• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebeci Eşleri

SUDENAZXXX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
192
6
96
42
İzmir
BİZ EŞİMLE MESLEKTŞIZ VE AYNI İŞYERİNDE AYNI ODADA İKİMİZ KARŞILIKLI ÇALIYORUZZZZZZZZZZZZZZZZnaniknaniklülülülülülülülülülülülülülülülülülü

benim eşimde muhasebeci
evde hep hesap işi bana kalıyor söylendiğimdede ben işte muhasebeciyim evde değil diyor ya çok yorucu bir işi var hak veriyorum

aynen katılıyorum benim eşimde muhasebeci ne gecesi belli ne gündüzü evleneli 5 yıl oldu biz hiç tatile çıkamadık bayramın 2.günü çalışmaya başlar akşamları internetten beyanname göndericem diye uğraşır bazen pazarları bile çalışıyo
üffff yani üffffff :oklava:

Biz ailece aynı bürodayız.İyi birşey mi sanırım pek değil açıkçası ben pek memnun değilim:utangac::utangac:

bende muhasebeci eşiyim benim tek şikayetim onun beynen çok yorulması onun dışında eşim büyük bir şirkette görevli olduğu için çalışma saatleri belli haftasonları bizim yazın 3 haftalık iznimiz var bide maddi getiriside güzel e ülke şartlarında daha ne olsun dimi.........

Malesef benim eşimde muhasebeci.Özel bir şirkette çalışıyor.Her akşam kafası yorgun,sinirli olarak eve gelir.Bırakın yıllık izni,haftalık izni bile yok sayılır.Pazarları öğleye kadar izinli,sonra yine iş.Yani kısacası muhasebecilik çekilir dert değil.

slm arkadaşlar benimde eşim mali müşavir yakında işyeri açacak şimdilik bir şirketin muhasebesinde ama dediğiniz gibi çok yorucu ve yıpratıcı bir meslek...

benim de eşim muhasebeci devlet dairesinde çalışıyor muhasebe bölümünde pazartesi ve cumaları en çok kavga yaptığımız günler çok yoğun oluyor o günler allaha şükür hafta sonu izinlerimiz var

Görüşmeyeli baya bir çoğalmışız bu aralar meslek evliligimizden önce gelir oldu ne yaparsınız ekmek parası kanımca bu meslekle evlenmişim işin gerçeği üç ay sonra sene sonu hesapları klavyeden kafaları kalkmaz görüşmek üzere öptüm sizi ruh sağlığınıza kolay gelsin

Nilgüncüm nasılsın canım hoşgeldin.Msn adresini vermişsin ama istersen onu isteyenlere özel ver.Bildiğim kadarıyla açıktan yazmak yasak.Uyarı almanı istemediğim için yazdım bu msjı.

bende muhasebeci eşiyim benim tek şikayetim onun beynen çok yorulması onun dışında eşim büyük bir şirkette görevli olduğu için çalışma saatleri belli haftasonları bizim yazın 3 haftalık iznimiz var bide maddi getiriside güzel e ülke şartlarında daha ne olsun dimi.........
selametle...:1hug:

a.s.bende muhasebeci eşiyim arkadaşlar.gerçekten zor bir meslek.benim eşimde m müşavir.çok yoruluyor.ilk zaman lar çok kızıyordum ona ama artık alıştım.sesimi çıkarmıyorum.10 sene oldu zaten daha ne olsun.allah bütün muhasebecilere güç kuvvet versin.a.s.a.s.

merhaba arkadaslar benim eşimde muhasebeci bazen cok yogun oluyolar tabi illaki sabahladıgı zamanlar olmuş büroda rahat yönleride var tabi ben memnunum cogunlukda ama yorucu yogun zamanlarıda oluyo ilalki her işde olan durumlar bazen geceleri bile hesap kitap yapıyo uyurken cok gülüyorum mükellefleriyle konuşuyo o kadar işleriinin stresi var tabi ki ben ona her zaman dua ediyorum rabbim güç kuvvet kolaylık versin cümlenin işlerinde...

merhabalar... kendım malı musavırlık yolunda ılerlıyorum 2 senelık bıttı acıktan 4 yıla tamamlıcam ve nısanlım da staj baslatma sınavlarıyla bogusuyor. ılerıde buro acmak konusunda fazlasıyla kararsızım burda herkesın belırttıgı gıbı, gecesı gunduzu yok.. ben de su an bı malı musavırım yanında calısıyorum zaten, patronumdan goruyorum... bayramın son gunu tatılını bıtırıp buroya gelmek zorunda kaldı (gercı o kendı tembellıgı zamanında gelmez gelseydı :roflol: )

ısın kısası ben de ılerıkı zamanlarda cıkmayı, saatlerı bellı olan bı yerde daha az sorumlulukla calısmayı ıstıyorum.. cunku su an bayan olmama ragmen aksamları 11,30 lara kadar calıstıgım oluyor... nısanlım bı sırkette muhasebe ve satın alma bolumlerınden sorumlu ama yılbası tatılıymıs arefe tatılıymıs hıcbırının faydası yok ona cok kotu yaa...

bole olsa da meslegımı kesın elıme alıcam bunda kararlıyım, nısanlım da ole cok sukur.. elımızde S.M.M.M. belgemızın olması ne olursa olsun ıyıdır bence bu kadar okuyup emek ettıkten sonra (: altın bılezık (;

Allah hepımıza yardımcı olsun ne dıyelım gercekten hıc kolay bı meslek deıl.. babam polıstı, anneme uzulurdum.. bı benzer meslek cıktı basıma (: ama sukredın kızlar en azından nerde oldugunu bılıyosunuz...

Merhaba,
Benim eşimde Mali Müşavir. Bende aynı şirketde Yönetici Sekreterim. Zaten burada tanışmıştık halen de çalışıyoruz. Haftasonu tatil, çok nadir dönemlerde mesaiye kalabiliyor. Özel hayatımızda da para yönetimi ona ait. Eeee nede olsa işi biliyor :) Gönül rahatlığı ile maaşımı kendisine teslim ediyor, lazım olduğunda kendisinden istiyorum.. Geçinip gidiyoruz :)

benim eşimde muhasebeci veee bende muhasebeciyim aynı büroda tanştık ve 1,5 yıldır da evliyiz aynı meslek olunca daha anlayılışlı oluyor insan..

selam arkadaşlarşhepimize allah bol bol sabrından versin.Eşim ve bende mali müşaviriz.allah tan aynı işyerini paylaşmıyoruz yoksa akşam evde paylaşacak konu bulamazdık sanırım.Ve günboyu birbirimizi gördüümüz için özlemezdik ve evliliğimiz daha çok iş ilişkisine dönerdi.Herkese kolaylıklar dileklerimle........

Back