Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

konu kapanmasın tabıkıde asla oyle bı nıyetım olamaz ben 30 gudur uyku uyumuyorum gunduz 50 kere kapı kontrol edıyoruk kılıtlıyrum dualar edıyorum ılknura cocukalrına hepımız gıbı yanı
Allahım mekanlarını cennet etsın

ben çok önemli bir ipucu yakaladım ve az önce buraya yazdım
ama sizin anlamsız atışmalarınız arasında kayboldu gitti.
eğlenmek isteyenlere başka birsürü topik var sitede.
burada gerçek ve acı bir olay hakkındaki yorumlarınızı görelim lütfen.
avatarıyla ilgili sorun yaşıyorsan, arkadaşa özelden yazman daha doğru olurdu zaten.

Müge Anlı nın da dediği gibi önce karakolda itiraf eder, mahkeme de şaşar..
Her şuçlu gibi o da inkar etti ama deliller ortada.
Öldürme sebebi de hırsızlık.ve katil madde bağımlısıymış para için gelior eve.
önce su istior kapı açıkken de içeri girior çocukları falan sevior.
para isteyince İlknur param yok, 5 tl var bide telefonum var istersen onları al git
kimseye söylemem falan dior..
tabi binaya giren çıkan oluncada paniklior katil..katledior telefonu ve 5 tl yide alıp kaçıor

bencede canımmm 5 ytl için ya hele o çocugun annesinin yanına gelmesi içim parcalandı...senağlama

ben çok önemli bir ipucu yakaladım ve az önce buraya yazdım
ama sizin anlamsız atışmalarınız arasında kayboldu gitti.
eğlenmek isteyenlere başka birsürü topik var sitede.
burada gerçek ve acı bir olay hakkındaki yorumlarınızı görelim lütfen.
avatarıyla ilgili sorun yaşıyorsan, arkadaşa özelden yazman daha doğru olurdu zaten.

Hiç merak etme kaynamadı.Ben okudum ve çokta dikkatli izlemişsin tebrik ediyorum.Umarım Müge Anlı'da mailini okur canım.

ya kafam çok karıştı benimde nasıl oluyoda önce kabul edip sonra inkar ediyo işin içinden çıkamadım zaten bugunde yarısını izleye bildim neden öldürmüş hala anlamadım gerçi neden ne olursa olsun bir insanın canını almak ona düşmez ama çok merak ettim

canım ben sana anlatayım bu gün erken uyandım ve izledim...

okan(yani katil zanlısı) önce abisinin kapısını çalmış
abisinin uykusuda ağırmış kapıyı açmayınca yukarı ilknura çıkmış...
kapıda abisi gökanı sormuş ilknura
ilknurda bilmiyorum deyip kapıyı kapatacakken bi bardak su istemiş...
İLKNURDA KAPIYI AÇIK BIRAKIP SU GETİRMEYE MUTFAĞA GİTMİŞ!
bu sırada katil içeri girmiş ve çocuklarla oynamaya başlamış....
ilknurda git diyememiş....
oturmuşlar beraber kola içmişler sigara içmişler...
sonra katil ilknurdan para istemiş..ilknurunsadece 5tlsi varmış...
onu al telefonumda var demiş saatlerce dil dökmüş....
ama katil inanmamış...
o sırada gürültü gelmiş erdal beyler evlerine gelmişler...
katilde panik yapıp önce çocukları öldürmüş..
sonrada doğalgazı açmış..
ama ilknur dışarı yardım istemeye çıkmış onuda bıçaklamış...
telefonuda almış çıkmış katil...
ama telefonu atmış çöpe...

yani ilknur 5 liralık için ölmüş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
buna yürekmi dayanır......senağlamasenağlamasenağlama

bide pislik diyoki ben yapmadım...
inkar ediyo...

ama ben bu işi tek başına yaptığına inanmıyorum.......
kesin bişiyler var
bakalım neler çıkacak ortaya....

Hiç merak etme kaynamadı.Ben okudum ve çokta dikkatli izlemişsin tebrik ediyorum.Umarım Müge Anlı'da mailini okur canım.

dikkatin için teşekkür ederim.
evet çok dikkatle izledim ve tespitimin de önemli bir ipucu olduğunu düşünüyorum.
müge anlı inşallah okur mail,imi de tekrar izler o konuşmayı.
ben bu tür olayların herkese örnek olması açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum.
benim başıma gelmez demeyip, önlemimizi almamız gerekiyor.
ilknur, kendisini ve yavrularını böyle bir sona götüreceğini bilse, o kapıyı açar mıydı?

