burası mügenin saçını kıfayetini eleştirme topiğine döndü ve ve gün geçtikçe daha da abartılmaya başlandı...
sıkıldım artık her gün hergün mügenin saçını başını makyajına yapılan gülmesine ağlamsına yapılan eleştireleri arda arda arda sıkça yazılan mesajlar olarak olarak okumaktan gına geldi...
bu topik böyle değildi.
dayak yiyen çocuk konusunda hiç bir şey demek istemiyorum...başıma ense kökümden bıçak saplandı adeta....
yusufa gelince; yusuf da öldü....öldü yusufta öldü
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamayusuf öldüüüü
bendeki hislerim oyle soyluyormafoldumben
kıslar burda yayındakileri yazarsanız seviniriz
tv bakamıyorum işdeyimmm:uhm:
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamayusuf öldüüüü
bendeki hislerim oyle soyluyormafoldumben
kıslar burda yayındakileri yazarsanız seviniriz
tv bakamıyorum işdeyimmm:uhm:
canım yaklaşık 70 gün oldu o yaşta bir çocuk tek başına yaşayamaz bencede öldü bari bu defa yakınlarından çıkmasın katil
esmer güzeli burası magazin programı sen yanlış yerdesin tatlım:teselli:
neyse ben aradan kimseye çaktırmadan sana anlatayım:sm_confused:
canım, yusufun ailesi gelmedi ....nedenini söyledi müge ama kaçırdım...
bir başka kayıp çocuk ..onu işliyorlar...
sanırım tinerci arkadaşları kötülük yaptı çocuğa:1no2:
sardunya tatlicik sıkıldık artık ya bırakın kim ne isterse yazsın her mesajı okumak zorunda değilsiniz rahatsız olduklarınızı okumayın ya.herkesin her topicte rahatsız olduğu bişey olabilir.
canım bunlar çocuğun kaybolduğu gün pazara gitmişler dolaşmaya ama bunu polise söylememişler cuma günü birkaç şey daha dediler polise söylemedikleri poliste tekrar ifade alıcakmış magazin olmayan mesajlarda var ben yusufla ilgili bu mesajı daha öncede yazdım ama sen görmemişsin
ya bencede yusuf öldü
hiç umudum yok..
o yaşta bir çocuk nasıl yaşam mücadelesi verir bu kurtlar sofrasında...
yok yok benim hiç umudum yok
şu anki olaydada kilit nokta şenol denilen herif....
ondada umudum yok açıkcası...
Boşverin kızlar isteyen istediğini yazsın.Tabi okumak sıkıcı oluyor ama ne yapalım..şakkıdı
YUSUFun ailesi çocuğun kaybolduğu gün çarşıya çıktıklarını anlatmadıkları için savcılık tekrar ifadelerini almak için çağırmış.yengeyi sorguya alacaklarmış.bence sonuç çıkmaz Dilber gibi kuş beyinliyi bile konuşturamamışlardı.Ama neden hem bazı şeyleri saklayıp hemde çocuklarını aramaya geliyorlar onu anlamıyorum.Arayacaksan dökeceksin herşeyi ortaya.Milletin eşi, eşinin aileside iyi.Başkaları olsa gelinlerinin bütün yaptıklarını tek tek anlatır.
geçen günlerde kızım zatüree geçirdiği için 1 hafta evdeydim,
ve seyrettim,oraya çıkan insanlar nasıl da
herkesin gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyor anlamış değilim...
sizin kadar takipcisi değilim ama Müge Anlı 'ya da bravo diyorum,
kadın çok güzel üstesinden geliyor programın....
belki çoğu cahil insana ders oluyordur yaşananlar...
neler oluyor ya, seyrediyoruz hayretle...
sevgiler...
Esra Ceyhan ın programı yayından kaldırıldı kızlar..son zamanlarda reyting için yapmadığı rezillik kalmamış,herkesi birbirine düşürmüş,seviye yerlerde geziyomuş..ve yayından kaldırılmış..Şok olan haber şu: Esra Ceyhan KASET ÇIKARIYORMUŞ!!!! ucube..nefret ediyorum o kadından yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?