• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk muhteşem bir peruk....!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eu3
sen biliyormusun bu peruklar saç sorunu yaşayan nice genç kızlara kadınlara morel veriyor..hiç de kendini kandırmaca değil o zaman suratına bişey de sürme silince şahsen kandırmaca oluyorsundur...
birgün muhtaç olursan bu kandırmacalara görürsün..saçının gürlüğüne güvenme ...

eu3
sen biliyormusun bu peruklar saç sorunu yaşayan nice genç kızlara kadınlara morel veriyor..hiç de kendini kandırmaca değil o zaman suratına bişey de sürme silince şahsen kandırmaca oluyorsundur...
birgün muhtaç olursan bu kandırmacalara görürsün..saçının gürlüğüne güvenme ...

kızlar bende peruk almak istiyorum moralim çok bozuk bende kan ve demir eksikliği var kafamda saç kalmadı hiç.. hep döküldü gitti gitmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç yağ hap kalmadı dünyanın emeğini verdim dünyanın parasını harcadım kimse benim kadar saçına iyi bakmamıştır ama olmayınca olmuyor işte bende kazıtıp peruk almak istiyorum ama çok belli oluyor mudur ? belli olsun istemiyorum ama çok üzülüyorum aynaya bakasım gelmiyor sürekli dökülüyor son çare kazıtıp peruk alıcam :(

yaa bunlar insanın kendini kadırması olmuyor mu???sonuçta senin doğal halin değil;kendi uzun ve gür saçların değil..çıkarttığın anda o havan kayboluyor ve tamamen farklı görünüyorsuun...:1no2: bi anlamı yok..özellikle saçları bi bayanı çok farklı gösterir ama bence bu saç kendi saçın olmalı ne çıtçıt ne peruk..çıkardığın an tamamen değişiyorsun çok kötü bir duygu olsa gerek hiç yaşamadım ama...tabi şahsi fikrim sadece kimseye karışmam etmem sonuçta herkes kendi bilir ama sadece düşüncemi söylemek istemiştimyerimseniben

guest ne kadar yanlıs düşünüyorsun benim başedemediğim bir rahatsızlığım var saçlarım yok ben napmalıyım o zaman ? kendini bir de saçları olmayanın yerine koyup öyle düşün !

Back