Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Hayır ben anlayamıyorum öldürüyorsun çıkmayacak mı sanıyorsun ayrılın ne pislik yapıyorsanız yapın hem adam ölmüş oldu hem de ne oldu aşkınız ömür boyu hapis insanlar gerizekalı galiba

Nazmiye cam davasi sali gunuymus.
Hepsinin muebbet almasi bekleniyo bakalim.
Bi ihtimal baba ile kocanin ceza almama durumu da varmis.
Eger babasi ahmetin dogum belgesini getirdiydi o belge dogruysa ahmette muebbet hapis cezasiyla yargilancakmis.
İnsallah sali gunu son bulur.

Kemik yaşına mı bakacaklar acaba,baba ile koca niye ceza almayacakmış öyle olursa tek ahmet mi alacakmış.

Kemik yaşına mı bakacaklar acaba,baba ile koca niye ceza almayacakmış öyle olursa tek ahmet mi alacakmış.
Hastaneden alinmis dogum belgesi zaten.kemik yasina ggerek olmaz herade.
Baba ve kocanin ispat edilcek delil olcak hicbirseyi yokmus ki dosyada cinayetle ilgili.diger mevzularla ilgi biseyler cikarsa bilemem .
Valla cogunluk ahmetin annesini digrr kardeslerini korudugunu dusunuyor.
Eger ahmette muebbet alirsa yatsin madem koruyor.
Zaten ahmetin cinayetle ilgisi oldugu %100

Sanırım cinayet işlendiğinde kocasının o şehirde olmadığı ispatlanmıştı değil mi telefon sinyalleri falan öyle hatırlıyorum,ahmet ileride pişman olacak ama iş işten geçmiş olur.

Sanırım cinayet işlendiğinde kocasının o şehirde olmadığı ispatlanmıştı değil mi telefon sinyalleri falan öyle hatırlıyorum,ahmet ileride pişman olacak ama iş işten geçmiş olur.
Evet baska sehirde calisiyomus.
Ahmet yer gostermede cinayetin nasil islendigini felan soylemis zaten.sonra cark etmis .onceden duydum oyle gosterdim diye ama yemezler.
Bacaginda bi delik mi yoksa iz mi ne varmis nazmiyede onu bile soylemis otopside oyle cikmis zaten.hersey ahmetin ustunde .
Tabi biyerden yirtmassa ahmet iceri gircek kesin.
Ozmn belki pisman olup konusur.is isten gectikten sonra da biseye yaramaz heralde

Evet hatırlıyorum ben de ahmet herşeyi söyledi demişlerdir tornavidamıydı galiba öyle birşeydi,ceza kesinleşirse sanırım pişmanda olsa işe yaramaz galiba hapise girdikten sonra.

Evet hatırlıyorum ben de ahmet herşeyi söyledi demişlerdir tornavidamıydı galiba öyle birşeydi,ceza kesinleşirse sanırım pişmanda olsa işe yaramaz galiba hapise girdikten sonra.
Bende tornavida diye hatirladim da yanlis olmasin diye yazmadiydim.ucu sivri delici bi aletle bacagina bisey yapmislar diye konusulduydu.
Hatta kadin ozman hastaymis ( regl) ped felan baya konusduydu gayet temizdi ustu basi ic camasiri kim karsiliyodu bu kadinin ihtiyaclarink diye

Ben dedım ya nazmıye cam davasına yabancıyımda
bugun dunun tekrarındayım sabahtan ızlemek guc oluyor benım ıcın , neyse ben su cocugunu bırakıp kacan kadına takmıs duurmdayım suanda kadını bulsam cart dıye yırtıcam ayol

Evet onu ben de duydum izlemedim programda çocuğunu kabul etti mi ne oldu kime verdiler acaba.

Nazmiye cam davasi bugundu.
Muge anlinin face sayfasinda biri yazmis yorum bolumune.
Ali yasar ahmet ve hasan sukru agirlastirilmis muebbet almis.iyi halden muebbete mahkum edilmisler.
Dogru bilgiyse artik ali yasarin yasi yetermi bilmem de digerleri orda yaslancak hayatlari bitti anliyacaniz.

Yarin daha net soyler muge anli.

Babayla kocaya muebbet ahmet 20yil ceza almis.ayrica 5 yilda olmeden once tuttuklari icin vermisler.
Mahkemede ahmetin diger abisi seyfetin varmis.aileden baska kimse katilmamis.
Tutuklanip goturulurken ahmet o kadini bulun diye bagirmis abisine.
Bi de hasan sukru cocuklari dinleyin demis ama talebi reddedilmis.cocuklar da mahkeme sonuna kadar bekletilmedigi icin hasan sukrunun sonkez cocuklarima sariliyim istegi gerceklesememis.

Ahmet cozulmeye mi basliyo acaba.

Çözülmeye başlasa ne olur da artık iş işten geçmedi mi cezalar kesinleşmiş artık olan o 2 çocuğa oldu şimdi.

Çözülmeye başlasa ne olur da artık iş işten geçmedi mi cezalar kesinleşmiş artık olan o 2 çocuğa oldu şimdi.
Evet ya insan uzuluyo su hallerini goruncede.
Keske kimse kimseye zarar vermesede su durumlara dusmeseler.
Oldurup oldurmedikleri de daha belli degil.daha cok uzuluyo insan ya suclari yoksa.

Ben en cok Hasan Şükrü ye üzüldüm . Onun cinayetle alakası olduğuna inanmıyorum . Çocuklar hem annesiz hem babasız kaldı şimdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…