Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

maalesef ölmüştür:1no2:

anlamadığım gündüz çarşıya çıkmalarını neden gizlemiş annesi ablası ...çarşıda ne olmuş?

kim rüya görmüş? gelin mi görmüş

canım yengesinin canı sıkılmış evde anneside hadi çarşıya gidelim demiş.rüyayıda yengesi görmüş ama kaybolmadan birkaç gün önce

canım yengesinin canı sıkılmış evde anneside hadi çarşıya gidelim demiş.rüyayıda yengesi görmüş ama kaybolmadan birkaç gün önce

annesi neden gizlemiş ki gündüz çarşıya çıktıklarını...

geçen cuma izlemedim ...özete baktım sabah ordan parça bölük bilgi edindim...

gelinin eski sevgilisi tehdit mi ediyormuş aileyi...

geçen cumayı izlediysen rica etsem kısa bir özet geçebilirmisin yusuf olayını

csnım gelin bir adamla birlikteymiş ama adam askere gidince bu kocasıyla kaçış adamda zorla kaçırıldı zannetmiş birkaç kez aramış sonra kızın ailesinden kızın kendi rızasyıla kaçtığını öğrenince aramayı bırakmış 7 aydır aramıyormmuş zaten yusufun kaybolduğu günlerde adam iş yerindeymiş giriş çıkış saatlerine bakılmış

ben bu programı aylardır izliyorum müge anlının kişiliğine dürüstlüğüne ve cesaretine hayranım. belki okul yüzü görmemiş ya da anası babası eğitmemiş bi cahil kadının kulağına bir öğüdü takılsa ya da yeni yetişen bir genç kıza ışık olsa o bile yeter. brawo diyorum kadın bu işe yüreğini koymuş bazıları reyting diyor el vicdan diyorum . ayrıca kıyafet konusu ya da saç makyaj kişiye göre göreceli bi kavramdır. bana göre herşeyiyle tam br hanımefendi daha ötesi kocaman bir cesur yürek kendisini kutluyorum.

Katılıyorum canım,
Kadın dümdüz bence, hiç bozmadı kendin,alkisalkisalkis
yerine göre agresif yerine göre duygusal, verdiği mesajlarda tam yerinde ve doğru, Müge anlı gibi habercilere ihtiyacımız var bizim

çok teşekkürler canımŞeniz....

bunlar çarşıyı gizlediklerine göre bu işin altından birşeyler çıkacak...yoksa neden saklasınlar ...CADIARZU

yusufun annesinden hiç mi hiç belmezdim bir şeyleri saklayacağını...

bu şaşırma işine son noktayı koyamayacağız galiba...

yusufun annesi nasıl olurda böyle önemli ayrıntıyı vermez kaçırıldığından şüphe ediyorsa bu kadar zaman geçmeden olayın üstünde dururlardı üstünden 70 gün geçmezdi
zaman geçtikçe umutlar daha da azalıyor
akşam yediğim hurmalar gelir .gö.... tırmalar lafıda birkez daha doğrulanmasa
aile muhammet olayında sonra gözünü açtı yengeden şüüphelendiklerini söyledi

canım valla gülmekten alamadım kendimi:roflol::roflol:

ben işe başladım bakamıyorum dilberde son durum ne oldu illet en son onların öldürdüğünğ gördüm ama kim tokat aattı davası vardı devamı ne oldu bi yazverin

tşk serdunya işte olunca
tv kacıryorsunnnna.sa.sa.sa.s

ay bu kaybolan Firatin ablasi yordu beni resmen herseyi ayni zamani kullanarak anlatiyor kopuk kopuk polise yazik ya isi cozup anlayana kadar kirk defa ifade aliyordur ilk dinlemede anlamak mumkun degil bende Yusuftan yana umitsizim ama yenge akillica konusmalar yapti Muge bazi noktalarda sacma SIKIStirmalar yapti 12de aglamadim diyor ogleden sonra agladim dedikce neden agladin 12de agladin diyor tamam Dilber gibi psikopatlik gercekten nadirdir bunca yillardir boylesi gorulmedi ama herkezde potansiyel suclu olamaz her cocugu kaybolana dilber muamelesi biraz abarti geldi bana

ayrica bunun icin esimle bugun mail attim tam 5kisiye ait nedense Muge hanima sorduk bu tavrinin nedenini herkez Dilber yada Beyzanin katili gibi olamaz sorularinizi kisiyi rencide etmeden sorabilirsiniz Arif hocaya soruyoruz bu sorular su an sucu belirlenmemis birini ekranda kucuk dusuruyor psikolojisini bozmaz mi hanimefendi 5mailide okumadi nedense isine gelmedi Esra Cyhan gibi isine gelmeyini okumuyor

bugün akşam haberlerinde cemin rusyada çektiği videoları gösterdi geziyemi gitmişler neymiş rus hatunlarla kendi çekmiş..cemide gösterdiler kendinide çekmiş..eskimiydi bilmiyorum ama küçük göründü gözüme...

munevvır ın cınayetınde kı gercekler de ortaya cıkmıs canım kıskanclık cınayetıymıs ve duydun mu bılmıyorum cocuk gunluk 2 mılyar harclık alıyormus .aıle ne kadar zengın olursa olsun bu kadar para harcanır mı ya..yanı harcayan cocuk her seyı elde edebıldıgını sanıp aynen bu acı olayları yasatrlar topluma...

hadi canım ya kıskançlık cinayetiymiş inanmayın bunlara yaaaa.. ben hiç inanmıyorum..
kıskançlık cinayetide kızın çamaşırındaki meniler ceme ait olmadığına göre gökten zembillemi indiii..
zengin sıpası işde herşeyi ayarlamış planlamış o akşam haberlerde yayınlan videolarda cemin arkadaşı kız arkadaşı için öldü anlamında boğazını işaret etmedimi..cemde de var bir pislik ne kadar zengin olursa olsun bu yaptığı yanına kar kalmayacak...

Allah askina bide kiskanclik cinayeti cikardilar sirf hafifletmek icin güyaa..adam zaten planlamis madem öldürmek istemedi neden kendi ön kapidan girdi onu arka kapidan girdirdi hadi desen komsudan aileden cekiniyor hiccc sanmam..yok mesaj gelmiste yok su olmusta ya yazik ölen kizcagiza adam manyak yapmis simdi kiskandi sevdi seviyordu bunlar ne ya...hasta iste baska birseyi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…