sadece sevk irsaliyesi siparişi verin neden fatura da sipariş edeceksiniz ki...son cilde başlayınca da fatura siparişi verirsiniz.
Anormal bır durum yok kı her faturada sevk ırsalıyesı kesılmıyor cunku gelmesını bekleyeceksın, geldıgınde devam edeceksın hepsı bu
önce sevk irsaliyesi kesilir. yeni gelen irsaliyelerin faturalarını elinizdeki faturalara kesebilirsiniz.peki yeni gelen sevk irsaliyesini bu elimde kalan faturalara mı kesmem lazım
kesin ikisi de geldi ikisini aynı anda kullanacağım dersen elinde kalanları maliyeden iptal ettirebilirsin.peki yeni gelen sevk irsaliyesini bu elimde kalan faturalara mı kesmem lazım
kesin ikisi de geldi ikisini aynı anda kullanacağım dersen elinde kalanları maliyeden iptal ettirebilirsin.
illaki birbirini takip edecek diye bir kural yok. daha fazla sevk irsaliyesi kullanırsın bu bir gerçek. çünkü fatura genelde haftalık kesilir .elinde fatura artar yani.
ya eskileri bitirip yeni irsaliyeye başlarsın ya da eskileri iptal ettirip yeni fatura ve yeni irsaliye kullanırsın. ama ben olsam eskileri bitirip yenilere öyle başlarım.çünkü yenilerde de durum aynı olacak irsaliye daha önce bitecek :)
irsaliyesi olmayan şeyin faturasını nasıl kesicen, anlamadım ki ben?hımmm peki şimdi bu elimdeki faturaları kesince yeni irsaliyeler gelmedği için sıra numaralarını bilmiyorum diye faturaya irsaliye nosunu yazamıcam tabi..sıkıntı yaratmıcak mı?
Evet cnm aynen oylepeki yeni gelen sevk irsaliyesini bu elimde kalan faturalara mı kesmem lazım
irsaliyesi olmayan şeyin faturasını nasıl kesicen, anlamadım ki ben?
zeytinse, gelince irsaliyeyi elinde ki faturalara kesebilirsin demiş...
faturanın alt kısmını mal faturayla birlikte teslim edilmiştir diye bir ibare düşerseniz irsaliyeye gerek kalmaz.birkaç gün böyle idare edin.her mala irsaliye kesilecek diye bir şey yoktur.
eğer malla birlikte faturayı da gönderiyorsanız sorun yok.ama siz irsaliyeyle mal gönderip,faturayı sonradan gönderiyorsanız şuan onu yapamazsınız.
hatta hazır irsaliye bitmişken, fatura az kalmışken irsaliyeli fatura bastırın en rahatı
kaşeye gerek yok, yazsanızda olurhmm o o kaşeden yok bende ozamn patrona söyliim hemen alsın :S
kaşeye gerek yok, yazsanızda olur
bakın sizin kafanız çok karışmış.aslında bu bu kadar büyük mesele değil.güvenirmisiniz bilmem ama 8 yıldır bu işi yapıyorum.peki yeni gelen sevk irsaliyesini bu elimde kalan faturalara mı kesmem lazım
irsaliyeniz bir güne gelir diye düşünüyorum..irsaliyesi olmayan şeyin faturasını nasıl kesicen, anlamadım ki ben?