1- ne olursa olsun kapınızın emniyet kilitlerini kullanın-yoksa taktırın.....

2-kapıya kim gelirse gelsin bir şey almak için içeri döndüğünüzde kapınızı kapatın geri gelince açın....

3-mal varlığınızdan hiç ama hiç kimseye bahsetmeyin......

benim bu günkü programdan anladığım en önemli şeyler bunlar arkadaşlar....
lütfen hepimiz dikkate alalım.....

ben bu olayı baştan beri çok dikkatle takip ediyorum.
biraz önce müge anlı,ya mail gönderdim.
gökhan geçen hafta,canlı yayına bağlanıp, müge hanımla konuşurken şöyle dedi...
'ben normalde geç uyanan ve evden geç çıkan biriyim. o gün bir arkadaşımın telefonu üzerine erken uyanıp evden erken çıktım. eğer her zamanki gibi, o saatte evde olsaydım, belki de bu olay hiç yaşanmayacaktı.'
aynen böyle dedi. dün gibi kelimesi kelimesine hatırlıyorum.
bence gökhan katliamda, kardeşiyle beraber değilse bile ki ondan da şüpheliyim...
okan,ın onları öldürdüğünü baştan beri biliyordu.
bu konuşmayı tekrar dinlemelerini ve yayınlamalarını istedim müge anlı,dan.
gitti gül gibi, gençliğinin baharında, 25 yaşında bir anne, gitti iki güzel günahsız yavru.
ne bu para hırsı, niye insanlığımızın önüne geçti bu para.
komşu, akraba, arkadaş hattta babamıza bile güvenemiyec miyiz artık.
tedbirli olmamız ve bu benim başıma gelmez demememiz lazım.
kocasına, annesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
ilknur,a ve iki meleğe de allah,tan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.

arkadasım kutluyorum senıı dıkkatınden dolayııı..
cok ınce bı ayrıntıyı yakalamısınn

bide pislik diyoki ben yapmadım...
inkar ediyo...

ama ben bu işi tek başına yaptığına inanmıyorum.......
kesin bişiyler var
bakalım neler çıkacak ortaya.
................aynennnnnnnn

arkadasım kutluyorum senıı dıkkatınden dolayııı..
cok ınce bı ayrıntıyı yakalamısınn

ben eşim işe, kızlarım da okula gittikten sonra geri uyumak yerine bu olayı takip ettim.
anne olmamız, hem ilknur,un annesini hemde ilknur, u çok iyi anlamamıza neden oluyor.
her dinlediğimi dikkatle ve aklımla dinledim, beynime kaydettim.
daha birsürü ince ayrıntı var bilmediğimiz, müge anlı açıklayamıyor.
ona emniyetin izin verdiği kadarıyla açıklama yapabiliyor.
ama bu ince ayrıntı gözlerinden kaçtı bence.
inşallah mailimi okursa bu olayda bir katkım olursa çok sevineceğim.
gönül isterdi ki üç mezara da gidip, onları ziyaret edip, çiçeklerle, dualarla onların kalbimizde olduklarını hissettireyim.

Bi defa o kadar cinayet işleyecek ve o üstünlede sokağa çıkacak..
hiçbir mantığa sığmıyor bu!
sokakta kimsede görmeyecek kim bilir üstü başı ne alemdeydi o caniinin..
alt dairede üstünü değiştirip çıktığına inanıorum ben..
ve Gökhan da işin içinde deilse bile bu şekilde şahit olmuştur zaten!
Cinayetten sonra kaçıp gideceğine hiiiiiiiiiiç inanmıorum

Bi defa o kadar cinayet işleyecek ve o üstünlede sokağa çıkacak..
hiçbir mantığa sığmıyor bu!
sokakta kimsede görmeyecek kim bilir üstü başı ne alemdeydi o caniinin..
alt dairede üstünü değiştirip çıktığına inanıorum ben..
ve Gökhan da işin içinde deilse bile bu şekilde şahit olmuştur zaten!
Cinayetten sonra kaçıp gideceğine hiiiiiiiiiiç inanmıorum

aynen böyle olduğunu düşünüyorum....

okan cinayetleri işledi...

