bugunku yarismaci 21 yasindaymis o nasil 21 36 bdn o nasil 36cay icin sagol daha cok bira gibi ama neysee aksam cayi
ben çıkıom bayanlar kendinize çok iyi bakınyarın devam ederis
ben çıkıom bayanlar kendinize çok iyi bakınyarın devam ederis
yumuuuuuuuuuuu nerdesin bu yumunun anlami ne harbidenyumurtami yumrukmu yumukmu nedir
bencedeee yaniiiiiii nasil 36 beden anlamadim
pardon cnm ya bilmeden bira bardaklarinda servis etmisimhemen degistirdim buyur
daha karpuz kesecektik canikom ya nereyeee
gerci saatte kac oldu ama demi
hadi iyi geceler sanaa tatli rüyalar öpüldün :79::79:
nie kuzum yarin okula gidecen sanirim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN...gorusuruz insallah yarin hoscakal...:79:
bize ilacli gazozmu verion napion
bencedeee yaniiiiiii nasil 36 beden anlamadim
pardon cnm ya bilmeden bira bardaklarinda servis etmisimhemen degistirdim buyur
karpuzda yarın artık, öptüm canım görüşürük
bende 36 sayilirm hic ole durmuom zayifim 50 kiloyum :) sen kac bedensinonuda sordum ya allah cizirtimi versin
ayyy 50 mi ben 1,5 sene önce yani evlendigimde 50 kiloydum ama bu bebek yüzünden 20 kilo aldim abartisizzsuanda 71lerdeyim diyete basladim hic yoktan bi 60 kilo olayim diyorumda
36-38den 40 beden olmusumdur kesin
kizi istemeye geliolar oda cantada alior ALLAHIM YAben simdi izliomda ondan geri kaldim
bende kilo almak istiyorum yaaaa neden bebek yuzunden ? banda anlatta bende alayim yaa
sen öyle diyince bende actim izliyom yine
sen bu kizi diyorsun demi... bu kiz hayatta 36 beden olamaz yaaa hadi 38 diyelim ama 36 degil yani:26:
bende ewde oturuom ama kilo alamiorum calisirken daha cok aliodum simdi bisey yemiom dogru duzgunaman aman sakin isteme canim yaasonra vermek icin ugrasiyorsun
valla cnm belki hamileyimdir diye hic kipirdamadimpsikoloji diye bisey kalmadi bende yahu
ya bide calismiyorum suanda isi biraktiktan sonra evdeki rahatliga alistim sürekli evde otur otur sistim
yani sallamis yasida 21 durmuor yada ben minyonum ondan ole dusunuorum
bende ewde oturuom ama kilo alamiorum calisirken daha cok aliodum simdi bisey yemiom dogru duzgun
cok güzelim cok diyor
bencede 21 durmuyor 25-26 gibi
aslinda bende 21 durmuyorum daha cok 17 gibiyim sanki
tam tersiyiz cnm ya.. bende calisirken hic bisey yiyemiyodum yorgunluktan eve geldigim gibi dooru yatagaama simdi öyle degil sürekli tikiniyom