Okumak tabiki insana cok sey katar ancak vicdan Allah sevgisi Merhamet vs ( insani insan yapan ozellikler) dogustan gelir Allah herkese herseyi esit bagislamistir (dunyaya geldigin andan itibaren) ve okuduklarinla gorduklerinle duyduklarinla cevrenle ailenin verdikleriyle bir kisiligin olusur o cok baska olay. Cok kitap okuyan da katil olabilir cok kuran okuyanda...ne kadar okudugundan cok neyi okudugun ve ne kadarini dogru anladigin da onemliaynen zaten asıl bu insanlarda problem var bence, okula gitmeyenleri sürekli aşağılayan, bi de son program Allah korkusu olana güvenirim diyo, sanki programında katil olarak açığa çıkanlar atesitte, insanlığın dinle eğitim durumuyla ne alakası var, atalay filiz mesela 4 dil biliyor en güzel okullardan mezun, üstelik çok kitap okuyor, eee noldu mügenin tüm sosyolojik psikolojik teorileri çöktühani kitap okuyan kötü yollara sapmazdı
Yaa çok merak ettim şimdi neyi itiraf etcek acaba programdamı soyledıler peki bunuNazmiye Çam cinayetinde Ahmet hapishaneden savcılığa itiraf mektubu göndermiş.
Ama içeri ile ilgili bir açıklama yapılmamış henüz.
Bu dogrumu kesin bilgimi nerden ogrendiniz.Nazmiye Çam cinayetinde Ahmet hapishaneden savcılığa itiraf mektubu göndermiş.
Ama içeri ile ilgili bir açıklama yapılmamış henüz.
Necla yalanlari bini asti yakinda bu olay patlar zaten necla biliyo herseyi ona eminiz bakalim neler olcak cok merak ediyom biyandanda necla gitmesin istiyom :)
Nejla bisey yapmamis olsun.bugün bişeyler olcak galiba
Nejla bisey yapmamis olsun.
Muge anli nejlaya sahip ciksin koye yollamasin.
Nejlada aklini basina alip cocuguyla yasasin gitsin.
Neden bilmiyorum ama guladiyeden ciksa uzulmem ama nejla yaptiysa uzulurum
Ben de Müge'nin boş yere bu kadar üstüne gideceğini düşünmüyorum. Ayrıca Necla doğruyu söylüyor olsa kendiyle bu kadar çelişmezdi de zaten...ya daha önce de bazı kişilere üzülmüştüm müge çok üstüne gidiyor diye düşünmüştüm ama katil çıktılar, umarım necla çıkmaz, ama müge bu kadar üstüne gidiyorsa bir bildiği var diye düşünüyorum
Adli bir işlem ve bağlayıcı hüküm için ikincil deliller veya çelişkili ifadeler tam anlamıyla yeterli olmuyor bildiğim kadarıyla. O yüzden itiraf bekliyorlar kesin. Mahkemeye çıkıp delil yetersizliğinden salıverilmesindense, bekleyip -bu kadar da çelişirken- itiraf etmesi yeğdir.Acaba polis niye sorgulamiyor madem bu kadar celiski yalan konusuyo.
Bi kac yerde agzindan kacirdigi sozlerde var.
İtiraf etmesini mi bekliyolar .
Ya da beklenen rapor felan mi varmi.
Yaa çok merak ettim şimdi neyi itiraf etcek acaba programdamı soyledıler peki bunu
Bu dogrumu kesin bilgimi nerden ogrendiniz.
İnsallah dogruyu soyler hadi bakalim.
Guladiyeyle nejlayi biraz konustursalar belki biseyler cikar o sinirle.
Guladiye dayi kizi olunca karsi tarafa gecmis.
Teşekkür ederim ayrıntılarıda verselerdi keşke
ya daha önce de bazı kişilere üzülmüştüm müge çok üstüne gidiyor diye düşünmüştüm ama katil çıktılar, umarım necla çıkmaz, ama müge bu kadar üstüne gidiyorsa bir bildiği var diye düşünüyorum