- 11 Ağustos 2011
- 5.846
- 3.394
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
irsaliyeli fatura da tutarlar görükür, ben patron olsam asla istemezdim... sakın patronunuza ısrar etmeyin...
benim bildiğim yasal olarak bir şey yapamazsınız.çünkü şehir dışına çıkacak araç.muhakkak ki çevirme olacaktır.
isterseniz mali müşavirinizi bir arayın.
evet biz de aynı şeyi yapmıştık başka bir konuda.acil antetli kağıt lazımdı.1 hafta dediler.şöyle acil böyle acil,öldük,bittik dedik ertesi sabah elimizdeydimatbaacıyla konuşup hızlandırmasını isteyin... biz de de olmuştu 1 hafta diyorlardı çok yalvarınca 2.gün sabah getirmişlerdi... sizin matbaacı da belki öne alır... konuşun
hiçbir şekilde irsaliyesiz yakın mesafe dışına ürün göndermeyin...
peki malı siz kendi aracınızla mı göndereceksiniz?yoksa nakliye şirketiyle mi?mali müşavirde tatilde.. yokmuş...yanında çalışan muhasebeciside pek bilgili değil :S ama ona sorcam mecbur
peki malı siz kendi aracınızla mı göndereceksiniz?yoksa nakliye şirketiyle mi?
canım ben sana ne yapacağını söylüyorum şimdi.başka yolun yok.pf napcam ben ya
bak canım aynen böyle bir şey.otokopili.boş kısıma kaşeni basacaksın.her sayfaya.sıra numarasını da kendin vereceksin.al kaşeni yanına git bir kırtasiyeye.oradan notere.ya da birini gönder.pf napcam ben ya
bak canım aynen böyle bir şey.otokopili.boş kısıma kaşeni basacaksın.her sayfaya.sıra numarasını da kendin vereceksin.al kaşeni yanına git bir kırtasiyeye.oradan notere.ya da birini gönder.
rica ederim.yardımcı olabildiysen sevindimtamam çok teşekküer ederim yardım için.. ben patrona söyliyim hemen