Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

nefesim kesildi yemin ederimm kızlar hap o kadar kontrolden çıkaramaz insanııı uyuşturucuyu bu kadar büyütmeyin gözünüzdee insanın içinde sevgii varsa o yavru süründüğü zaman dokunmazdıı belkide can çekişmesin die bi kerede yaptıı bilemicemm artık
orda o kızın sürünüp annesine gittiğini görünce bırakırdı insan yaa neden öldürdüğü hala inanamıyorum belki hırsızlıktan 2ay 2yıl yerdi katliamla ömür boyu hapis kalcakkk

cnm insanlıktan çıkıyolar o an.bilinçleri yerinde olmuyo biraz daha madde için kimseyi gözleri görmüyo bilinçleri o an maddeye kilitlendiği için.

bir de psikopatlık olunca serde maddeyle birleşince böyle olmuş demek ki

bilemiyorum kızlar eger affalan onlarla çıkarsalar yazıklar olsun ama yaparlşar ya afla tüm tererüstleri saldılar ya apo bile yaşıyooo valla içerde nedne tek başına mahkum ediyolar ki koguşa koysunlarda gebertsinler onu içerdeeee

kızlar bu cani olayı en ince ayrıntısına varana dek anlatmış polislere şimdide inkar ediyor ben yapmadım gerçek katili bulun diye ben şunu anladım buna yaptırdılar abisimi artık kim beş milyon için bu yapılmaz başka şeyler var çıkacaktır eminim

deliller ortadayken ben yapmadım diyor cani..
Allah bölelerinden korusunn yazık oldu bi aile söndü
Daha gencecik bi anne ve daha hayatı anlamadan biten 2 melek..
3 kişinin hayatını aldı bu cani ve eminim ki gökhan da işin içindeydi..

uykusu ağır olduğu için duymamış kapının çaldığını
Hatırlarsanız daha önce de programda uykum ağırdır falan demişti Gökhan
Bunu önceden söyleme gereği duydu çünkü bigün bu olay açığa çıktığında kendisinin kolayca işten sıyrılacağını düşündü!!

kızlar bu cani olayı en ince ayrıntısına varana dek anlatmış polislere şimdide inkar ediyor ben yapmadım gerçek katili bulun diye ben şunu anladım buna yaptırdılar abisimi artık kim beş milyon için bu yapılmaz başka şeyler var çıkacaktır eminim

neden inanmak ,istemiyorsunuz inanın anlamıyorum !!!?

adam evde su içimiş kola içmiş, sigara içmiş herşeye elini sürmüş evi uzun uzun aramış...o kadar çok dna kanıtı var ve sizler hala okanı masum ilan ediyorsunuz!!!!?

neden inanmak ,istemiyorsunuz inanın anlamıyorum !!!?

adam evde su içimiş kola içmiş, sigara içmiş herşeye elini sürmüş evi uzun uzun aramış...o kadar çok dna kanıtı var ve sizler hala okanı masum ilan ediyorsunuz!!!!?

masum ilan etmiyoruz arkadaşım ama anlatmadıkları şeylerde var dioruzzz abartılıyo diorummm herşey bilinçli yapılmışş başka şeylerde var işin içindeeeee

masum ilan etmiyoruz arkadaşım ama anlatmadıkları şeylerde var dioruzzz abartılıyo diorummm herşey bilinçli yapılmışş başka şeylerde var işin içindeeeee[/QUOTE

sen dedinmi bilmiyorum ama ben yapmadım deyince hemen inananlar oldu okancağıza

öküz altında buzağı aramak gereksiz diyorum, okan katlima yaptı, abisi gökhan sonradan öğrendi ve gizledi...

belkide gökhan kardeşini ele verdi...

gökhan o cümleyi boşa kurmadı bence " çöpe baksalrdı bulacaklardı" dedi..işaret etti

okan mumkun degıl tek basına baglayacakta kadını yapacak
o can havlıyle evlat acısıyla bır guc gelır ınsana parcalar adamı
kı baglamaya calıssa bı elınde bıcak olacak bı elıyle nasıl baglayacak tek elıylede mumkun gorunmuyor
hem sınır hem korku adama neler yaptırır bılıyomusunuz kadının cocuklarını oldurmus oda kuzu kuzu kendınımı baglatacak canına kastetmıs
tek basına yapmadıgını dusunuyorum
manyaga dondum kac gundur gozumu kapatamıyorum gece ılknur cocukları dıkılıyor onume
Allahım bu nasıl bır vahset
mekanları cennet olsun basta annesıne sonrada hepımızede sabır versın hem korktuk hem uzulduk hem hala korkuyoruz tedırgınız. Allahım kotulere fırsat vermesın tedbırlerımızde alalım arkadaslar goruyoruz ıste komsu dur odur budur adamı 5 mılyon ıcın kesıyolar

