Muhabbete Devam Buyrun :)

daha karpuz kesecektik canikom ya nereyeee
gerci saatte kac oldu ama demi
hadi iyi geceler sanaa tatli rüyalar öpüldün :79::79:

karpuzda yarın artık, öptüm canım görüşürük

bencedeee yaniiiiiii nasil 36 beden anlamadim

pardon cnm ya bilmeden bira bardaklarinda servis etmisim hemen degistirdim buyur

bende 36 sayilirm hic ole durmuom zayifim 50 kiloyum :) sen kac bedensin onuda sordum ya allah cizirtimi versin

kizi istemeye geliolar oda cantada alior ALLAHIM YA ben simdi izliomda ondan geri kaldim

bende 36 sayilirm hic ole durmuom zayifim 50 kiloyum :) sen kac bedensin onuda sordum ya allah cizirtimi versin

ayyy 50 mi ben 1,5 sene önce yani evlendigimde 50 kiloydum ama bu bebek yüzünden 20 kilo aldim abartisizz suanda 71lerdeyim diyete basladim hic yoktan bi 60 kilo olayim diyorumda
36-38den 40 beden olmusumdur kesin

ayyy 50 mi ben 1,5 sene önce yani evlendigimde 50 kiloydum ama bu bebek yüzünden 20 kilo aldim abartisizz suanda 71lerdeyim diyete basladim hic yoktan bi 60 kilo olayim diyorumda
36-38den 40 beden olmusumdur kesin

bende kilo almak istiyorum yaaaa neden bebek yuzunden ? banda anlatta bende alayim yaa

kizi istemeye geliolar oda cantada alior ALLAHIM YA ben simdi izliomda ondan geri kaldim

sen öyle diyince bende actim izliyom yine
sen bu kizi diyorsun demi... bu kiz hayatta 36 beden olamaz yaaa hadi 38 diyelim ama 36 degil yani:26:

bende kilo almak istiyorum yaaaa neden bebek yuzunden ? banda anlatta bende alayim yaa

aman aman sakin isteme canim yaa sonra vermek icin ugrasiyorsun
valla cnm belki hamileyimdir diye hic kipirdamadim psikoloji diye bisey kalmadi bende yahu
ya bide calismiyorum suanda isi biraktiktan sonra evdeki rahatliga alistim sürekli evde otur otur sistim

sen öyle diyince bende actim izliyom yine
sen bu kizi diyorsun demi... bu kiz hayatta 36 beden olamaz yaaa hadi 38 diyelim ama 36 degil yani:26:

yani sallamis yasida 21 durmuor yada ben minyonum ondan ole dusunuorum
bende ewde oturuom ama kilo alamiorum calisirken daha cok aliodum simdi bisey yemiom dogru duzgun

bu kiz s...k ya kupeleri unutmus adamlara buyuruyor gidin getirin die sanki babasinin usagi var

yani sallamis yasida 21 durmuor yada ben minyonum ondan ole dusunuorum

bende ewde oturuom ama kilo alamiorum calisirken daha cok aliodum simdi bisey yemiom dogru duzgun

cok güzelim cok diyor
bencede 21 durmuyor 25-26 gibi
aslinda bende 21 durmuyorum daha cok 17 gibiyim sanki

tam tersiyiz cnm ya.. bende calisirken hic bisey yiyemiyodum yorgunluktan eve geldigim gibi dooru yataga ama simdi öyle degil sürekli tikiniyom

Son düzenleme:

kendini ove ove bitiremedi bende kucuk gosteriorum boyumda 162 felan birazda zayifim ondan herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…