yahu ne oldu yusuf 'a bulundumu merak ettim
yok canım bulunmadı biz öldüğünü düşünüyoruz artık
maalesef ölmüştür:1no2:
anlamadığım gündüz çarşıya çıkmalarını neden gizlemiş annesi ablası ...çarşıda ne olmuş?
kim rüya görmüş? gelin mi görmüş
canım yengesinin canı sıkılmış evde anneside hadi çarşıya gidelim demiş.rüyayıda yengesi görmüş ama kaybolmadan birkaç gün önce
yahu ne oldu yusuf 'a bulundumu merak ettim
annesi neden gizlemiş ki gündüz çarşıya çıktıklarını...
geçen cuma izlemedim ...özete baktım sabah ordan parça bölük bilgi edindim...
gelinin eski sevgilisi tehdit mi ediyormuş aileyi...
geçen cumayı izlediysen rica etsem kısa bir özet geçebilirmisin yusuf olayını
ben bu programı aylardır izliyorum müge anlının kişiliğine dürüstlüğüne ve cesaretine hayranım. belki okul yüzü görmemiş ya da anası babası eğitmemiş bi cahil kadının kulağına bir öğüdü takılsa ya da yeni yetişen bir genç kıza ışık olsa o bile yeter. brawo diyorum kadın bu işe yüreğini koymuş bazıları reyting diyor el vicdan diyorum . ayrıca kıyafet konusu ya da saç makyaj kişiye göre göreceli bi kavramdır. bana göre herşeyiyle tam br hanımefendi daha ötesi kocaman bir cesur yürek kendisini kutluyorum.
csnım gelin bir adamla birlikteymiş ama adam askere gidince bu kocasıyla kaçış adamda zorla kaçırıldı zannetmiş birkaç kez aramış sonra kızın ailesinden kızın kendi rızasyıla kaçtığını öğrenince aramayı bırakmış 7 aydır aramıyormmuş zaten yusufun kaybolduğu günlerde adam iş yerindeymiş giriş çıkış saatlerine bakılmış
yusufun annesi nasıl olurda böyle önemli ayrıntıyı vermez kaçırıldığından şüphe ediyorsa bu kadar zaman geçmeden olayın üstünde dururlardı üstünden 70 gün geçmezdi
zaman geçtikçe umutlar daha da azalıyor
akşam yediğim hurmalar gelir .gö.... tırmalar lafıda birkez daha doğrulanmasa
aile muhammet olayında sonra gözünü açtı yengeden şüüphelendiklerini söyledi
esmer güzeli burası magazin programı sen yanlış yerdesin tatlım:teselli:
neyse ben aradan kimseye çaktırmadan sana anlatayım:sm_confused:
canım, yusufun ailesi gelmedi ....nedenini söyledi müge ama kaçırdım...
bir başka kayıp çocuk ..onu işliyorlar...
sanırım tinerci arkadaşları kötülük yaptı çocuğa:1no2:
munevvır ın cınayetınde kı gercekler de ortaya cıkmıs canım kıskanclık cınayetıymıs ve duydun mu bılmıyorum cocuk gunluk 2 mılyar harclık alıyormus .aıle ne kadar zengın olursa olsun bu kadar para harcanır mı ya..yanı harcayan cocuk her seyı elde edebıldıgını sanıp aynen bu acı olayları yasatrlar topluma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?