Muhabbete Devam Buyrun :)

ebru hosgeldin :) bende tam sana bakiodum gelmismisin die

hem sewio hemde olmuo nasil is anlamadim :) seviosa herseyi gormezden gelmesi gerekmiormu?esas sorun ne anlatmak istersen tabi...

küçük şeylere taktı ve bırakıp gitti, daha öncede 2 ay sora pişman olup dönmüştü daha sıkı bağlanmıştık, yüzük felan taktık annesiyle tanıştm, soğudum felan demeye başladı, açıkcası konuşarak halledilmicek hiçbişe yoktu, yine 2 ay oluyo, 28 şubatta ayrıldık ve şuan okulumun ordan geçiomuş belki onu görürüm die, arkadaşıma demiş , bi arkadaşımızın düğünü vardı ben ona inat gitmemiştim beni sormuş, geçen günde sınavları nasıl geçio die sormuş, ben asla soğuyamıyorum ya, bir kez karşılaşsak keşke

ebru hoşgeldin canım naber nasılsın

vayyyttt sevdimi tam sevenlerdesin anlasildiiiii seviyorsan birakma ama yok sevmiyorsun cek git arkana bile bakmadaaaannnnnnn

ebru hoşgeldin canım naber nasılsın

iyyim canikom özlemisim kizlar sizi sizler nasilsiniiizzzz

bak helee bah bah hicte ses etmiyormus baskalariyla konusuor bah heleee

boser canim ya cocuk oyuncagi gibi sogudum demis birakip gitmis simdi barissan 2 gun snra ayni aciyi cekmene degermi unutmaya bak hayat guzell karsina daha kimler cikar kim bilir unutamam sana unutulurr

tavuk ve hamam böceginizle yolculuk nasil gecti kizlaaarrrrrrr
benim cekirge ayagini kirdi bugün sakatlandi

ben çok iyiyim valla, bugün güzel şeyler duydum, seviyorum be ebru aşıkım biz bir karpuzun iki yarısıydık şaka maka çok özlüyorum onu keşke bişeyler yapabilsem sevdiğne emin oldum artık ama yollar yine tıkalı

anlasildi deli gibi asiksin sen ama biraz yüz verme pesinde kostur onu degerini daha cok anlar belki

tavuğummu horoz kaçırdı

nöören bacim

[benimde hama boceginin benzini bitti:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…