nefesim kesildi yemin ederimm kızlar hap o kadar kontrolden çıkaramaz insanııı uyuşturucuyu bu kadar büyütmeyin gözünüzdee insanın içinde sevgii varsa o yavru süründüğü zaman dokunmazdıı belkide can çekişmesin die bi kerede yaptıı bilemicemm artık
orda o kızın sürünüp annesine gittiğini görünce bırakırdı insan yaa neden öldürdüğü hala inanamıyorum belki hırsızlıktan 2ay 2yıl yerdi katliamla ömür boyu hapis kalcakkk
Allah ailesine, kalanlara sabır versin. Allah bi daha kimseye yaşatmasın inşallah.
kızlar bu cani olayı en ince ayrıntısına varana dek anlatmış polislere şimdide inkar ediyor ben yapmadım gerçek katili bulun diye ben şunu anladım buna yaptırdılar abisimi artık kim beş milyon için bu yapılmaz başka şeyler var çıkacaktır eminim
evet neden bağlanmadı bir açıklama yapıldımı ben reklamdan sonrasını kaçırdım
neden inanmak ,istemiyorsunuz inanın anlamıyorum !!!?
adam evde su içimiş kola içmiş, sigara içmiş herşeye elini sürmüş evi uzun uzun aramış...o kadar çok dna kanıtı var ve sizler hala okanı masum ilan ediyorsunuz!!!!?
masum ilan etmiyoruz arkadaşım ama anlatmadıkları şeylerde var dioruzzz abartılıyo diorummm herşey bilinçli yapılmışş başka şeylerde var işin içindeeeee[/QUOTE
sen dedinmi bilmiyorum ama ben yapmadım deyince hemen inananlar oldu okancağıza
öküz altında buzağı aramak gereksiz diyorum, okan katlima yaptı, abisi gökhan sonradan öğrendi ve gizledi...
belkide gökhan kardeşini ele verdi...
masum ilan etmiyoruz arkadaşım ama anlatmadıkları şeylerde var dioruzzz abartılıyo diorummm herşey bilinçli yapılmışş başka şeylerde var işin içindeeeee
benimde kafama takılan bir nokta: okan demişki olaylardan sonra elimde bıçak,telefon kaçtım sokağa demiş.iyide bunu o kıyafetle,elindeki o bıçakla hem ne cesaret dışarı kaçtı hemde nasıl bir gören olmadı.gerçi artık ne söylense boş,olan olmuş ama işte yinede insanın aklı bulanıyor.ben hep gökhanın evinde üzerii değişti diye düşünmştüm :sm_confused:
agustos bocegı arkadasım bana kızma olurmu
ama senın avatarı goruncede ben cok kotu oluyorum mıdem kalkıyor ınan
kızma lutfen
ben de öyle düşündüm canım..ama üzerine basa basa koşarak çıktığını sölediler.bende anlayamadım olayın bu kısmını:uhm: