yok hiç sanmam..biz sonuçta yayın yapmıyoruz bir yerde sadece konuşuyoruzEvet öyleymiş . Yasak olunca konu hakkında burda yorum yazmamız sıkıntı olur mı acaba ?
En son 7 si var dediler aile ona gitti mevzuyu birakmadik felan diye aciklama yapildi ama bidaha cikmadilar.buyuk kardes olan mervanmiydi onun baya karisik mevzulari ortaya cikti kucuk cocuga biseyler yapmis isten atilmis vsvs.ya şu gaziantepte öldürülen 3 kardeş vardı ne oldu bulabildiler mi
Evlı degıllermıs kı , sadeedce bır kere ılıskı yasamıslar ben acaba amelıyatlımı fılan dıye dusunmsutum ama yayın yasagı geldıgı ıcın suanda bılmıyoruz bakalım ama cok ılgımı cektıBen o kadin erkek konusunu tam izlemedim ama anlamadigin evli biri nasil bilmez karsidakinin cinsiyetini hicmi iliski yasamamislar.
Sonucta bilmez mi bi erkek ayni yatagi paylastigi birinin erkek oldugunu.
Evliymis diye anladim sanki .kocasida mi anlamamis felan dedilerde.bilemem de bikeredende mi anlasilmaz.Evlı degıllermıs kı , sadeedce bır kere ılıskı yasamıslar ben acaba amelıyatlımı fılan dıye dusunmsutum ama yayın yasagı geldıgı ıcın suanda bılmıyoruz bakalım ama cok ılgımı cektı
Cinsiyet değiştirenler tabiki komple ameliyat oluyor sende yavEvliymis diye anladim sanki .kocasida mi anlamamis felan dedilerde.bilemem de bikeredende mi anlasilmaz.
Gerci merak ediyom bu ameliyatla cinsiyet degistireni acaba cinsel organdami degisiyoruzgar erkocu tv gordum de dun biraz arastirdim da erkek olanlara galiba elle kontrolu saglanan bisey yapiliyomus koldaki bi parcadan manuel yani
Nazmiye çam davası tekrar görülmeye başladı değil mi.sonuç çıktımı,deniz demirde ölü bulunmuş galiba kimin yaptığı ortaya çıktımı?Evliymis diye anladim sanki .kocasida mi anlamamis felan dedilerde.bilemem de bikeredende mi anlasilmaz.
Gerci merak ediyom bu ameliyatla cinsiyet degistireni acaba cinsel organdami degisiyoruzgar erkocu tv gordum de dun biraz arastirdim da erkek olanlara galiba elle kontrolu saglanan bisey yapiliyomus koldaki bi parcadan manuel yani
Deniz demiri o siyasettin öldürmüş ben en son öyle anladım.Nazmiye çam davası tekrar görülmeye başladı değil mi.sonuç çıktımı,deniz demirde ölü bulunmuş galiba kimin yaptığı ortaya çıktımı?
Aynen 6-7 yıl sürdü dava şimdi tekrar başladı bakalım sonucu ne olacak.Deniz demiri o siyasettin öldürmüş ben en son öyle anladım.
Nazmiyenin de kemikleri kalmadı yazık kim ne yapmış etmiş bilen yok tam.
O aile zaten bir garip çıktı kız kardeşleride hamileydi evden birindendi galiba dimiAynen 6-7 yıl sürdü dava şimdi tekrar başladı bakalım sonucu ne olacak.
Saınırım ahmetten süplenilmiş ama dna yapılmış galiba başkasının çıkmış öyle hatırlıyorum geçen sene konuşulmuştu galiba,bebeğide yuvaya vermişler doğar doğmaz.O aile zaten bir garip çıktı kız kardeşleride hamileydi evden birindendi galiba dimi
Yok canım oyle degıl bence tamamen cınsel organlarıda degısıyor hormon vs alıyor tabı rugzar erkoclar cok ıyı olduda bundan kac sene once handan nasıl yapmıs bunu dıye cok merak edıyorduım ama sanırım kı amelıyatlı degıl taman kandırmıs adamı nasıl kandırdıysa ve kesınlıkle evlı degıl adamlaEvliymis diye anladim sanki .kocasida mi anlamamis felan dedilerde.bilemem de bikeredende mi anlasilmaz.
Ben bu nazmıye cam davasının basını bılmıyorum ama uzun zamandır mugenın sıkı takıpcısıyım :d Hıc kacırmam oyle soylıyımDeniz demiri o siyasettin öldürmüş ben en son öyle anladım.
Nazmiyenin de kemikleri kalmadı yazık kim ne yapmış etmiş bilen yok tam.
Ay çıktı mı ondan vay vay adamı bide öldürdüler pisliklerBen bu nazmıye cam davasının basını bılmıyorum ama uzun zamandır mugenın sıkı takıpcısıyım :d Hıc kacırmam oyle soylıyım
Neyse bu denızın karısının bebegı sıyasettınden cıktı . Adamı hıc ugruna oldurmusler ama benım hala Fahrıye de valla
Tabı canım adam , yanı denız sanırım normal yolla cocugu olmazmıs sanırım azospermmıs cocuk yanı baba o kadar emınkı bunu acıklamadılar ama normal yolla cocugu olamaz dedıler haklıda cıktılar vallaAy çıktı mı ondan vay vay adamı bide öldürdüler pislikler
Evet gecen hafta son durusma denildi .ahmetin yas hesaplamasindan iki hafta ertelendi.o da muebbet alcak galiba.Nazmiye çam davası tekrar görülmeye başladı değil mi.sonuç çıktımı,deniz demirde ölü bulunmuş galiba kimin yaptığı ortaya çıktımı?
Ay çıktı mı ondan vay vay adamı bide öldürdüler pislikler
Tabı canım adam , yanı denız sanırım normal yolla cocugu olmazmıs sanırım azospermmıs cocuk yanı baba o kadar emınkı bunu acıklamadılar ama normal yolla cocugu olamaz dedıler haklıda cıktılar valla
Neydı denızın karısının adı hakime. sıyasettın ve hakımede nerden bulmuslar bıbırlerınıde boyle bı hayatın ıcınde bulmuslar kendılerını sasırıyorum
Ben hakımenın oyle zorla beraber oldugunu dusunmuyorumSıyasettin bir videoda Hakimeye hem hastam hem yardımcım diyordu.Üzerinde biyoenerji uyguluyormuş.Hakime Sıyasattin bana zorla sahip oldu demiş.Ağzıda iyi laf yapıyorya düzenbaz saf insanları kandırmış.
Denizle Hakime ayrıyken yazık karımla barışayım diye geliyor öldürülüyor.Pisi pisine ölmüş.
Bende gönül ilişkisini olduğunu düşünüyorum yoksa Denizi öldürmezdi.Ben hakımenın oyle zorla beraber oldugunu dusunmuyorum
zaten cevresınede soyluyormus sabah uyanıyorum sıyasettını dusunuyorum , denızı ıcım almıyor dıyormus
o yuzden ben gonul ılıskılerı oldugunuda dusunuyorum ama sonlara dogru araları bozulmus olacak kı sıyasettınden davacı oluyor hakıme