üstü başı kan revan içinde aşağı indi yada gökhan gürültüye yukarı çıktı manzarayı gördü ve kardeşini eve aldı...bıçağın çöpte olduğunu bilinçli olarak söyledi...aslında tüm ayrıntılara girmeme sebepleri tanık korumak için diye düşünüyorum.

ılk basta ozur dılıyorum konunuz dagılacaksa yada kapanacaksa
benı cok ıncıttınız asla sızın soyledıgınız gıbı eglence arayan umarsız duyarsız bırı degılım olmadımda
bende 2 bebegımı kaybettım en az sızler kadar hatta cogunuzdan daha fazla hassas bır ınsanım
kı ben hıc bır zaman ılknurun olayıyla alalkalı kımseye bısey soylemedım yada alay konus yapmadım
bu mumkun olabılırmı ben hergun aglıyorum bu olaya hungur hungur
ortafda bısey yokken hala konu dagılmasın dıye konuyu sız dagıttınız
o yuden bu kadar lafı yıyecek susup oturacak bırı degılım hele bu suclama benım canımı cok yaktı benı tanımadan ne hakla eglence arayan bırı olarak nıtelendırırsınız sız benım ıcımdekı yangını bılıyormusunuz.bı bakın gecmıs mesajlara bakalım bı esprı oyun eglence bısey varmı
nasıl bır ınsansınız
1 seneyı geckındır burdayım ben bır kısıyle daha agız dalasım olmamıstır
ınsanlara benı ne bıcım gosterdınız ne hakkınız var buna
bır daha gırmemk uzere cıkıyorum
saldırmadan once karsıdakı ınsanı tanımayı deneyın yada dılınızdekı zehırle oraya buraya saldırmayın
herkese demıyorum uzerınıze alınmayın gereklı kısıler bılır kendını
selametle

hayatım bu kadar uzatmana gerek yoktu..kimse sen neler yazmışsın diye inceleyecek değil sana cevap vermeden önce ....

canikom yapman gerek bence şuydu; arkadaşlar talihsiz ve amacını aşan bir cümle kullandım..tabiki niyetim şaka değildi lütfen yanlış anlamayın, deyip konuyu bu kadar dağıtmadan devam etmekti yorumlarına:teselli:

bak ben sana ne kadar anlayışlı hoşgörülü oldum konuyla ilgisi olmayan kötü bir mesaj yazmana rağmen...sen kendi kendine aykırı şeyler yazmana rağmen gelen tepkilere hoşgörü gösteremedin ama :KK43:(

Son düzenleyen: Moderatör:
hayatım bu kadar uzatmana gerek yoktu..kimse sen neler yazmışsın diye inceleyecek değil sana cevap vermeden önce ....

canikom yapman gerek bence şuydu; arkadaşlar talihsiz ve amacını aşan bir cümle kullandım..tabiki niyetim şaka değildi lütfen yanlış anlamayın, deyip konuyu bu kadar dağıtmadan devam etmekti yorumlarına:teselli:

bak ben sana ne kadar anlayışlı hoşgörülü oldum konuyla ilgisi olmayan kötü bir mesaj yazmana rağmen...sen kendi kendine aykırı şeyler yazmana rağmen gelen tepkilere hoşgörü gösteremedin ama :KK43:(
:1rolleyes:

oglunluguna hayran kaldım canım teşekkür ederim.....

evet katilin olayı yapıp o haliyla hemen dışarı çıkması çok mantık dışı bunun gibi bir çok şüphe ve bilgi havada kaldı çok geniş açıklamları var tabi ki herşeyin sadece biz dikkat etmiyoruz bizim yakaladığımız dediğimiz ip uçlarını önce emniyet kat kat daha fazla ayrıntısıyla cvp buldu ya da hala araştırılıyor fakat detaylı açıklama yapamadıkları için bizim kafamızda soru işaretleri kaldı. tam anlamıyla herşeyi en ince ayrıntısına kadar da açıklamıcaklar zaten.

