rica ederim canım, ee ebru nerelerde acaba
demin burdaydida yetisemedim cikti o zamana kadar :)
ebru hosgeldin :) bende tam sana bakiodum gelmismisin die
hem sewio hemde olmuo nasil is anlamadim :) seviosa herseyi gormezden gelmesi gerekmiormu?esas sorun ne anlatmak istersen tabi...
hosbuldum cnm geldim geldim
diger sohbet grubundaydim
bugün actik arkilerle sizde katilin istersenizzz
evli mutlu cocuksuzz diye bi topik
bak helee bah bah hicte ses etmiyormus baskalariyla konusuor bah heleee
küçük şeylere taktı ve bırakıp gitti, daha öncede 2 ay sora pişman olup dönmüştü daha sıkı bağlanmıştık, yüzük felan taktık annesiyle tanıştm, soğudum felan demeye başladı, açıkcası konuşarak halledilmicek hiçbişe yoktu, yine 2 ay oluyo, 28 şubatta ayrıldık ve şuan okulumun ordan geçiomuş belki onu görürüm die, arkadaşıma demiş , bi arkadaşımızın düğünü vardı ben ona inat gitmemiştim beni sormuş, geçen günde sınavları nasıl geçio die sormuş, ben asla soğuyamıyorum ya, bir kez karşılaşsak keşke
ebru hoşgeldin canım naber nasılsın
bak helee bah bah hicte ses etmiyormus baskalariyla konusuor bah heleee
küçük şeylere taktı ve bırakıp gitti, daha öncede 2 ay sora pişman olup dönmüştü daha sıkı bağlanmıştık, yüzük felan taktık annesiyle tanıştm, soğudum felan demeye başladı, açıkcası konuşarak halledilmicek hiçbişe yoktu, yine 2 ay oluyo, 28 şubatta ayrıldık ve şuan okulumun ordan geçiomuş belki onu görürüm die, arkadaşıma demiş , bi arkadaşımızın düğünü vardı ben ona inat gitmemiştim beni sormuş, geçen günde sınavları nasıl geçio die sormuş, ben asla soğuyamıyorum ya, bir kez karşılaşsak keşke
tavuk ve hamam böceginizle yolculuk nasil gecti kizlaaarrrrrrr
benim cekirge ayagini kirdi bugün sakatlandi
ben çok iyiyim valla, bugün güzel şeyler duydum, seviyorum be ebruaşıkım biz bir karpuzun iki yarısıydık şaka maka çok özlüyorum onu keşke bişeyler yapabilsem sevdiğne emin oldum artık ama yollar yine tıkalı
tavuğummu horoz kaçırdı
benimde hama boceginin benzini bitti:)tavuk ve hamam böceginizle yolculuk nasil gecti kizlaaarrrrrrr
benim cekirge ayagini kirdi bugün sakatlandi
damdan damada ucurdumutavuğummu horoz kaçırdı
anlasildi deli gibi asiksin sen ama biraz yüz verme pesinde kostur onu degerini daha cok anlar belki
nöören bacim
hamamböceğine kazak heralde, yazık garibim üşütmesin o kadar hızda hasta olur zavallıcık
benimde hama boceginin benzini bitti:)
damdan damada ucurdumu
kazak bitti paik örüyomm