Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Nazmiye Çam cinayetinde Ahmet hapishaneden savcılığa itiraf mektubu göndermiş.
Ama içeri ile ilgili bir açıklama yapılmamış henüz.

Okumak tabiki insana cok sey katar ancak vicdan Allah sevgisi Merhamet vs ( insani insan yapan ozellikler) dogustan gelir Allah herkese herseyi esit bagislamistir (dunyaya geldigin andan itibaren) ve okuduklarinla gorduklerinle duyduklarinla cevrenle ailenin verdikleriyle bir kisiligin olusur o cok baska olay. Cok kitap okuyan da katil olabilir cok kuran okuyanda...ne kadar okudugundan cok neyi okudugun ve ne kadarini dogru anladigin da onemli

Necla yalanlari bini asti yakinda bu olay patlar zaten necla biliyo herseyi ona eminiz bakalim neler olcak cok merak ediyom biyandanda necla gitmesin istiyom :)

Ben nejlaya cok uzuluyorum.yaptiklarini onaylamiyorum yaptiklarina kilif bahanede aramiyorum ama kocasi hic kadin yerine koymamis demekki.tabi boyle yapmamasi lazimdi.
Nasil cesaret etmis herkese yazmis ustelik koyun adami hic mi korkmamis duyulsa nolur diye.oraya buraya cagirdi diyolar bide.
Ne kadari dogru ne kadari yalan bilemem gerci muge anlida ben okudum millette nerelere cagirmisin dedi.
Bide herkes onun ustune yukleniyo tek kaldi kucukte bi cocugu var yazik keske aklini basina alsaymis kocasi ilk affettiginde.
Kocasina mesj atmis muge okumustu icim acidi ya.
Adam da bosancam cocuga da dna yaptircam dedigin de nejla kalakaldi.
Hadi o cocuga dna yapildi. Cocuk arifden cikarsa nasil bakcak yuzune.
Bi cok yerde okudum fac instegram hep cocuga dna yapilsin gibi yorumlar.cocuk guladiyenin babasina benziyo vsvs.

Zaten guladiyenin babasiyla cocugun babasi dayi yegen benzer ya.

Nejla bisey yapmamis olsun.
Muge anli nejlaya sahip ciksin koye yollamasin.
Nejlada aklini basina alip cocuguyla yasasin gitsin.
Neden bilmiyorum ama guladiyeden ciksa uzulmem ama nejla yaptiysa uzulurum

ya daha önce de bazı kişilere üzülmüştüm müge çok üstüne gidiyor diye düşünmüştüm ama katil çıktılar, umarım necla çıkmaz, ama müge bu kadar üstüne gidiyorsa bir bildiği var diye düşünüyorum

Ben de Müge'nin boş yere bu kadar üstüne gideceğini düşünmüyorum. Ayrıca Necla doğruyu söylüyor olsa kendiyle bu kadar çelişmezdi de zaten...

Acaba polis niye sorgulamiyor madem bu kadar celiski yalan konusuyo.
Bi kac yerde agzindan kacirdigi sozlerde var.
İtiraf etmesini mi bekliyolar .
Ya da beklenen rapor felan mi varmi.

Acaba polis niye sorgulamiyor madem bu kadar celiski yalan konusuyo.
Bi kac yerde agzindan kacirdigi sozlerde var.
İtiraf etmesini mi bekliyolar .
Ya da beklenen rapor felan mi varmi.
Adli bir işlem ve bağlayıcı hüküm için ikincil deliller veya çelişkili ifadeler tam anlamıyla yeterli olmuyor bildiğim kadarıyla. O yüzden itiraf bekliyorlar kesin. Mahkemeye çıkıp delil yetersizliğinden salıverilmesindense, bekleyip -bu kadar da çelişirken- itiraf etmesi yeğdir.

İns çözüme kavuşur benddde normalde takip ediyorum ama bu ara izleyemiyorum .Çok iyi bı program ders alınmalı herseyden

Zaten olay cozuldu suan neclaya itiraf ettirilmeye calisiliyor ve bolelikle gndemde oluyo tabi cnku camlar gibi bu olay da tuttu reyting...

ahmetten gelen mektubu açıkladılarmı ..bn kaçırdım heralde bi ara bakamadım.

neclayada üzüldüm yazık tam sıkıştı köşeye inş o değildir diyeceğim ama herşeyde onu işaret ediyo....yazık evliliğini bile yaşayamamış eşinden dayak yiyomuş eşi zaten yanında değil kendi ailesi bile kızı dışlıyo ..yazık tek istediği bnce ilgi görmekti o nedenle ilgiyi başkalarında aramış belliki...

Bileziklerini takmayı nerden akil ediyo Nejla cikarken...bi de nasil iliskiler....biri evli...digerinin kayin pederibenim icim almiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…