• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk muhteşem bir peruk....!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nil
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar peruk kullanımı zor mu ? kayar mı ,uçar mı vs ....
almak istiyorum ama ,kolay değil ,onun bir adabı var dedi bir arkadaşım...
şuan da çok ihtiyacım var bir peruğa ,saçlarım cayır cayır yandı ,açılıp röfle yapılınca...

kızlar peruk kullanımı zor mu ? kayar mı ,uçar mı vs ....
almak istiyorum ama ,kolay değil ,onun bir adabı var dedi bir arkadaşım...
şuan da çok ihtiyacım var bir peruğa ,saçlarım cayır cayır yandı ,açılıp röfle yapılınca...

hayır hiç te zor değil canım. benim peruğun içinde alın kısmında ve ense kısmında tarakları var. ayrıca kafana göre ayarlanabilmesi için yanlarda lastikleri var. taktıktan sonra istersen rock konserinde saatlerce kafa salla. karışan, uçan bir tek beynin olur:)alkisalkisalkis

Kızlar ya bu peruklar sentetik saçtan üretiliyor sonuçta.Ne kadar kaliteli olursa olsun kullanabileceğiniz en fazla 3 aydır.Ondan sonra barbie nin saçları gibi birbirine giriyor.Açmak imkansız.Bence en güzeli gerçek çıktçıt saç almak:)))

Benımde 2 tane peruğum var koyu kahve ve açık kestane.Ne yalan söyleyeyim 2 seneye kadar sürekli kullanıyordum şimdi ise kutusunda duruyorlar.Kafamda bır ağırlık hıssedıyorum bırde önden yamuldu mu yok yıkaması vs. uzun süre kullanıncada yıkamak lazım o zamanda bambaska bır saç oluyor sentetik olduğu için, çok işi var ya.Ama davetlere gıdınce arada kullanıyorum ama süreklı değil.En ıyısı yıne gerçek saçınız :)

heves ettim aldım renkleri de kumral tonlarında ama eşim taktırmıyor..
gerçek saç gibi ,ne parlıyor ne yapmacık duruyor...
ama eşimi ikna edemiyorum :sinifsinif:
geri iade etmek için de geç kaldım,o kadarda para verdiğimle de kaldım,iyimi ....
ilgilenen olursa resim atarım ...

heves ettim aldım renkleri de kumral tonlarında ama eşim taktırmıyor..
gerçek saç gibi ,ne parlıyor ne yapmacık duruyor...
ama eşimi ikna edemiyorum :sinifsinif:
geri iade etmek için de geç kaldım,o kadarda para verdiğimle de kaldım,iyimi ....
ilgilenen olursa resim atarım ...

bakabiliriz resimlerine atarsanız

resim1079.jpg
perukozeluretimsinirlis.jpg

kahküllü..... fön ve maşa yapılabilir...
geçek saça en yakın ..uzun boyda..

Son düzenleme:
yaa bunlar insanın kendini kadırması olmuyor mu???sonuçta senin doğal halin değil;kendi uzun ve gür saçların değil..çıkarttığın anda o havan kayboluyor ve tamamen farklı görünüyorsuun...:1no2: bi anlamı yok..özellikle saçları bi bayanı çok farklı gösterir ama bence bu saç kendi saçın olmalı ne çıtçıt ne peruk..çıkardığın an tamamen değişiyorsun çok kötü bir duygu olsa gerek hiç yaşamadım ama...tabi şahsi fikrim sadece kimseye karışmam etmem sonuçta herkes kendi bilir ama sadece düşüncemi söylemek istemiştimyerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
insanın kendini kandırması olmuyor ...kafana taktığın toka da bir aksesuar ...bu da öyle...
bunun yanısıra birçok kanserli hasta kemoterapiden dolayı bunlarla yaşayıp aynaya bakabiliyor...ve günümüzde birçok kadının kuaförde telef olan saçlarını bunu kullanrak yada tamamen zevk ve saçına boya yapmamak içinde kullanılıyor...

benim de kahve peruğuum var bi türlüü becerip takamadım
ayrıca kandırmacada olsa bazen gerektiğini düşünüyorum çok sıkıldığındada değişiklik olsun diye takılabilir ah bide kullanmayıı becerebilseeem

benim de kahve peruğuum var bi türlüü becerip takamadım
ayrıca kandırmacada olsa bazen gerektiğini düşünüyorum çok sıkıldığındada değişiklik olsun diye takılabilir ah bide kullanmayıı becerebilseeem
zoia cnm benim saçlarımda uzun ve gür ve senin de avatardan gördüğüm üzere öyle ...dolayısıyla bizlere peruk çok ta uygun değil ...saçımız azyada seyrak olsa çok rahat kullanılabilir aslında ... ama benim eşimde peruk kullanmamı istemiyor...kaydirigubbakcemile3

zoia cnm benim saçlarımda uzun ve gür ve senin de avatardan gördüğüm üzere öyle ...dolayısıyla bizlere peruk çok ta uygun değil ...saçımız azyada seyrak olsa çok rahat kullanılabilir aslında ... ama benim eşimde peruk kullanmamı istemiyor...kaydirigubbakcemile3

wooooowwwwwwww avatardaki senmisin yaniii:1shok: çok ama çoooook güzelmişsinn yaaaaa maşallah:nazar::nazar::nazar:
eşin napsınn yazık adama bu güzelliğe bide havalı bi peruk takarsan kıskançlıktan -tatlicadiarzu- bölee olurr kaydirigubbakcemile3

wooooowwwwwwww avatardaki senmisin yaniii:1shok: çok ama çoooook güzelmişsinn yaaaaa maşallah:nazar::nazar::nazar:
eşin napsınn yazık adama bu güzelliğe bide havalı bi peruk takarsan kıskançlıktan -tatlicadiarzu- bölee olurr kaydirigubbakcemile3
canım benden bahsediyorsan evet ,avatardaki benim :kedi:
çok tşk ederim :1hug:

evet cnm toplayıp takayım diyorum ama güzel görünmüyoo illa bi yerden bişi çıkıyoo kaydirigubbakcemile3

bende de 1. sayfadaki küllü sarı peruğun (2. peruk remsi) platin sarı rengi var ve çok güzel duruyo gerçekten, evde arada takıp bakıyom aynaya, hoşuma gidiyor o kadar...ama dışarıda cesaret edemedim, çok iddialı duruyor çünkü, ayrıca kaşlarım da koyu kaldı...ben platin sarısı değil normal sarı zannederek sipariş vermiştim. Biraz koyusu olsaymış iyi olacakmış.

yaa bunlar insanın kendini kadırması olmuyor mu???sonuçta senin doğal halin değil;kendi uzun ve gür saçların değil..çıkarttığın anda o havan kayboluyor ve tamamen farklı görünüyorsuun...:1no2: bi anlamı yok..özellikle saçları bi bayanı çok farklı gösterir ama bence bu saç kendi saçın olmalı ne çıtçıt ne peruk..çıkardığın an tamamen değişiyorsun çok kötü bir duygu olsa gerek hiç yaşamadım ama...tabi şahsi fikrim sadece kimseye karışmam etmem sonuçta herkes kendi bilir ama sadece düşüncemi söylemek istemiştimyerimseniben

eee o zaman ne destekli sütyen ne lens takmamak saça boya yaptırmamak gerekir sonuçta hiçbiri biz<im degil olur bence mutsuz degil mujtlu olacagın kısmı baz al kötükedihüso

Back