evet herşeyi açıklayamıorlar ne yazıkki belli ki emniyetin araştırmaları da devam edior.
hatta büyük ihtimal Gökhan üzerinde bazı düşünceleri ve araştırmaları varsa bu sebepten de herşeyi açıklayamıorlardır[/QUO
bencede herşeyi açıklamıyolar gökhanı bugün yakalyıp sorgulayabilirler ..
sabah hep gökhanın telefon konuşmaları yayınladı...gökhanda telefonla baglanmadı baksana...kesin sonuçlanmadı bu olay... bence
Gökhanın bu işin içinde olduğunu kanıtlayan konular
1- arkadaşımızında belirttiği gibi arkadaşım tel açtı evden çıktım dedi ama sonradan ilaç iade etmeye gittim demiş.
2- üst kattan sabah erkenden çocukların sesi gelirdi diyor,bu sesleri duyabiliyor ama ne hikmetse kardeşi kapıyı çalınca duymuyor.
3- üst katta çocuk sesi geldiğinde duyuyor ama yine ne hikmetse evde büyük bi boğuşma oluyor ve onu duymuyor.
4- cinayet, 10.30 da ilknur bakkala gittiğine göre, ve kahvaltı ortada olduğuna göre 11 ile 12 arası gerçekleşiyor ama gökhan sabah erkenden ses gelmesi lazımdı gelmedi falan gibisinden cinayet daha erken işlenmiş gibi göstermeye çalışıyor.
5- Tahsini her türlü suçlayarak cinayet zanlısını tahsinmiş gibi göstermeye çalışıyor.
6- çok net konuşuyor, anlattığı ne olursa olsun hiç tereddüt yok, herşey kesin. böyle bi ifadeyle konuşuyor.
7- çöp tenekesinde bıçağın bulunabileceğini söylüyor ki sonradan buna tesadüf diyor ama tesadüf olduğunu sanmıyorum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Gökhanın bu işin içinde olduğunu kanıtlayan konular
1- arkadaşımızında belirttiği gibi arkadaşım tel açtı evden çıktım dedi ama sonradan ilaç iade etmeye gittim demiş.
2- üst kattan sabah erkenden çocukların sesi gelirdi diyor,bu sesleri duyabiliyor ama ne hikmetse kardeşi kapıyı çalınca duymuyor.
3- üst katta çocuk sesi geldiğinde duyuyor ama yine ne hikmetse evde büyük bi boğuşma oluyor ve onu duymuyor.
4- cinayet, 10.30 da ilknur bakkala gittiğine göre, ve kahvaltı ortada olduğuna göre 11 ile 12 arası gerçekleşiyor ama gökhan sabah erkenden ses gelmesi lazımdı gelmedi falan gibisinden cinayet daha erken işlenmiş gibi göstermeye çalışıyor.
5- Tahsini her türlü suçlayarak cinayet zanlısını tahsinmiş gibi göstermeye çalışıyor.
6- çok net konuşuyor, anlattığı ne olursa olsun hiç tereddüt yok, herşey kesin. böyle bi ifadeyle konuşuyor.
7- çöp tenekesinde bıçağın bulunabileceğini söylüyor ki sonradan buna tesadüf diyor ama tesadüf olduğunu sanmıyorum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
bu çelişkilerin hepsi doğru..bunları Müge Anlı ile paylaşmayı düşündünüz mü?gerçi bi sürü mail geliodur bu konularla alakalı ama bunlarıda değerlendirmeleri gerekebilir diye düşünüorum..gözden kaçırmaları çok zor ama varsa bile yardımcı olabilir
arkadaşlar bir başka cinayet olayında bebeğin dna raporu vardı hani sonucunu bilen varmı?
ben o layı hiç duymadım canım ya.
zaten programa katıldığı gün 2 lafından biri uykusunun ağır olduğuydu.CADIARZUdeliller ortadayken ben yapmadım diyor cani..
Allah bölelerinden korusunn yazık oldu bi aile söndü
Daha gencecik bi anne ve daha hayatı anlamadan biten 2 melek..
3 kişinin hayatını aldı bu cani ve eminim ki gökhan da işin içindeydi..
uykusu ağır olduğu için duymamış kapının çaldığını
Hatırlarsanız daha önce de programda uykum ağırdır falan demişti Gökhan
Bunu önceden söyleme gereği duydu çünkü bigün bu olay açığa çıktığında kendisinin kolayca işten sıyrılacağını düşündü!!
ama senn 1+2 kez denemen olmus.bu bağımlı.bağımlıysa bi insan göz görmez.ama o sıra krizi geldiyse hemen yapardı işini.ööle cola içcek sigara iççek kadar zaman tanımazdı krizi.okan kütk gibi yalan sölüokötükedihüsoyok be tatlım be bizde biliyoruzz böle şeylerii 1-2kez arkadaş ortamında denemem olduu kullanana rakadaşlarım da oldu ama daha sonrasında uzaklaştımm ne yaptıgımın farkına varıop hiçte o kadr delirmiyo insann o kadar körelmiyooo
insanın aklına öldürmek geçmiyooo
zaten hap atan insan hareket halinde bulunmaz ise dans etmek veya o enerjiyi sarfetmek giib titreme basar uyanık kalmak için kullanılan uyarııc bi kaptırr öle unutmuyosun yaptıklarınıda 1kez denedim kimse yanlış anlamasınn
ölseydimm ilk ben ölürdümm
ki biz üzerimizde bıçakta taşırdık lise dönemlerinde
aam zararı olmadı kimsenin kimseye
hatta mahallemizde balici biri vardı hiç unutmuyorum iyi davrandıgın sürece sana zarar vermezdi ki bi gün birini bıçakladııı oda tartıştıgı için ama öldürmediiii
ve bilinçli olarak baldırdan bıçakladıı yanii
gecen biri sordu onu maille.acıklanmadı acıklansın söölücez dendi.bugun o kızlarını satan serefsiz adam gelicekti geldimiÇok üzgünüm çoookarkadaşlar bir başka cinayet olayında bebeğin dna raporu vardı hani sonucunu bilen varmı?
yok gelmedi o şerefsiz..
bugünü sadece cinayetin perde arkası tartışıldı konuşuldu
peki neden cocukları öldürdü.neymiş olayı görmüşler.iide ortada bi olay yok ki.sadece evi karıstırıo?cocuk bunun hırsızlık olduğunu anlaömaz ki bunu okanda düşünür.ya var bişiler.okan YALAN sölüyo.tamam o öldürdü ama hırsızlık yalan!!
nesrincim gökhan onlarda para olmadığını bilio ki?neden oraya gitsin hırsızlığa.bos eve girerlerdi?