsiye ederim

Ben de başlamayı düşünüyorum. Canım bir kaç sorum olcak :) Şerbetçiotu bir ay için ne kadar aldın, fiyatı ne? Bir de başlamadan önce ve şimdi ölçtün mü göğsünü? Kaçıncı günündesin? Cevap verirsen çok sevinirim :)

Canim olcmedim ama gozle gorunur bi degisme oldu 5 lira serbetci otu. Muzu biliyosun zaten. On liralik ceviz 5 liralik uzumde baya gidiyo zaten cok saglikli seyler. Bi güzelleştiriyor zaten bunlar. Ben ulkerin yirmili cikolatasindan aliyorum hepsini yemezsen o da baya gider. Cevizi cok yeme ama iki tane yeter. Bugun olcerim bundan sonrasi icin canim

Canim olcmedim ama gozle gorunur bi degisme oldu 5 lira serbetci otu. Muzu biliyosun zaten. On liralik ceviz 5 liralik uzumde baya gidiyo zaten cok saglikli seyler. Bi güzelleştiriyor zaten bunlar. Ben ulkerin yirmili cikolatasindan aliyorum hepsini yemezsen o da baya gider. Cevizi cok yeme ama iki tane yeter. Bugun olcerim bundan sonrasi icin canim

Çok teşekkür ederim canım. Haberleri bekliyorum :)

Göğüs hacminizle ilgili aslında. Ben zayıfladıgım için göğüslerim küçülmüştü ve sarkma olmuştu şimdi yine aynı kilodayım ama hacminden dolayı içi dolgunlaştı

şey kurutulmuş beyaz üzüm demiş ya saraçoğlu o kurumuş çekirdekli sarı üzüm mü yoksa başka mı anlmadım??

tabiki aynen kelimesi kelimesine yazıyorum hocanın ağzından çıkanları
-ilk 1 ay günde 1 defa şerbetçi otu 1 bardak suda kaynatılıp içilecek
-ikinci ay hayıt tohumu kaynatılıp içilecek
-günde yarım avakado yenilecek
-kurutulmuş beyaz üzüm çekirdekli olcak ..her gün yenecek
-ceviz
- 2 günde bir 30-40 gram sütlü çikolata
yarın video face de zahide yetişin sayfasına çıkınca size yükleyeceğim
bu beyaz üzüm bu kuruyemişçilerde satılan çekirdekli sarı üzümler mi

Lütfen kendinize bu eziyeti yapmayın.Niçin bu kadar büyütmeye çalışıyorsunuz.İnanın hiç anlamıyorum.Yıllardır bende küçültmeye çalışıyorum.Size nasıl imreniyorum bir biseniz.Keşke küçücük olsaydı.Toparlayıcıda 80 B kullanıyorum.Belki büyük değil diyeceksiniz.Ama işte bana büyük geliyor.Çünkü kollarım sırtım çok kalın değil.Vücuduma göre çok ağır geliyor.Ayrıca ağırlığından dolayı da iyice sarktı.Omuzlarımı sütyenin askısı kesiyor.Her gün omuz ağrısı ve sırt ağrısı çekiyorum.Dik durmamı engelliyor.Ayrıca göğüslerim ortaya çıkacak diye her istediğimi rahatça giyemiyorum.Son bir kaç senedir de adet düzensizliği yaşıyorum.Doğru dürüst kaç aydır adet olamıyorum.Hormonal düzensizlikten dolayı hem göğüslerim hem karnım şişti iyice.Patlayacak bir balon gibiyim,nasıl dardayım anlatamam.Silikon taktırıp,o acıya katlanıpta vücuduna iki tane ağırlık ekletenleri inanın hiç anlamıyorum.Bence bedeninizin ve göğüslerinizin kıymetini bilin.Kendinizi bu tür şeylerle hiç yormayın derim.Sağlıcakla kalın.

Edasu haklisin senin dediğine birşey diyemem ama insan tahta gibiyse ve cidden hiç yoksa ozaman kesinlikle insan komplexe giriyor ve büyütmeye çalışıyor.
Yani düşün göğsünü alındığını allah korusun ozaman insan iyice bulanima giriyor birazcık olsa öpüp başıma koycam...

Edasu haklisin senin dediğine birşey diyemem ama insan tahta gibiyse ve cidden hiç yoksa ozaman kesinlikle insan komplexe giriyor ve büyütmeye çalışıyor.
Yani düşün göğsünü alındığını allah korusun ozaman insan iyice bulanima giriyor birazcık olsa öpüp başıma koycam...
Katılıyorum sana,göğsü küçük olmak ayrı,normal olmak ayrı,büyük olmak ayrı,DÜZ olmak ayrı şeyler...
yaşamayan bilmez.
İnanın keyfimizden yapmıyoruz bu kadar şeyi...
Şimdi sorularına cevap veriyim canım bu kürün ilk ayı şerbetçiotu sonra hayıt içiliyor.
gönderilen pakette,poşet çay şeklinde şerbetçiotu birde vakumlanmış hayıt var.
ve beslenme programı bunları içerken yapman gereken bişey.
Ben şuan hayıttayım.bayağı var bitmesine ve beslenme programını düzenli yapmadım.
mesela avakadoyu bi kaç defa aldım ama yiyemiyorum..
ceviz beyaz çekirdekli üzüm sütlü çikolata önerdikleri...

Katılıyorum sana,göğsü küçük olmak ayrı,normal olmak ayrı,büyük olmak ayrı,DÜZ olmak ayrı şeyler...
yaşamayan bilmez.
İnanın keyfimizden yapmıyoruz bu kadar şeyi...
Şimdi sorularına cevap veriyim canım bu kürün ilk ayı şerbetçiotu sonra hayıt içiliyor.
gönderilen pakette,poşet çay şeklinde şerbetçiotu birde vakumlanmış hayıt var.
ve beslenme programı bunları içerken yapman gereken bişey.
Ben şuan hayıttayım.bayağı var bitmesine ve beslenme programını düzenli yapmadım.
mesela avakadoyu bi kaç defa aldım ama yiyemiyorum..
ceviz beyaz çekirdekli üzüm sütlü çikolata önerdikleri...
Çok sağol canım cevabın için :)
Peki sende gelişmeler varmi bende sipariş etmeyi düşünüyorum :)

X