Muhabbete Devam Buyrun :)

Keske ama oda masallarda olur :KK1: kandilin mübarek olsun canim...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN CANIM IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSINN(AMIN)...:nazar:

AMİN CANIM, SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN, ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN, EN ÇOK İSTEDİĞİN ŞEYE HAYIRLISIYLA SAHİP OLMANI DİLERİM (AMİN):nazar:

yatarım birazdan canım çok sağol:KK23:yarın katılırım, ebru kaçtı bile uyukluyo:KK1:

canim sen eski havanda degilsin bosver su sacma sevgilini yaa:KK37: tmm canim yarin gorusuruk ebrucuk yorulmusss uyusun yazikkk :KK52:

görüşürüz canım yarın geç gelicem ama büyük ihtimalle girerim nete, kendine iyi bak canım benim yarın görüşürüz inşallah :KK23:

görüşürüz canım yarın geç gelicem ama büyük ihtimalle girerim nete, kendine iyi bak canım benim yarın görüşürüz inşallah :KK23:

yaa ben eski yumuyu isterim ne bu boyle kizimmm kendine gellll sooylediklerimin yarisini cevablamion sen beni dinlemionmu :KK5::KK43::44::18::KK19::KK31:gorusuruzzz INSALLAH:KK71:

Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun Canlarim Rabbim bu gece yaptiginiz dualari kabul etsin, Aminnnn:KK71::KK71::KK71:

bacım napıyosunuz :) allah dualarınızı kabul etsin canlarım benim :nazar:

enee uyuyonuzmu yoksa:KK1::KK1::KK1:uykucular:KK1:lala lala lala:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:saat 3 buçuk uyku yok :KK53: böcük avlıyom:KK53:2 tane leşim var:KK53::104:

hayırlı geceler cümletten miraç kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah MİNNN

damsız almıyoruz hooooppp :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bacım napıyonuz gece vakti uykumu tutmadı :KK1::selam:KK1:

hayırlı geceler cümletten miraç kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah MİNNN
AMINNNNNN...HEPIMIZIN KANDILI MUBAREK OLSUN...:nazar:
amin.. okuduğum duadan hiç bişi anlamadım evde tartışma vardı:26: bide ojeleri unutmuşum 2 kere abdest aldım
hayirdir canim neyi paylasamadinizda tartisma cikardiniz:KK1:ALLAH KABUL ETSIN DUALARINI...AMINNNN
damsız almıyoruz hooooppp :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bacım napıyonuz gece vakti uykumu tutmadı :KK1::selam:KK1:
sende damsizsinnnn:KK1:
enee uyuyonuzmu yoksa:KK1::KK1::KK1:uykucular:KK1:lala lala lala:KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24:saat 3 buçuk uyku yok :KK53: böcük avlıyom:KK53:2 tane leşim var:KK53::104:
bende de uyku yok bocuk deme ya daha yeni konu okudummm saten evimde bocek dolu:KK59:
hımaaa kimsecikler yuk:26:

himmmaa ne yhaaa koptummm gülmekten...:KK60::KK60::KK60::KK60:

X