Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende makina mühendisiyim aranızda mak müh olan?
ben malzeme bilimi ve metalurji muhendisiyim.. var mi aranizda?[/Q
Önü açık bi meslek olduğunu söylüyorlar ben de o bölümü okumayı düşünüyorum ama bi bayan açısından zor mu olur onu bilemiyorum. Sen bu işin içinde oldugundan biliyorsundur biraz fikir verebilir misin ?
bende makina mühendisiyim aranızda mak müh olan?
Kimya mühendisliği mezunuyum, değişim programıyla yurtdışında okudum bir süre, 3 yabancı dilim var ve işsizim.
nerden mezunsunuz
Gazi Üniversitesinden. Çok pişmanım bu bölümü okuduğuma devlet de almıyor 1 kişi kontenjan açıyor o da 95-96 puan almışsan. Ha çalışınca alınır çok zor bişey değil belki ama bunun bir de sınavı mülakatı sözlüsü falan var
ben de 3.sınıftayım. devlette çalışmayı aklımdan bile geçirmemiştim hocalarımız geleceğimiz hakkında çok umutlular açıkta kalmıcağmızı söylüyolar ama korktum şimdi
ben de 3.sınıftayım. devlette çalışmayı aklımdan bile geçirmemiştim hocalarımız geleceğimiz hakkında çok umutlular açıkta kalmıcağmızı söylüyolar ama korktum şimdi
Ha bir de şans bu işler ben bulamadım diye sen de bulamıcaksın diye bişey yok moralini bozmak istemem :) Sana tek tavsiyem şimdiden bulabilirsen part-time bi işte çalış tecrübem var dersin en azından. Bana kimse söylememişti. Gerçi o derslerin içinde çalışabilir miydim o da tartışılır.
ne biliyim yaa mezunlardan da duymadım hiç öyle devlette çalışan çoğu iyi yerlerde:44: boş vaktim yok hiç bu sene ama son sene olucak düşünüyorum öyle bi iş aramayı hatta bikaç şirket var bildiğim son sınıfta işe alıp devam ettiren onlardan birinde staj ayarlayabilirsem bu yaz güzel olur sanki :) umarım sen de bulursun bi an önce..
Bu sene elektrik elektronik mühendisliğinden mezun olucam. Bitiyo diye sevinsem mi iş derdi başlıyo diye üzülsem mi bilemedim :))
Bakalım ben napıcam
Aranızda elektrik elektronik mühendisi olan var mı acaba ?