Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu çelişkilerin hepsi doğru..bunları Müge Anlı ile paylaşmayı düşündünüz mü?gerçi bi sürü mail geliodur bu konularla alakalı ama bunlarıda değerlendirmeleri gerekebilir diye düşünüorum..gözden kaçırmaları çok zor ama varsa bile yardımcı olabilir

bu iş bitmedi gökhanda işin içinde ve bunun açıklanmasına çok az kaldı diyorum

maşallah hafiyelik süper.. bence bunlar hep aynı kapıyı gösteriyo ....gökhanda işin iiçinde neden böyle bişey yaptılarki ne olursa olsun aklım almıyo bi türlü

yok canım ama bu ayrıntıları emniyet zaten biliyodur. hatta bildikleri daha fazlasıda vardır ama onlarda kendi içlerinde çözmek durumundalar. herşeyi basına bildiremezler. okanı yargıya teslim edip bitmedi bu olay. bence hala polis soruşturmaya ve araştırmaya devam ediyor. yakında Gökhanda kendini ele verecektir.

fakat gökhanın cinayetleri işlediğini sanmıyorum...

işin içinde derken kardeşini sakladı yardım etti, diye işin içinde diyorum...hem içi hem dışı oluyor aslında fakat bir şekilde bu vahşete bulaşmış.

valla ne şekilde içinde bilemiicem artık.
herkesten herşey bekler duruma geldim. yapmaz dediğin kişiler neler yapıyor. insanın akli hayali almıyor.

arkadaşlar bir başka cinayet olayında bebeğin dna raporu vardı hani sonucunu bilen varmı?

kızlar akşam haberlerinde de çıkar olay tam olarak onlar açıklarlar ama gökhen bugun çıkmayınca yada hiç baglanmayınca şüphe uyandırdır bende.......

bence bu planlı bir iş..gökhan ve okanın parası yok...belkide borçları var..
erdallar evde yok..kayınvalidede ne tesadüftürki o gün bankaya parasını çekmeye gidiyor...koca evde yok..hatta geç çıktığı için öğlen eve de gelmeyecek
yapacakları şey için herşey hazır...
gökhanın biz küstük,görüşmüyorduk demesi de yalan...
bence bu okan akşamdan eve geldi..sabah bunların ikisi herkesi gözetledi ve herkesin çıktığından emin oldular..sonradaplanlarını gerçekleştirdiler....
ne için girdiler tam bilmiyorum...belki para için belki tecavüz için bilmiyoruz
bence olay olduğu sırada erdallar yoktu...yok efendim apartmanda gürültü olmuş ta ,o kocası geldi sanmışta ,yok erdallarmışta.......öyle olsa kadın bağırır , hadi onu yapamadı ses duyarlar , hadi o da olmadı kapısını çalar....kayınvalidenin çıktığını gördüğü için yukarı çıkmadı , olayı işleyen zaten gökhan ve okan ,onlarında kapısı çalmaz...erdallar da evde yoktu o sırada ,o yüzden onların kapısını çalmadı...bence olaylar oldu ,bitti ,ondan sonra erdallar geldi...erdalın evde olmadığını zanneden ilknur aşağı süründü..
işleri bittikten sonrada okanı çarşafa giydirdi ( planlı olduğu için bence evde çarşaf vardı ) , gökhanın kendisi de evden çıktı.......

ben daha yeni gördüm burayı yaabenneyaptımki ekimmannelerinde konustuyduk dün keske rast gelseydim:mymeka:

zaten programa katıldığı gün 2 lafından biri uykusunun ağır olduğuydu.CADIARZU

ama senn 1+2 kez denemen olmus.bu bağımlı.bağımlıysa bi insan göz görmez.ama o sıra krizi geldiyse hemen yapardı işini.ööle cola içcek sigara iççek kadar zaman tanımazdı krizi.okan kütk gibi yalan sölüokötükedihüso

arkadaşlar bir başka cinayet olayında bebeğin dna raporu vardı hani sonucunu bilen varmı?
gecen biri sordu onu maille.acıklanmadı acıklansın söölücez dendi.bugun o kızlarını satan serefsiz adam gelicekti geldimiÇok üzgünüm çoook

peki neden cocukları öldürdü.neymiş olayı görmüşler.iide ortada bi olay yok ki.sadece evi karıstırıo?cocuk bunun hırsızlık olduğunu anlaömaz ki bunu okanda düşünür.ya var bişiler.okan YALAN sölüyo.tamam o öldürdü ama hırsızlık yalan!!
nesrincim gökhan onlarda para olmadığını bilio ki?neden oraya gitsin hırsızlığa.bos eve girerlerdi?

böölelerini şeyinden asıp meydanda sallandırıcan ibret -i alem olsun die!!!!!

yok gelmedi o şerefsiz..
bugünü sadece cinayetin perde arkası tartışıldı konuşuldu

valla güzelim belki de tahsin çalışıyor ya maddi durumları iyi diye düşündü...herkes ağlar param yok param yok diye ama bir bakarsın vardır..belki böyle düşündü...
belkide olayda hırsızlık falan değil...belki tecavüz,belki tehtit.............vs.......asıl nedir bunu bilmiyoruz...bana da bazı şeyler hala saklanıyor gibi geliyor...bekleyeceğiz...ben illa hırsızlık için girmiştir de demiyoruz...bir sebep varmış ortada....planlarmışlar,yapmışlar...ilknura zarar verince , çocuklarada zarar vermeliyiz , yaşarlarsa bizi gördüklerinde tepki verirler diye düşündüler sanırsam....arif beyde dedi ya , 1,5 yaşındaki çocuğu neden bıraksınlar ki...adam herkesi öldürmüş zaten,bırakması için sebei yok dedi yaa...

ama ilk önce cocukları öldürmş öküz.sonra anneyi.off hep gözümün önnde canlanıo yaa(( gökhan her bi moku bilio maşallah.o gün görümcesi bile dedi ya benden cok sey bilio die!!!du bakam ne cıkcak bu olaydan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…