- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
bu kiz s...k ya kupeleri unutmus adamlara buyuruyor gidin getirin die sanki babasinin usagi var
hakkaten yaaa bende kizdim simdi ne saniyo bu kendini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kiz s...k ya kupeleri unutmus adamlara buyuruyor gidin getirin die sanki babasinin usagi var
hakkaten yaaa bende kizdim simdi ne saniyo bu kendini
kendini ove ove bitiremedi bende kucuk gosteriorum boyumda 162 felan birazda zayifim ondan herhalde
ukala insanlari hec sewmem
bende cok uzun degilim 1.65 bide kilo alinca hic iyi durmuyo
acilen kendime yeni bir ,,ben,, lazim
bende sevmem dostum :86::86:
bende kendime yeni bir ben lazim diyorum :) bide ben ewlenince bakimsizlastim sende oylemisin yaw
anammmm bende öyleyim valla
bekarken acayip cok bakardim kendime... eller ayaklar vücut sac bas bakimliydim ama simdi pasakli bi kizdan hic bi farkim yok dermisim ya ama gercektende bakmaz oldum kendime ya off cok tembelim cok
ayniyiz ya bende tembelim ev islerindede oyle kendimede bakmiom patates cuvali gibi oturuom oyle esimde memnun degil bakimsizlik konusunda seninde oylemi
bu arada uykumda gelir gibi olduuu bende yatsam iyi olcak
yoksa uyanmam ögleni bulur
yarin yine görüsürüz insallah kendine iyi bakk iyi geceleerrr:80::80::80:
kıslar, şuan çok mutluyum hep beni soruyomuş beni görmek için okulun önünden geçiyomuş felan, arkadaşım o seni hala seviyo dedi, ama olmuyo demiş, sınavları nasıl geçiyo felan die soruyomuş, çok mutluyum ben unuttuğnu sanıyodum, ama nasıl tekrar başlayabiliriz bilmiyorum bunu o kadar çok istiyorumki anlatamam, sevdiğni sorduğnu öğrenmek beni çok mutlu etti, ne yapmalıyım ben araya birini mi soksam ne yapsam:18:
boswer kizim istiyorsa kendisi gelsin yada araya birilerini soksun kacan kovalanir kendini agirdan al degerini bilsin canim...bende mutsuzum bugun saten ne zaman cok gulsem sonu husran :)