Muhabbete Devam Buyrun :)

yumu sen napion okuomusun diger konularinida okudum sende benim gibi dertlisin canim ama hayatta hic bisey icin uzulmeye degmiyor bunu bil...

üniversite dış ticaret 2.sınftayım canım ben, bu sene okul bitiyo, acı çekmekde üstüme yoktur heralde, ama bugün gerçekten mutlu oldum ne yalan söyliyim 2. öğretimde okuyorum, daha yeni geldim sayılır okuldan bende

mutlu olduguna sewindim ama aci cekmekte benimde ustume yok :) okumak ne kadar guzel ben okumadigim icin simdi cok pismanim...

zar zor üni. sona geldim bende işte, :2:

kendin mi okumak istemedin, yoksa okutmak mı istemediler canım

kendin mi okumak istemedin, yoksa okutmak mı istemediler canım

kendim istemedim canim saten oyle illa okuyum die caba gosteren yardimci olmaya calisan kimsede olmadi lise bitii maddiyat yuzunden drrsaneye gitmedim ole kaldim yani

herşeye rağmen bırakmasaydın keşke, açıktan felan okumayı hiç düşünmedinmi

herşeye rağmen bırakmasaydın keşke, açıktan felan okumayı hiç düşünmedinmi

ilk senemde acik kazandim ama gitmedim dedim ya kimse uzerine dusmeyince senide canina minnet oluyor bos bos oku demeyle olmuyor birazda caba gostermeleri lazimdi ama yapmadilar

olsun takma kafana, okuyanında derdi çok ya iş bulamaz ya referans isterler ya tecrübe derler, amaaan neyse, ben çok seviyorum ya

erkek arkadaş canım :) 2 senede hiç soğuyamadık birbirimizden ya ilk günki gibi seviyorum hala çok özledim of of, nasıl tekrar biraraya gelebiliriz onu düşünüyorum

erkek arkadaş canım :) 2 senede hiç soğuyamadık birbirimizden ya ilk günki gibi seviyorum hala çok özledim of of, nasıl tekrar biraraya gelebiliriz onu düşünüyorum

canim cok istiyorsa saten gelir arkadslarina soruomus bak dayanamaz gelir biraz sabir

canim cok istiyorsa saten gelir arkadslarina soruomus bak dayanamaz gelir biraz sabir

ay inşallah :) allahtan başka bişey istemem valla :) aşırı inattır o, bide seviyomuş ama onunla olmuyo demiş, of

Son düzenleme:
ay inşallah :) allahtan başka bişey istemem valla :) aşırı inattır o, bide seviyomuş ama onunla olmuyo demiş, of

hem sewio hemde olmuo nasil is anlamadim :) seviosa herseyi gormezden gelmesi gerekmiormu?esas sorun ne anlatmak istersen tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…