Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o öldürdü bence şimdi de yalanlarıyla battıkça batıyorMerakla bekliyorum ne diyecek seyfi![]()
Bence deo öldürdü bence şimdi de yalanlarıyla battıkça batıyor
intihar etmiş tabi can tatlı onu da becerememiş
gelemedi yayına
tabiki de o da yalandı oğlumu buldum 15 senedir görüşüyoruz
Tekrar işlemeye başladığı 76 yaşındaki adamın konusuda sarmadı benidişe gelir bir konu yok bu aralar.
ben hiç bakmıyorum bu aralar. bir kere kaos yokTekrar işlemeye başladığı 76 yaşındaki adamın konusuda sarmadı beni![]()
Necat manisa dan çıktı ya la.cemileeeğğ erkanla necat birbirinin aynısımadem gidiyorsun değişik birine gitseydin
![]()
İş aramış bulamamışKadin gerçekten pavyonda mi çalışıyormuş
millet çıldırdııGaydirigubbak cemile
Kocasi da bi tuhaf 32 kg verdim diyor hic de vermis gibi degil otelde 3 tabak yemek yemis 2 kg balik yemis hala keseden salliyor
Diger adami da karisi evden kovmus karimi seviyorum diye gelmis cemileyi engelledim diyor o da kendini kurtarma pesinde![]()
hemşehrii mi minikoNecat manisa dan çıktı ya la.![]()
Dün hem balık yiyip sende yoksun cemile dedikten sonra zaten ben adamın sevdiğine hiç inanmadım. Adam meşhur olmaya çalışıyor gibi geldiGaydirigubbak cemile
Kocasi da bi tuhaf 32 kg verdim diyor hic de vermis gibi degil otelde 3 tabak yemek yemis 2 kg balik yemis hala keseden salliyor
Diger adami da karisi evden kovmus karimi seviyorum diye gelmis cemileyi engelledim diyor o da kendini kurtarma pesinde![]()