Müjde kızlar! Evde yapılan kandan gebelik testi çıkmış.

Sabrina01

Ailem Benim Dünyam
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
473
590
Mujde kızlar evede yapılan gebelik testlerin yenisi çıkmış ama idrarla değil 3 kan damlası ile yapılardan...video daki bayan testi yanlış uyguladı parmağa kanatip sonra baketteki serumun içine kanı damlatılır ve çalkaladıktan sonra teste damlatılır ve gebelik varsa erkenden kesin sonuç almak mümkün artık
Negatif veya pozitif daha kesin olur

Son düzenleme:
ben bu olayı bir kaç hafta önce duymuştum.. hhayretler içinde izledim... Ama bence yine garanti değil . Bazı videoların altında hamile olup yapan kadınlar varmış çıkmamış bazılarında .. hatta burda bir bacı paylaştı ona özel testler var kan için.. dedim artık bata kadar kendinizi delik deşik edersiniz dedim

Video daki de doğru düzgün yapamadı ki ona bakip yaptılarsa artık başka video aramadım

Bir olayı anlatırken keşke düzgün anlaşılır cümleler kurarak anlatsanız. Yazdığınıza dönüp bakıp ben ne yazdım ne anlatmak istedim diye bir göz atsanız.
Valla sizin anlama kabiliyetiniz yetersizse bu sizin sorununuz gayette net anlatmıştım.. egonuzu başka Yerde tatmin ediniz ayrıca anlama zorla cektiginiz yere neden renk katmak istediniz oda bir muamma ya neyse yorum yapmasiniz olur biter

Anlama kabiliyetim yetersiz değil siz anlatamadınız. Bir konu açarken kurallar belli değil mi? Siz de bilgilendirmek için açıyorsunuz yazıyorsunuz evde komşularınızla çay muhabbeti yapar gibi yazmayın. Ki öyle bile olsa yine düzgün cümleler kurmak zorundasınız hani anlaşılmak için.

Sizin devrik ve garip cümlelerinizi ben anlamak için zorlamak istemiyorum kendimi. Siz düzgün cümleler kurup anlatacaksınız. Yanlışınıza yanlış demek sizi eksiltmez.

Himm iyi görevinizi başarıyla yerine getirdiniz madalyayı hakkettiğiniz..

Düzeltmişsiniz elinize sağlık. İnsanlığa hizmet benimkisi madalya istemem.
Ben Türk olmadığım halde Türkçem size bin basar emin Ola bilirsiniz.. egonuz tatmin olmamış yazık sağda solda insanlara çatıyorsunuz bunu söyleme yönteminiz nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu yeterince belli ediyor.. Size tavsiyem bu huyunuz değiştirin ki o zaman gerçekten insanlığa hizmet vermiş olursunuz

1.Kimsenin Türkçesi kimseye bin basmaz. Kuralara uyarsınız Türkçe yazmış olursunuz. Ayrıca imla hatası değil sizinkisi dönüp bakmamak yazılana.
2. Egomu burda tatmin edecek kadar değersiz görmüyorum kendimi gerek de yok ayrıca.
Sağda solda kime çatmışım?
3.Söyleme yöntemim gayet nazikçe ve üslupla. Ama insan kendini hep kusursuz gördüğü için en ufak bir yanlışı kendine konduramaz zor gelir.
4. Değiştirebileceğim huyum yanlışa yanlış demekse eğer malesef değiştiremem.

Oo Kızınca insanlıktan çıkıyorsunuz senli benli ne zamandan konuşur olduk..
Benim hayallerim hiç tanımadım bir insanın egosunu tatmin etme çabasına yenik düşüp kırılmaz. Size geçmiş olsun ve artık yorum yapmayın ya

Ben senli benli konuşmuyorum o sözü mevlana diyor. Herneyse..

Bir olayı anlatırken keşke düzgün anlaşılır cümleler kurarak anlatsanız. Yazdığınıza dönüp bakıp ben ne yazdım ne anlatmak istedim diye bir göz atsanız.
Gerçekten biraz sert eleştiri kokan bir üsluptu yazınız.. yalnış anlamayin arkadaşımın savunulmaya ihtiyacı yoktur ...kendisi gereken cevabı verebilecek olgulunkta ve zekada. Niyetim savunmak değil .. samimi bir şekilde sizin yanınız çok kırıcı .. fikrinizi daha usluplu bir şekilde yazabilirdiniz.. Çünkü karşınızdaki sizin beklediğiniz incelikte ve detaylı bir şekilde yazmak anlatmak zorunda değil, ki gayet anlaşılır bir biçimde yazmış.. Burda iki lafı bir araya getiremeyen insanlar gördük.. Asla onlari rencide edicek bir yorumda dahi bulunmadık.. Onun yerine "arkadaşım kusura bakma anlayamadım bir kez daha açıklarmısın "demek çok zor olmamalı bence.. Çok kırıcı olmuş yorumunuz.. Sizde bence düşünmeden yazmayın .. buda benim nacizane tavsiyem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…