ılk basta ozur dılıyorum konunuz dagılacaksa yada kapanacaksa
benı cok ıncıttınız asla sızın soyledıgınız gıbı eglence arayan umarsız duyarsız bırı degılım olmadımda
bende 2 bebegımı kaybettım en az sızler kadar hatta cogunuzdan daha fazla hassas bır ınsanım
kı ben hıc bır zaman ılknurun olayıyla alalkalı kımseye bısey soylemedım yada alay konus yapmadım
bu mumkun olabılırmı ben hergun aglıyorum bu olaya hungur hungur
ortafda bısey yokken hala konu dagılmasın dıye konuyu sız dagıttınız
o yuden bu kadar lafı yıyecek susup oturacak bırı degılım hele bu suclama benım canımı cok yaktı benı tanımadan ne hakla eglence arayan bırı olarak nıtelendırırsınız sız benım ıcımdekı yangını bılıyormusunuz.bı bakın gecmıs mesajlara bakalım bı esprı oyun eglence bısey varmı
nasıl bır ınsansınız
1 seneyı geckındır burdayım ben bır kısıyle daha agız dalasım olmamıstır
ınsanlara benı ne bıcım gosterdınız ne hakkınız var buna
bır daha gırmemk uzere cıkıyorum
saldırmadan once karsıdakı ınsanı tanımayı deneyın yada dılınızdekı zehırle oraya buraya saldırmayın
herkese demıyorum uzerınıze alınmayın gereklı kısıler bılır kendını
selametle

seni anlayan anladı arkadaşım. kendi adıma ben anladım. üzülme lütfen............

evet herşeyi açıklayamıorlar ne yazıkki belli ki emniyetin araştırmaları da devam edior.
hatta büyük ihtimal Gökhan üzerinde bazı düşünceleri ve araştırmaları varsa bu sebepten de herşeyi açıklayamıorlardır

Gökhanın bu işin içinde olduğunu kanıtlayan konular
1- arkadaşımızında belirttiği gibi arkadaşım tel açtı evden çıktım dedi ama sonradan ilaç iade etmeye gittim demiş.
2- üst kattan sabah erkenden çocukların sesi gelirdi diyor,bu sesleri duyabiliyor ama ne hikmetse kardeşi kapıyı çalınca duymuyor.
3- üst katta çocuk sesi geldiğinde duyuyor ama yine ne hikmetse evde büyük bi boğuşma oluyor ve onu duymuyor.
4- cinayet, 10.30 da ilknur bakkala gittiğine göre, ve kahvaltı ortada olduğuna göre 11 ile 12 arası gerçekleşiyor ama gökhan sabah erkenden ses gelmesi lazımdı gelmedi falan gibisinden cinayet daha erken işlenmiş gibi göstermeye çalışıyor.
5- Tahsini her türlü suçlayarak cinayet zanlısını tahsinmiş gibi göstermeye çalışıyor.
6- çok net konuşuyor, anlattığı ne olursa olsun hiç tereddüt yok, herşey kesin. böyle bi ifadeyle konuşuyor.
7- çöp tenekesinde bıçağın bulunabileceğini söylüyor ki sonradan buna tesadüf diyor ama tesadüf olduğunu sanmıyorum.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Arkadaşlarrr! Şu konu dağıtma olayına devam etmeyelimm!!!!!!!!
Lütfenn devam edecekseniz özelden devam edin

evet katilin olayı yapıp o haliyla hemen dışarı çıkması çok mantık dışı bunun gibi bir çok şüphe ve bilgi havada kaldı çok geniş açıklamları var tabi ki herşeyin sadece biz dikkat etmiyoruz bizim yakaladığımız dediğimiz ip uçlarını önce emniyet kat kat daha fazla ayrıntısıyla cvp buldu ya da hala araştırılıyor fakat detaylı açıklama yapamadıkları için bizim kafamızda soru işaretleri kaldı. tam anlamıyla herşeyi en ince ayrıntısına kadar da açıklamıcaklar zaten.

peki arkadaşım, gökhan kardeşini baştan sakladığı sonradan polisle işbirliği yapmasından ötürü halka herşeyi anlatmıyor olamazlarmı?

tanık baştan suç delillerinin karatılmasına sebep oldu sonradan itiraf etti diye düşünüyorum...

hani filmlerde görüyoruz ya savcıyla pazarlık yaparlar sonra ifade verirler..benim aklıma gelen sadece bu

X