- 11 Ekim 2010
- 7.276
- 40
kendime gelmeye ihtiyacimmm varrrr cok bakimsizlastim kizlarrrr
canim bende öyleyim, bazen birseyler yapmak istiyorum ama canim hic istemiyor :97:
nolcak bizim bu halimiz bilmem :97::97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendime gelmeye ihtiyacimmm varrrr cok bakimsizlastim kizlarrrr
bazen dağıtıyo insan kendini, ama kendine zaman ayırmayı ihmal etme canım bakımlı olmak her zaman iyidir kendinide iyi hissettirio insana
nereye kizzzz
ama sinavin varsa bisey diyememmm :18::18:
Allah zihin acikligi versin canim, insallah cok iyi gecer sinavin Allah yardimcin olsunn
canim bende öyleyim, bazen birseyler yapmak istiyorum ama canim hic istemiyor :97:
nolcak bizim bu halimiz bilmem :97::97:
sağol canım son sınavlarım inşallah mezun olcam bitti sayılır, öptüm canlarım iyi uykular görüşürüz yine, kendinize çok iyi bakın
aynen canimmmm ewdeyken oyle ama disari cikinca bakiyorum millet bisey demesin bakimsiz felan diye ewde kim var diyip yapmiom aslinda ewde yapmam lazimmm:2:
aynen bende öyleyim canim, aslinda tam tersi olmasi gerekiyoo :97:
ya bazen yapiyorum ama 1-2 gün sürüyor 3. gün yine bakimsizlasiyorum
aslinda bi kuaföre gitmek lazim
bi degisiklikk yaptirmak laziim hehee :76:
aynen yaa bende 1 gun 2 gun 3.cude aynii bakimsizlikkk senin esin bisey demiyormuuu ???
slm gece kuşları:)
:82::82::82::82:demiyor canim, sadece kendime baktigim zamanlarda diyor saolsun
3. Gün yine susuyor tabi :78::78::78:
Yahu onlar bile bizden daha iyi bakiyor kendine heeee
slm gece kuşları:)
tşk iyiyim canım sen nasılsın uyku tutmadı sizi dinliyorum:)
:82::82::82::82:
aleykumselammm nassınnn??'
Tşk sen naassın:) kızlar yarın kuaförüme gitcem tenim kumral hiç sarıya boyatmadım saçlarımı bi fikriniz varmı boyatmak istyorum
Tşk sen naassın:) kızlar yarın kuaförüme gitcem tenim kumral hiç sarıya boyatmadım saçlarımı bi fikriniz varmı boyatmak istyorum
kumral oldugundan sari yakisir sana herhalde canim :26:
karamelle kizil sac rengi süper olur mesela :44:
Sarıyı denicem canım benimkinin sarı saclılara bi hayranlıgı olustu bugunlerde nedense! Kendıme yenı tarz arayışındayım:)
Sarıyı denicem canım benimkinin sarı saclılara bi hayranlıgı olustu bugunlerde nedense! Kendıme yenı tarz arayışındayım:)