Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Belkide neclayla guladiyenin babasi isin icin de.
Sonradan neclanin babasi da dahil oldu.
Sonrada neclanin babasi guladiyenin babasi oldurdu diye soyledi.

Bence is coktan coZulmus yalandan uzatiyorlar bazen cok olerki konulari anlatinca dur sindi oralara girme dior girmeki isi okdr acmayin biraz daha reyting
Birde muge anlinin son zamanlardaki tavirlari hic hosuma gitmiyor programdan sogutuyo bazen bence bu isi yapmaktan nerede gulck nerede uzulck anlayamaz hale gelmis

Haklisin evet.benimde en cok sinir eden bi ornek verecek olsa hemen yok elizabet brad bit sarayin bilmem kac odasi vsvs demesfi.
Bazen orda cenaze bulunuyo ordaki hocalarla guluyolar espiri yapiyolar hic hos durmuyo.kopeginden felan bahsetmesi ornek vermesi alakasiz yerde insanlarida assagiliyor.
Bir de hic alakasiz yerlerde kendinden okulundan sinavlarindan annesinden bahsediyo :)))))
Yavas yavas bu seneye kadar ki izlenirligini kaybediyo gibi de sanki.
Ekip arkadaslarini terslemesi surekli alayli tepkiler vermesi.

Evet benimde dikkatimi çekti demek birtek bana tuhaf gelmiyomuş bu davranışlae yılların bıkkınlığı da olabilir :)))

bi de ingiltere kraliyet sarayında mı doğdun var
bi sürekli millete her konuda fırça çekip ahlak timsali kesilmesi, dünyanın en mikemmel kadınıyım havaları...
sınıfta sürekli sınıf başkanı seçilen öğretmenlerin gözdesi gıcık kız gibi

Rahmi beyi de fırçalıyor arada adam iltifat ediyor müge de bundan hiç haz etmiyor

Arif verimliyi zaten hiç konuşturmuyo

Bi ara altın küpe konusu geçmişti rahmi;sana yakışır küpeler demişti,nede güzel olur demişti
Mügede;senin evde karın var git ona al küpe ona da yakışır dediydi :)

Sert çıkışları var gerçekten. Arifin de ağzına tıkılıyor konuşmalar her seferinde

Aynen gecen cenaze var yan tarafa kusu getirmisler sahibinu bulduk ilk eslestirme ilk kavusturma millet orda can derdinde bu guluyor el insaf sonra milleti terslemesi ayri olay ikidebr hersyi bnmi yapayim havalari ne oldum delisi oldu okdr imkani kime versn zaten cinayeti cozer veya kayibi bulurlar snucta vatandas yardm ediyor snde aracisin tv sayesinde birde ikidebir egitim durumunz heeeeebilk okul bak okusaydi snubyapmazdi okusaydi bole olmzdi sanki okuyan adamlar hep dunya iyisi basarili prof yani kisacasi onceki kdr severek izlemiorm millti dnliom muge knusunca bayiyo hep ovucen ama o herkesi gomecek cunku o prenses :))

En cok kizdigim seyde birilerine yardim ediyorlar eyvallah Allah razi olsun ama senin ailen yk dmi terk ettilr smi yok sn sokaklarda kaldin dmi hep bilmem ne gomdukce gomuolr eskiden bi yardim yapacaklar adami eziolrda eziolr ne gerek kardesim aciga cikrmana bak wcsi yk saga sola yapio ya kadr aciklamalara ne gerek yardimlasma bumu. Bence acilen toparlanmali veya deistiriomeli daha dinamik , yuzunde yorgn ifadesi olmayn biri gelmeli artk

Bitane ogretmen gelmisti.abisinin karisini kendi mezarina gommusler.cikarsinlar onu diye.kadini aldi taa mezarliklar mudurune gittiydi hatta.
Ruyama giriyo abim onu burdan cikarin.kadina diyolar sana baska mezar verelim nuh dedi peygamber demiyodu.orasi havadar manzarali felan.hic kadina demedi egitim psikoloji rahatsizlik diye.
Bazen eziyo milletti sonucta insanlarin da bi yasam tarzlari var.nejlaya diyoki dun en son hangi kitabi okudun.belli nejlanin kitap okumuyacagi felan.yok yazari yayin evi ne kacinci baskiymis.uzadikca uzatiyor bazen.

aynen ne saçma bi muhabbetti, sanki necla bol kitap okunan entellektüel bi kültürde büyümüşte keyfinden okumuyor

aynen zaten asıl bu insanlarda problem var bence, okula gitmeyenleri sürekli aşağılayan, bi de son program Allah korkusu olana güvenirim diyo, sanki programında katil olarak açığa çıkanlar atesitte, insanlığın dinle eğitim durumuyla ne alakası var, atalay filiz mesela 4 dil biliyor en güzel okullardan mezun, üstelik çok kitap okuyor, eee noldu mügenin tüm sosyolojik psikolojik teorileri çöktü hani kitap okuyan kötü yollara sapmazdı

Kendi cok bilmis belki okumamis mesela bnm ailem ama bize insan olmayi ogretti baskalari aglrken gulmemeyi yardmlasmayi vicdan sahibi olmayi vsvs. Bazilarida cok okumaktan beyni sulanio egoist oluo insan kendini dengede tutabilmeli ne oldum delisi olmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…