• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mühendisler

• Konu Sahibi Konu Sahibi nero_angelo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işsiz jeoloji mühendisiyim şuanda diyorumki keşke hiç okumasaydım:43:

ben malzeme bilimi ve metalurji muhendisiyim.. var mi aranizda?:3:

Tekstil Mühendisiyim. 2008 mezunuyum, 3,5 senedir de sektörümde çalışıyorum... :31:

herkese meraba :))

foruma yenı uye oldum ve direk buraya gırdım yenı oldugum ıcın sıtenın ısleyısını ogrenmem zaman alacak sanırım
bu arada bılgısayar muhendıslıgı okuyorum :)

ben malzeme bilimi ve metalurji muhendisiyim.. var mi aranizda?:3:[/Q

Önü açık bi meslek olduğunu söylüyorlar ben de o bölümü okumayı düşünüyorum ama bi bayan açısından zor mu olur onu bilemiyorum. Sen bu işin içinde oldugundan biliyorsundur biraz fikir verebilir misin ?

Kimya mühendisliği mezunuyum, değişim programıyla yurtdışında okudum bir süre, 3 yabancı dilim var ve işsizim. :ssz:

Bu sene elektrik elektronik mühendisliğinden mezun olucam. Bitiyo diye sevinsem mi iş derdi başlıyo diye üzülsem mi bilemedim :))
Bakalım ben napıcam
Aranızda elektrik elektronik mühendisi olan var mı acaba ?

nerden mezunsunuz:50:

Gazi Üniversitesinden. Çok pişmanım bu bölümü okuduğuma :5: devlet de almıyor 1 kişi kontenjan açıyor o da 95-96 puan almışsan. Ha çalışınca alınır çok zor bişey değil belki ama bunun bir de sınavı mülakatı sözlüsü falan var :50:

Gazi Üniversitesinden. Çok pişmanım bu bölümü okuduğuma :5: devlet de almıyor 1 kişi kontenjan açıyor o da 95-96 puan almışsan. Ha çalışınca alınır çok zor bişey değil belki ama bunun bir de sınavı mülakatı sözlüsü falan var :50:

ben de 3.sınıftayım. devlette çalışmayı aklımdan bile geçirmemiştim:53: hocalarımız geleceğimiz hakkında çok umutlular açıkta kalmıcağmızı söylüyolar ama korktum şimdi:50:

ben de 3.sınıftayım. devlette çalışmayı aklımdan bile geçirmemiştim:53: hocalarımız geleceğimiz hakkında çok umutlular açıkta kalmıcağmızı söylüyolar ama korktum şimdi:50:

Bizim hocalar de bizi gaza getirmişlerdi öyle. Zaten çoğu devleti düşünmez hep özelde çalışmak ister ki ben de öyleydim ama mecbur kalıyorsun. Birkaç kere iş görüşmesine gittim, kimisi saçma sapan alakasız işler teklif etti komik ücretlere, kimisi biz kimyager arıyoruz aslında arada böyle mühendisleri de çağırıyoruz dedi :S O kadar sertifikalar aldım eğitimlere katıldım, dil biliyorum, bilgisayar biliyorum işsiz kalmam falan derken yeter ki iş olsun durumuna geldik. N'olcak bilmiyorum bakalım yüksek lisansa başlayacağım şimdi belki o zaman değişir işler :50:

Ha bir de şans bu işler ben bulamadım diye sen de bulamıcaksın diye bişey yok moralini bozmak istemem :) Sana tek tavsiyem şimdiden bulabilirsen part-time bi işte çalış tecrübem var dersin en azından. Bana kimse söylememişti. Gerçi o derslerin içinde çalışabilir miydim o da tartışılır.

Ha bir de şans bu işler ben bulamadım diye sen de bulamıcaksın diye bişey yok moralini bozmak istemem :) Sana tek tavsiyem şimdiden bulabilirsen part-time bi işte çalış tecrübem var dersin en azından. Bana kimse söylememişti. Gerçi o derslerin içinde çalışabilir miydim o da tartışılır.

ne biliyim yaa mezunlardan da duymadım hiç öyle devlette çalışan çoğu iyi yerlerde:44: boş vaktim yok hiç bu sene ama son sene olucak düşünüyorum öyle bi iş aramayı hatta bikaç şirket var bildiğim son sınıfta işe alıp devam ettiren onlardan birinde staj ayarlayabilirsem bu yaz güzel olur sanki :) umarım sen de bulursun bi an önce..

ne biliyim yaa mezunlardan da duymadım hiç öyle devlette çalışan çoğu iyi yerlerde:44: boş vaktim yok hiç bu sene ama son sene olucak düşünüyorum öyle bi iş aramayı hatta bikaç şirket var bildiğim son sınıfta işe alıp devam ettiren onlardan birinde staj ayarlayabilirsem bu yaz güzel olur sanki :) umarım sen de bulursun bi an önce..

İnşallah canım arkadaşların gibi hemen buluruz. :34: 3 ay oldu mezun olalı benim gibi bütün arkadaşlarım iş arıyor. Bu arada ben de öyle büyük bir yerde staj yaptım işe alırlar belki diye hem de 4ten sonra hemen başlamak için ama olmadı :9: İnşallah senin istediğin gibi olur. :34:

Bu sene elektrik elektronik mühendisliğinden mezun olucam. Bitiyo diye sevinsem mi iş derdi başlıyo diye üzülsem mi bilemedim :))
Bakalım ben napıcam
Aranızda elektrik elektronik mühendisi olan var mı acaba ?

Ben varım canım sormak istediğin birşey olursa elimden geldiğince cevaplarım.

merhaba bende kimya mühendisiyim. 5yıl bir fabrikada çalıştım, işim ve maaşım iyiydi ama çok kimyasalla uğraşıyorduk. bebek düşününce ortam sağlıklı değil diye, bide enaz 1,5-2yaşına kendim bakayım diye işden ayrıldım, şuan 4aylık hamileyim ve evdeyim. ama evden çok sıkıldım, keşke çıkmasaydım işden diye kendimi yiyorum. bide böyle ara verince sanki çalışmaktan uzaklaşacakmışım, sonrasında kimse beni işe almayacak gibi geliyor, tekrar iş bulabilecekmiyim diye telaşa düştüm. şuan maaşımın olmaması da ayrı sorun zaten. hiç mutlu değilim evde,bunalıma gireceğim nerdeyse, hamile halimle işe alacaklarını bilsem iş başvurusu yapmaya başlayacağım:(

Back