Muhabbete Devam Buyrun :)

heeehheeee öle aslinda minnacik seyin ne kadar cani olabilirki bi vurusta ölür ama yok 10 kere vuruyoruz

bende dün öyle,, ayakkabiyla vura vura yere yapistirdim böcügü be :26::26:

ben oyle bisey oldumu kendi ayakkabimla oldurmuyorummmmm esimin ayakkabisiyla olduruommmm benimkine bulasmasssin diyeeeeeee

iyi geceler:)
böcek konusunu görünce geldim hemen az önce kocaman bir sinekle boğuştum pencereyi açık unutmuşum ben hayatta öldüremem böcekleri (anca küçük bişey olursa evde, kendi terliğime bulaşmasın diye ya anneminkiyle yada babamınkiyle vurururum ) abim uyanıktı hemen camsil sıktım üzerine sonra da kaçtım banyoya bi baktım abimde nerdeyse 10-15 kez vuruyo ölmüş zaten niye hala vurmaya devam edilir ki. :44:

anam biz 7. katta oturuyoz o hayvanlar 7. kata nasıl çıkabiliyo şaşıyorum yaw :26::26:

galiba bu sorunun cevabini kimse bilmiyor sinek coktan ölmüs olsa bile biz hala vurmaya devam ediyoruz gercektende neden acabaaa

cam silmi siktin bide bezle silseydinn iyi parlardiiiiagbince vicigini cikarmistir sinegin yazikkk panik olunca insan ne kadar vurdugunu bilmio herhaldee ben biraz once o bocek yumurtasini siktim bi patladi hemen atiimm korkudan sanki yiyecekmi beni hayir tiiksinti isteee
anam biz 7. katta oturuyoz o hayvanlar 7. kata nasıl çıkabiliyo şaşıyorum yaw :26::26:

asansörleri(lift yani ebru turkcesini belki bilmessin) vardirrrrrr

kira vermeden eve yerleşiyolar, ne güzel iş heh

tekrar canlanıp üstümüze atlar diye olabilir mi acaba

bu olabilir canim
dün ben böcegi öldürürken vurup vurup acaba hala kipirdiyormuki diye bakip tekrardan vuruyordum cünkü

ya ama varya sinekleri bir kere vurup orda biraktiktan sonra onlar bi kac dakkaya kadar canlanabiliyorlar, nasil oluyor bu bilmiyorum ama buna cok kez sahit oldum kendi gözlerimle :44:

elime hemen camsil geçti belki etkisi olur dedim evet bide peçetenin köşesinden köşesinden tutulur sanki geri çıkıcak içinden

elime hemen camsil geçti belki etkisi olur dedim evet bide peçetenin köşesinden köşesinden tutulur sanki geri çıkıcak içinden

ben dun bi sinekcagizi camdan aldim peceteyle oldurmim yazik dedim balkonun kapisini acip firlatip kapattim baktim sinek yere cakilmis demekki nasil siktiysam olmus zawalli

kızlar bazı akıllı kediler var he benim kedim vardı, evde sinek bırakmazdı, hayvancık havalara zıplıyodu evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…