Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Necla biraz saf gibi geldi bana ya ne bileyim
Ben de kinaye yaptım canım. Ama şuna bakar mısın aynı evde yaşıyor kayınvalidesiyle ve aynı anda kaç kişiyle mesajlaşıyor, akıllı olmasa nasıl gizlesin kocasından... Adli tıp raporu olmasaydı da tüm köye yutturmuşlar zaten intihar diye. O rapor olmasa hala intihar diye bilinecekti köyde, üstü kapanıp gidecekti belki

Aklıma şimdi geldi nezen olayı vardı hatırladın mı katili bulunamadı daha.Bulunsa işlerlerdi heralde tekrar.
Evet hamileymiş hatta hatırladım umarım bulunur Nazmiye çam olayı bulundu 8 yıl sonra Allah rahmet eylesin Türkiye de umarım erken evlilik askere gitmeden evlilik en önemlisi erkek tarafı ile yaşamak son bulur

Bu olayda sadece Necla suçlu değiliz dolaylı yolda toplumdaki baskı ,erken evlilik ne bileyim eşin ilgisizliğide var kayınvalide sanırım biraz oda suçlu biliyorsun toplumumuzu

Bu olayda sadece Necla suçlu değiliz dolaylı yolda toplumdaki baskı ,erken evlilik ne bileyim eşin ilgisizliğide var kayınvalide sanırım biraz oda suçlu biliyorsun toplumumuzu
Anlıyorum, sen de haklısın ama bir nokta var bana göre ki eşi ilgisiz olan herkes eşini aldatsın mı, sevgilisiyle bir olup kayınvalidesini öldürsün mü canım... Çoğu sorunumuzun temelinde etik algımızda olan sorunları görüyorum neçizane. Çevresel etkenler tabi önemli ama suçun bireysel olduğu tezini savunurum.

Arif Verimli dün güzel farketmiş, öldüreceğini bilsem demiş Necla...

Nejla yaptiysa daha niye direniyo ki.
Yedigi haltlarin hepsi ortaya ciksin diyemi bekliyor.
Kadin zaten yerin dibine girdi.
Gorumcesi bile ne diyo nejla suclu da olsan sucsuz da olsan yandin.cunku cinayeti islememis bile olsa yaptigi herseyi herkes duydu.Onun icin bildigi varsa su saatten sonra susmamasi gerek.

Diger yandan olen kadinin ordaki oglu da ayri bi gicik isamidir nedir.adam ayri bi evlat gibi davraniyo sanki kendini begenmis gicik haraketler(icimde kalmasin :)))

Ne yapmış necla tam izleyemedim neyi çıktı ben o yüzden tam anlayamadım.

Guladiye (eltisi) onun babasiyla aralarinda bisey var dedikodusu cikmis(bunu yalanladilar)
Koyun erkeklerine mesaj atiyomus bunu dogruladi.
Bide kani diye biriyle iliskisi varmis.bunuda dogruladi.
Eşi ve diğer aile bireyleri ne yaptı peki öğrenince.

Basta guladiyede supheliydi.
Sonra ne oldu da guladiyede karsi tarafa gecip neclayi suclamaya basladi.
İlginc yani.
Gorumce bile guladiyeyi tutmaya basladi.

Basta guladiyede supheliydi.
Sonra ne oldu da guladiyede karsi tarafa gecip neclayi suclamaya basladi.
İlginc yani.
Gorumce bile guladiyeyi tutmaya basladi.
Güladiye dediğine göre Necla'yı herkese karşı korumaya çalışmış ama artık yalan duymaktan usanmış, belli işte kendini aklamış görümcelere karşı da .

Güladiye dediğine göre Necla'yı herkese karşı korumaya çalışmış ama artık yalan duymaktan usanmış, belli işte kendini aklamış görümcelere karşı da .
Belkide dayi kizi oldugu icindir.yoksa guladiyenin de adi cikmis baska bi adamla.neclaya duyduklari ofkeyi guladiyedeye yaparlardi.o konu hemen yok oyle bisey deyip kapandi.
Sanki guladiye saman altindan su yuruten biri gibi sinsi biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…