Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ıcınde cocuk kelımesının gectıgı her cumle dıgelerınden daha onemlı daha oncelıklı gelır ınsana..
cumleden bahsedıyorum..
nasıl gunahsız bır bebege kendı ellerınle acı verırsın nasıl bır ınsan bu acıya dayanır..senağlama
aklım almıyor..
zaten guvensız asırı temkınlı bırıydım..
paranoyak olucaz bu gıdısle senağlama

alt komşu gökhanın kRDEŞİ ÇIKTI KATİL ESMERALDACIM...

ben şuan yaşammımızdan şüpe uyuyorumm yaa insanlara şüphe ile yaklaşıyorum evimin içinde katil var gibi davranıyorummm
bu olayları bilip kafa çeviremiyoprum eşim izleme desede olmuyooo
inanın kapının önüne çöp koyarken bile gözden bakıyorum kapıyı demiri ile açıyorum kimse yoksa hızla koyup kapatıyorummm
kendi canımdan korktuguımdan deil emanetim o benim sende alamazsın ama yavrumun canıda bana emanettt

şu Gökhan ı da eşşek sudan gelinceye kadar bir dövüp konuştursalar ya besbelli haberinin olduğu çöp tenekesi olayını nereden biliyor

gökhan ben uyaynınca hiç çocukların sesini duymadım dedi ya
katliamı yaptıkları için duymamıştır o an

Rüyanazım sendemi burdasın Şeniz

Walla canım aynen kitle kapını zinciri çek ben artık öyle yapıcam baksana insanın başına ne geliyo belli değil insanlara güvenimiz kalmıyo bu olaylar nedeniylee...
burdayım canım çok üzücü ya.........
bence tek .....

tek başına başedebilir okan çünkü piskopat kuvveti çok farklıdır

canım ben okanın gökhanın evine gidip onu bulamamsı sonra ilknura çıkması falan anlamıom bunları inanmıyorum yani benceokan tek degildi gökhanında işin içinde olduguna inanıyorum...
çok zor izlerken aglamamamk o yavrular için..............

arkadaslar gökhanın haberi olmayabilir diye tekrar söylüyorum
adam parasız kaldıgını 1 ilac kutusuna muhtac oldugunu belkide acıklmk istememiştir ki bu cok dogal
hem katilde acıklamıs
para için die
ki neden olmasın hala daha baska bi iş var diyenler oluo
olsa onu da şimdiye söylerlerdi heralde
hem o kadr vahşi bir cinayet işlemesinin nedeni uyusturucu madde kullandıgı
ve de onun için paraya ihtiyacı oldugu
biraz tutarlı bişeyler yazın bari..
adam madde kullanıomus ötesi varmı
kendi annesini bbasını bile kesecek durumda o an!!

Yıkıldım resmen..KAtil olayı nasıl da anlatmış soğukkanlılıkla!
İnci daha 1,5 yaşında ve önce onu bıçaklıor.öldü zannedior ve bırakıor
diğer çocuğa yöneldiğinde inci annesinin yanına kadar sürünerek geliyor
el kadar bebek ana kuzusu o halde bile annesinin yanına sürünüor
zaten boğazını da orda kesmiş katil..
Daha diyecek laf bile bulamıorum
Bu katil insan ise ben insan deilim utanıorum!

ilknur en büyük acıyı o bıçak darbelerini yerken değil yavrularını o halde görünce yaşamıştır eminim ((((

bu nasıl bir acıdır tanrım kimsenin başına vermesin delirir insan ya delirir ya da kendisi de katil olur tanrım korusun herkesi:Saruboceq:

her kelimesine katılıyorum...

Kızlar hani Gökhan çıkacaktı öyle dediler ne oldu, bitti program :1shok:

bence aynen katılıyorum inşallah onuda sırtından bıçakları soka soka gebertirler

nefesim kesildi yemin ederimm kızlar hap o kadar kontrolden çıkaramaz insanııı uyuşturucuyu bu kadar büyütmeyin gözünüzdee insanın içinde sevgii varsa o yavru süründüğü zaman dokunmazdıı belkide can çekişmesin die bi kerede yaptıı bilemicemm artık
orda o kızın sürünüp annesine gittiğini görünce bırakırdı insan yaa neden öldürdüğü hala inanamıyorum belki hırsızlıktan 2ay 2yıl yerdi katliamla ömür boyu hapis kalcakkk

DenizcininPrensesi kullanıcısından alıntı
arkadaslar gökhanın haberi olmayabilir diye tekrar söylüyorum
adam parasız kaldıgını 1 ilac kutusuna muhtac oldugunu belkide acıklmk istememiştir ki bu cok dogal
hem katilde acıklamıs
para için die
ki neden olmasın hala daha baska bi iş var diyenler oluo
olsa onu da şimdiye söylerlerdi heralde
hem o kadr vahşi bir cinayet işlemesinin nedeni uyusturucu madde kullandıgı
ve de onun için paraya ihtiyacı oldugu
biraz tutarlı bişeyler yazın bari..
adam madde kullanıomus ötesi varmı
kendi annesini bbasını bile kesecek durumda o an!!

canım herşeyi anlatmayabilirlerde
çünkü gökhanında suçlu olduğunu düşünüyorlardır bu yüzden de herşeyi söylemezler sorgu için...
valla ben neye inanacağımı şaşırdım
ilerisini bekliyorum

bak gökhan bağlanmadı
herif uyanık
çık vermemek için

evet bence de açık vermemek için bağlanmadı...

çok zeki programa bağlanıp hedef saptırmaya çalıştı zaten hep artık saptıracak hedef kalmadı kendisini korumak için hiç konuşmaması gerekitğini biliyor...çapraz sorgulamayı artık çocuklar bile biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…