Tatlı Tarifi Muhallebili Çıtır Laz Böreği Tatlısı - Torku Süt Sponsorluğunda

Kuzum hicbi bayan beceriksiz degildir cesaretsizdir :hamarat:sende bi cesaret edip biseyler yap ve ne kadar becerikli oldugunu gör:oha:banada goster bu arada:KK19::KK71:

Ben daha çok hevessizim sanırım.. O yüzden elimden hiçbirşey doğru düzgün çıkmıyor..
Pasta, kekle uğraşmayı seviyorum ama o kadar işte, gerisi yok:KK48:

Ben daha çok hevessizim sanırım.. O yüzden elimden hiçbirşey doğru düzgün çıkmıyor..
Pasta, kekle uğraşmayı seviyorum ama o kadar işte, gerisi yok:KK48:
:KK70: :KK70: ne kotusun ya mutfakta hevessiz olunur mu ben bayilirim mutfaga senin burcun ne onun cok etkisi var basak misin yoksa

:KK70: :KK70: ne kotusun ya mutfakta hevessiz olunur mu ben bayilirim mutfaga senin burcun ne onun cok etkisi var basak misin yoksa

Aslında seviyorum ama evde yanlız olunca :))
Evde birileri oldu mu hiçbirşey yapamıyorum..
Evlenince daha hevesli olurum sanırım, sonuçta mutfak sadece benim olacak :KK70:
Başak mıı :KK57::KK57: En anlaşamadığım burçtur kendisi, akrebim ben :KK59:

Aslında seviyorum ama evde yanlız olunca :))
Evde birileri oldu mu hiçbirşey yapamıyorum..
Evlenince daha hevesli olurum sanırım, sonuçta mutfak sadece benim olacak :KK70:
Başak mıı :KK57::KK57: En anlaşamadığım burçtur kendisi, akrebim ben :KK59:
Akreeeepp bende akreple cok iyi anlasirim :KK19::KK19:canim yaa..sende haklisin bende mutfaga girince kimseyi istemem yanimda biri başımda konusursa sinirlerim tepeme cikar:halay:tek olmak en guzeli

Akreeeepp bende akreple cok iyi anlasirim :KK19::KK19:canim yaa..sende haklisin bende mutfaga girince kimseyi istemem yanimda biri başımda konusursa sinirlerim tepeme cikar:halay:tek olmak en guzeli

Aynen, bir de sakarım dağıtıyorum etrafı sonra gülüyorlar bana :KK48:

Sen ne burcuydun ? Yazmıştın sanırım unutmuşum:KK45:

Aynen, bir de sakarım dağıtıyorum etrafı sonra gülüyorlar bana :KK48:

Sen ne burcuydun ? Yazmıştın sanırım unutmuşum:KK45:
Oyy kiyamam :D akrepler hostur ya bi yegenim var 1 yasinda akrep bi gor sinirlenince napiyo bize :D yok canim yazmamistim yengeç burcuyum ben :)

Oyy kiyamam :KK70: akrepler hostur ya bi yegenim var 1 yasinda akrep bi gor sinirlenince napiyo bize :KK70: yok canim yazmamistim yengeç burcuyum ben :)

1 yaşında başladıysa yandınız sizzzz:KK70:
Şöyle söylesenee, niye anlaştığımız belli oldu :21:
Yengeçle aram iyidir, nişanlım da yengeç aradaki anlaşmaya, uyuma söz olamaz:KK37:

1 yaşında başladıysa yandınız sizzzz:KK70:
Şöyle söylesenee, niye anlaştığımız belli oldu :21:
Yengeçle aram iyidir, nişanlım da yengeç aradaki anlaşmaya, uyuma söz olamaz:KK37:
Evet canim ikimizde su grubuyuz anlasiriz senle canim akrebim :KK36:erkek kardesimde akrep cok hossohpettir sende oylesin canm

Usak erkege deniyo canim paçi kiza didana da buyukanneye:KK70:
Ama cok severim laz boregini ellerine saglikk:KK68:basarilar odul alacaksin gibime geliyor:confused:
Cok seker bi dil cok severim bi komsu teyze vardi laz.konusmasina hayrandim hep :KK48: yiyenler seviyo genelde bende yemeyenler icin yapilmis bi tarif olursa iyi olur diye dusundum:KK36:

Cok seker bi dil cok severim bi komsu teyze vardi laz.konusmasina hayrandim hep :KK48: yiyenler seviyo genelde bende yemeyenler icin yapilmis bi tarif olursa iyi olur diye dusundum:KK36:
Aynen katiliyorum :KK66:ben sariyerde oturuyorum burada masallah karadeniz gibi zaten.

Back
X