Muhabbete Devam Buyrun :)

nereye kizzzz :KK19::KK19:
ama sinavin varsa bisey diyememmm :18::18:
Allah zihin acikligi versin canim, insallah cok iyi gecer sinavin Allah yardimcin olsunn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım son sınavlarım inşallah:nazar: mezun olcam bitti sayılır, öptüm canlarım iyi uykular görüşürüz yine, kendinize çok iyi bakın :KK33::KK58::KK55:

canim bende öyleyim, bazen birseyler yapmak istiyorum ama canim hic istemiyor :97:
nolcak bizim bu halimiz bilmem :97::97:

aynen canimmmm ewdeyken oyle ama disari cikinca bakiyorum millet bisey demesin bakimsiz felan diye ewde kim var diyip yapmiom aslinda ewde yapmam lazimmm:KK59::2:

aynen canimmmm ewdeyken oyle ama disari cikinca bakiyorum millet bisey demesin bakimsiz felan diye ewde kim var diyip yapmiom aslinda ewde yapmam lazimmm:KK59::2:

aynen bende öyleyim canim, aslinda tam tersi olmasi gerekiyoo :97:
ya bazen yapiyorum ama 1-2 gün sürüyor 3. gün yine bakimsizlasiyorum :KK31:
aslinda bi kuaföre gitmek lazim :KK53:
bi degisiklikk yaptirmak laziim hehee :76:

aynen bende öyleyim canim, aslinda tam tersi olmasi gerekiyoo :97:
ya bazen yapiyorum ama 1-2 gün sürüyor 3. gün yine bakimsizlasiyorum :KK31:
aslinda bi kuaföre gitmek lazim :KK53:
bi degisiklikk yaptirmak laziim hehee :76:

aynen yaa bende 1 gun 2 gun 3.cude aynii bakimsizlikkk senin esin bisey demiyormuuu ???:nazar:

aynen yaa bende 1 gun 2 gun 3.cude aynii bakimsizlikkk senin esin bisey demiyormuuu ???:nazar:

demiyor canim, sadece kendime baktigim zamanlarda diyor saolsun :KK52:
3. gün yine susuyor tabi :78::78::78:

yahu onlar bile bizden daha iyi bakiyor kendine heeee :KK23::KK23::KK23:

tweety diger topikede gelsene kiz, esranin actigi topike sohbet bölümündee :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

Tşk sen naassın:) kızlar yarın kuaförüme gitcem tenim kumral hiç sarıya boyatmadım saçlarımı bi fikriniz varmı boyatmak istyorum

sariyi hic tavsiye etmemm saclarin mahvolur...tecrube konusuyor:KK1::KK1: ben boyadimmm daha cilesini cekiyorummm yandi saclarimmmm plastik gibi olduuu:KK53::KK53:

Sarıyı denicem canım benimkinin sarı saclılara bi hayranlıgı olustu bugunlerde nedense! Kendıme yenı tarz arayışındayım:)

20aea34cf52c5bb89f9b909ad0760238.jpg

bak canim bu kadinin sac rengi gibi mesela ama tam tersi, sariya boyicaksin aralarda kizil olucak :26:
bence güzel durur, :KK24::KK1::KK1::KK1::KK1:

Sarıyı denicem canım benimkinin sarı saclılara bi hayranlıgı olustu bugunlerde nedense! Kendıme yenı tarz arayışındayım:)

canimmm bu arada bende iyiyimm sagol:KK1::KK1: ama sariya boyama bence sonra sacini koyulastirmak zor oluyor ve yipraniyor sac karamel yap ama sari yapmaaa benden sana tavsiye yaparsandaa psimanligini burayada yazarsan sewinirimmm:KK53::KK53::KK53:

X