- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecenlerde gorumce kanser etceniz beni konusun demis nejlada insallah diye karsilik vermisgelin görümce birbirine girdi
Haklisin evet.benimde en cok sinir eden bi ornek verecek olsa hemen yok elizabet brad bit sarayin bilmem kac odasi vsvs demesfi.Bence is coktan coZulmus yalandan uzatiyorlar bazen cok olerki konulari anlatinca dur sindi oralara girme dior girmeki isi okdr acmayin biraz daha reyting
Birde muge anlinin son zamanlardaki tavirlari hic hosuma gitmiyor programdan sogutuyo bazen bence bu isi yapmaktan nerede gulck nerede uzulck anlayamaz hale gelmis
Haklisin evet.benimde en cok sinir eden bi ornek verecek olsa hemen yok elizabet brad bit sarayin bilmem kac odasi vsvs demesfi.
Bazen orda cenaze bulunuyo ordaki hocalarla guluyolar espiri yapiyolar hic hos durmuyo.kopeginden felan bahsetmesi ornek vermesi alakasiz yerde insanlarida assagiliyor.
Bir de hic alakasiz yerlerde kendinden okulundan sinavlarindan annesinden bahsediyo :)))))
Yavas yavas bu seneye kadar ki izlenirligini kaybediyo gibi de sanki.
Ekip arkadaslarini terslemesi surekli alayli tepkiler vermesi.
Artik yillarin bikkinligi mi yoksa herkesin muge anlidan programdan bahsetmesi mi degistirdi muge anliyi.Evet benimde dikkatimi çekti demek birtek bana tuhaf gelmiyomuş bu davranışlae yılların bıkkınlığı da olabilir :)))
bi de ingiltere kraliyet sarayında mı doğdun var
bi sürekli millete her konuda fırça çekip ahlak timsali kesilmesi, dünyanın en mikemmel kadınıyım havaları...
sınıfta sürekli sınıf başkanı seçilen öğretmenlerin gözdesi gıcık kız gibi
Arif verimliyi zaten hiç konuşturmuyoRahmi beyi de fırçalıyor arada adam iltifat ediyor müge de bundan hiç haz etmiyor
Arif verimliyi zaten hiç konuşturmuyo
Haklisin evet.benimde en cok sinir eden bi ornek verecek olsa hemen yok elizabet brad bit sarayin bilmem kac odasi vsvs demesfi.
Bazen orda cenaze bulunuyo ordaki hocalarla guluyolar espiri yapiyolar hic hos durmuyo.kopeginden felan bahsetmesi ornek vermesi alakasiz yerde insanlarida assagiliyor.
Bir de hic alakasiz yerlerde kendinden okulundan sinavlarindan annesinden bahsediyo :)))))
Yavas yavas bu seneye kadar ki izlenirligini kaybediyo gibi de sanki.
Ekip arkadaslarini terslemesi surekli alayli tepkiler vermesi.
Bitane ogretmen gelmisti.abisinin karisini kendi mezarina gommusler.cikarsinlar onu diye.kadini aldi taa mezarliklar mudurune gittiydi hatta.Aynen gecen cenaze var yan tarafa kusu getirmisler sahibinu bulduk ilk eslestirme ilk kavusturma millet orda can derdinde bu guluyor el insaf sonra milleti terslemesi ayri olay ikidebr hersyi bnmi yapayim havalari ne oldum delisi oldu okdr imkani kime versn zaten cinayeti cozer veya kayibi bulurlar snucta vatandas yardm ediyor snde aracisin tv sayesinde birde ikidebir egitim durumunz heeeeebilk okul bak okusaydi snubyapmazdi okusaydi bole olmzdi sanki okuyan adamlar hep dunya iyisi basarili prof yani kisacasi onceki kdr severek izlemiorm millti dnliom muge knusunca bayiyo hep ovucen ama o herkesi gomecek cunku o prenses :))
Bitane ogretmen gelmisti.abisinin karisini kendi mezarina gommusler.cikarsinlar onu diye.kadini aldi taa mezarliklar mudurune gittiydi hatta.
Ruyama giriyo abim onu burdan cikarin.kadina diyolar sana baska mezar verelim nuh dedi peygamber demiyodu.orasi havadar manzarali felan.hic kadina demedi egitim psikoloji rahatsizlik diye.
Bazen eziyo milletti sonucta insanlarin da bi yasam tarzlari var.nejlaya diyoki dun en son hangi kitabi okudun.belli nejlanin kitap okumuyacagi felan.yok yazari yayin evi ne kacinci baskiymis.uzadikca uzatiyor bazen.
Aynen gecen cenaze var yan tarafa kusu getirmisler sahibinu bulduk ilk eslestirme ilk kavusturma millet orda can derdinde bu guluyor el insaf sonra milleti terslemesi ayri olay ikidebr hersyi bnmi yapayim havalari ne oldum delisi oldu okdr imkani kime versn zaten cinayeti cozer veya kayibi bulurlar snucta vatandas yardm ediyor snde aracisin tv sayesinde birde ikidebir egitim durumunz heeeeebilk okul bak okusaydi snubyapmazdi okusaydi bole olmzdi sanki okuyan adamlar hep dunya iyisi basarili prof yani kisacasi onceki kdr severek izlemiorm millti dnliom muge knusunca bayiyo hep ovucen ama o herkesi gomecek cunku o prenses :))
Bitane ogretmen gelmisti.abisinin karisini kendi mezarina gommusler.cikarsinlar onu diye.kadini aldi taa mezarliklar mudurune gittiydi hatta.
Ruyama giriyo abim onu burdan cikarin.kadina diyolar sana baska mezar verelim nuh dedi peygamber demiyodu.orasi havadar manzarali felan.hic kadina demedi egitim psikoloji rahatsizlik diye.
Bazen eziyo milletti sonucta insanlarin da bi yasam tarzlari var.nejlaya diyoki dun en son hangi kitabi okudun.belli nejlanin kitap okumuyacagi felan.yok yazari yayin evi ne kacinci baskiymis.uzadikca uzatiyor bazen.