Muhabbete Devam Buyrun :)

bende onu dicektim, keşke kocasızda yapılabilse

Keske ama oda masallarda olur kandilin mübarek olsun canim...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN CANIM IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSINN(AMIN)...

Keske ama oda masallarda olur kandilin mübarek olsun canim...ALLAH HERSEYI GONLUNE GORE VERSIN CANIM IYI VE DOGRU INSANLARLA KARSILASMAYI NASIP ETSINN(AMIN)...

AMİN CANIM, SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN, ALLAH HERŞEYİN HAYIRLISINI NASİP ETSİN, EN ÇOK İSTEDİĞİN ŞEYE HAYIRLISIYLA SAHİP OLMANI DİLERİM (AMİN)

yatarım birazdan canım çok sağolyarın katılırım, ebru kaçtı bile uyukluyo

canim sen eski havanda degilsin bosver su sacma sevgilini yaa tmm canim yarin gorusuruk ebrucuk yorulmusss uyusun yazikkk

görüşürüz canım yarın geç gelicem ama büyük ihtimalle girerim nete, kendine iyi bak canım benim yarın görüşürüz inşallah

görüşürüz canım yarın geç gelicem ama büyük ihtimalle girerim nete, kendine iyi bak canım benim yarın görüşürüz inşallah

yaa ben eski yumuyu isterim ne bu boyle kizimmm kendine gellll sooylediklerimin yarisini cevablamion sen beni dinlemionmu :44::18:gorusuruzzz INSALLAH

Mirac Kandiliniz Mübarek Olsun Canlarim Rabbim bu gece yaptiginiz dualari kabul etsin, Aminnnn

bacım napıyosunuz :) allah dualarınızı kabul etsin canlarım benim

enee uyuyonuzmu yoksauykucularlala lala lalasaat 3 buçuk uyku yok böcük avlıyom2 tane leşim var:104:

hayırlı geceler cümletten miraç kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah MİNNN

damsız almıyoruz hooooppp bacım napıyonuz gece vakti uykumu tutmadı :selam

hayırlı geceler cümletten miraç kandiliniz mubarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah MİNNN
AMINNNNNN...HEPIMIZIN KANDILI MUBAREK OLSUN...
amin.. okuduğum duadan hiç bişi anlamadım evde tartışma vardı:26: bide ojeleri unutmuşum 2 kere abdest aldım
hayirdir canim neyi paylasamadinizda tartisma cikardinizALLAH KABUL ETSIN DUALARINI...AMINNNN
damsız almıyoruz hooooppp bacım napıyonuz gece vakti uykumu tutmadı :selam
sende damsizsinnnn
enee uyuyonuzmu yoksauykucularlala lala lalasaat 3 buçuk uyku yok böcük avlıyom2 tane leşim var:104:
bende de uyku yok bocuk deme ya daha yeni konu okudummm saten evimde bocek dolu
hımaaa kimsecikler yuk:26:

himmmaa ne yhaaa koptummm gülmekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…