ben gökhanında odugunu düşünüyorum tek başına bu kadar içi beceremz diorum ve ordan sonra gökhanın dairesine grdi diorum benceee çünkü gökhanın ailesinde anahtar varmış ama neden önce kapıyı çalıyokii ilk hırsızlık işi değil dediler arkadaşlar lütfen yaa
hırsızlıkmı dedik hayır dediler tecavüzde yokk
dediler o yüzden aileye yüklenildiii
erdallar nasıl duymadıı ben onu anlamadım onlar neden kapıyı açmadıı o kızın merdivenlerden inişinii
yada o çocuk sakin sakin inmedi yaaa
nerden çıktııı ön kapıdan çıksa o kadar kanla görülürdüü
arka kapıdan çıksa gene görürlerdi gökhanın evindeydi üstünü değiştiridiive sonra çıktııı
ya bende denizciprensesin avatarından korkuyorum amadelikafaduldendelikafadulden
agustos bocegı arkadasım bana kızma olurmu
ama senın avatarı goruncede ben cok kotu oluyorum mıdem kalkıyor ınan
kızma lutfen
sus canım konu dısına cıkmayalım hadı gel gırelım tekrarbenneyaptımkiyerimseniben
saka bı yana
bu ılknuru sabah ekmek almaya gıderken ayan beyan gosteren kamera hem o katıl gırerken hemde elınde bıcakla dısarı kacan canıyıde gormustur sayet soyledıgı gıbıyse
kamera 24 saat calısmıyormu benmı yanlıs bılıyırum
konu dışına çıkmayalım...sayfama gelip yazabilir özel mesaj atabilirsin canım benim
ben gökhanında odugunu düşünüyorum tek başına bu kadar içi beceremz diorum ve ordan sonra gökhanın dairesine grdi diorum benceee çünkü gökhanın ailesinde anahtar varmış ama neden önce kapıyı çalıyokii ilk hırsızlık işi değil dediler arkadaşlar lütfen yaa
hırsızlıkmı dedik hayır dediler tecavüzde yokk
dediler o yüzden aileye yüklenildiii
erdallar nasıl duymadıı ben onu anlamadım onlar neden kapıyı açmadıı o kızın merdivenlerden inişinii
yada o çocuk sakin sakin inmedi yaaa
nerden çıktııı ön kapıdan çıksa o kadar kanla görülürdüü
arka kapıdan çıksa gene görürlerdi gökhanın evindeydi üstünü değiştiridiive sonra çıktııı
şu olaylara herkes üzülürken ve herkes bi yorum getirirken siz burdan şaka deyip laf sokmaya çalışıosunuz!konu dışına çıkmayın lütfen
kendınıze gelın ben bır aydır gece gunduz uyumuyorum eger bundan baska yorumlarımıda okuduysanız gormussunuzdur
bız aramızda konustuk saka dedıysem ne yaptım kı ben burda kahkaha ıle gulmek mı var hafıf takıldım oda sagolsun anlayısla karsıladı bısey yazmadı
laf sokan bırı hıc degılımdır emın olun sızın kadar dıyarlıyım bu konuda
arı kovanına comak sokmaya calısmayın bız hallettık aramızda
kendınıze gelın ben bır aydır gece gunduz uyumuyorum eger bundan baska yorumlarımıda okuduysanız gormussunuzdur
bız aramızda konustuk saka dedıysem ne yaptım kı ben burda kahkaha ıle gulmek mı var hafıf takıldım oda sagolsun anlayısla karsıladı bısey yazmadı
laf sokan bırı hıc degılımdır emın olun sızın kadar dıyarlıyım bu konuda
arı kovanına comak sokmaya calısmayın bız hallettık aramızda
pardonn da pekte şaka babında takılınacak bi topikte değiliz.olayın arasına avatar sokunca konular buralara kadar gelebilior işte.ben bunu anlatmaya çalıştım burada.
tabi siz arı kovanına çomak sokmak gibi algılayınca..
bence konu dışına daha fazla çıkılmasın
ya kafam çok karıştı benimde nasıl oluyoda önce kabul edip sonra inkar ediyo işin içinden çıkamadım zaten bugunde yarısını izleye bildim neden öldürmüş hala anlamadım gerçi neden ne olursa olsun bir insanın canını almak ona düşmez ama çok merak ettim