canım herşeyi anlatmayabilirlerde
çünkü gökhanında suçlu olduğunu düşünüyorlardır bu yüzden de herşeyi söylemezler sorgu için...
valla ben neye inanacağımı şaşırdım
ilerisini bekliyorum

illaki kendi seçecek katili ))
bilemiyorum kızlar eger affalan onlarla çıkarsalar yazıklar olsun ama yaparlşar ya afla tüm tererüstleri saldılar ya apo bile yaşıyooo valla içerde nedne tek başına mahkum ediyolar ki koguşa koysunlarda gebertsinler onu içer

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bizlerden saklanan şeyler var fakat ana hatları belli...okan katil.

detaylarda neden takılıyorsunuz maddi deliller var...evet gökhan baştan saklamış olabilr fakat bence sonradan polisle anlaşma yapıp işbirliği yağtığı için detayları gizliyorlar.

masum ilan etmiyoruz arkadaşım ama anlatmadıkları şeylerde var dioruzzz abartılıyo diorummm herşey bilinçli yapılmışş başka şeylerde var işin içindeeeee

arkadaşlar olayın içinde başka bi iş falan yok!ağustos böceğide bunu anlatmaya çalışıor..
olay açık ve net ortada neden bu cinayet işlenmiş ortada..
Katil eve para için girmeyi zaten kafaya koymuş kii İlknur bi kaç kez kapıyı kapatmaya yeltendiğinde her defasında bi bahane bulmuş katil..en sonunda da su istemiş!
İçeri girip çocukları sevmeye başlamış İlknur evden çık mı diyecek?
Hala altında ne arıorsunuz?
Cinayet zaten Katilin bi anlık endişesiyle gerçekleşmiş
Binaya birileri girince ve bi hareketlenme başlayınca katil başka bi odaya saklanmış ve İlknur o dakikadan sonra şüphelenmiş!
Yardım istemek için kapıya yönelince de katilin planları değişior İlknur a yöneliyor
sonrası da malum...
Hala başka ne arıosunuz ki herşey ortada!

benimde kafama takılan bir nokta: okan demişki olaylardan sonra elimde bıçak,telefon kaçtım sokağa demiş.iyide bunu o kıyafetle,elindeki o bıçakla hem ne cesaret dışarı kaçtı hemde nasıl bir gören olmadı.gerçi artık ne söylense boş,olan olmuş ama işte yinede insanın aklı bulanıyor.ben hep gökhanın evinde üzerii değişti diye düşünmştüm :sm_confused:

benimde kafama takılan bir nokta: okan demişki olaylardan sonra elimde bıçak,telefon kaçtım sokağa demiş.iyide bunu o kıyafetle,elindeki o bıçakla hem ne cesaret dışarı kaçtı hemde nasıl bir gören olmadı.gerçi artık ne söylense boş,olan olmuş ama işte yinede insanın aklı bulanıyor.ben hep gökhanın evinde üzerii değişti diye düşünmştüm :sm_confused:

ben de öyle düşündüm canım..ama üzerine basa basa koşarak çıktığını sölediler.bende anlayamadım olayın bu kısmını:uhm:

ben gökhanında odugunu düşünüyorum tek başına bu kadar içi beceremz diorum ve ordan sonra gökhanın dairesine grdi diorum benceee çünkü gökhanın ailesinde anahtar varmış ama neden önce kapıyı çalıyokii ilk hırsızlık işi değil dediler arkadaşlar lütfen yaa
hırsızlıkmı dedik hayır dediler tecavüzde yokk
dediler o yüzden aileye yüklenildiii
erdallar nasıl duymadıı ben onu anlamadım onlar neden kapıyı açmadıı o kızın merdivenlerden inişinii
yada o çocuk sakin sakin inmedi yaaa
nerden çıktııı ön kapıdan çıksa o kadar kanla görülürdüü
arka kapıdan çıksa gene görürlerdi gökhanın evindeydi üstünü değiştiridiive sonra çıktııı

X